Hemen hemen ayni problemi on beş gün önce bizde yasadik araba kullanmaya calisiyorum eşim de isten geldi beni aldi beraber markete gidip tavuk alip gelicez arabayi ben kullanicam toplasan yarim saat olsun bur saat ki market en fazla beş dakika uzaklikta...KV evden ciktigimi gördü tabi hemen eşini aradi (çiftlikte yasiyoruz iki ayri ev var kayinvalideninki inşaat halinde mecbur bitene kadar beraberiz)direksiyon başında duyduğum kadariyla eşime disari ciktigimiz için kizdi çiftlikte yapilacak isler varmis...esimde hemen gelir yaparim anne dedi kapadi tabi hizini alamiyor kp ariyor esimi beni şikayet ediyor, kpde hizini alamiyor eşimi araiyor mesaj atiyor...eve bir girdik esimle KV birbirine girdi yetmedi locasini cagirdi birde kp ile kavga etti eşim agzimi acil tek bir kelime söylemedim her turlu hakareti isittim...bir yarim saat disari cikmam nelere sebep oldu şuan KV ve kp konusmuyorum...esimde bir tek babasiyla konusuyor...herseyimiz batiyor,herşeye karisiliyor...bir gün çok fena patlicamda bakalim ne zaman