Mevlude gittim diye kıyamet kopmuş haberim yok ....

Hamileyim düşük riskim geçsin bi pilates e gidicem şimdiden bakıyorum yakınlarda yok varda karışık bende tesettür luyum yapamam bakalım ne olcak

Canım benim tehliken varsa hiç bunlari kafaya takma.eşin zaten gerekeni yapmiş.sen haklı oldukcada yapar.
Sadece bayanlarin olduğu bir yer bulunur gibi geliyor inşallah bulursun

Canım benim tehliken varsa hiç bunlari kafaya takma.eşin zaten gerekeni yapmiş.sen haklı oldukcada yapar.
Sadece bayanlarin olduğu bir yer bulunur gibi geliyor inşallah bulursun
Alıştım cnm 1.5 yildir yaşıyorum bunu takmiyorum artık yani sadce zoruma giden mevlüt ya mevlude gidiyorum kötü bi yer Mi asla değil niye bunu yapıyor lar onu anlamadim

EŞİN TÜM KK NIN ARADIĞI ADAM GİBİ ADAMLARDANMIŞ. HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAHHH.

Ne garip insanlar var ya evlenmissiniz yuvanizi kurmussunuz bi aile olmuşsunuz yetişkin insanlarsiniz. Çocuk gibi bi yere giderken anne babadan izin mi alacaksınız sacmaliga bak. Kaldı ki haber vermek zorunda bile değilsiniz.
Mevlute değil de başka bi yere gitmiş olsan bile kocanın haberi olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez.
Madem böyle hala çocuk muamelesi yapacaklarmış ne diye evlendirmisler oğullarını.

Kıskanmışlar hepside senin kocanızla aranızda ki iyi mutluluğunuzı anlaşmanızı affedersiniz batmış onlara eşin ,seni tartaklasa azarlasa evede hapis yapsa sadece kendilerine gitseniz, dış dünyadan 1 haber yaşasaydın oğullarından iyi eş evlad yoktu ,korkuları mutlaka vardır bizi rezil edecek derlerken var demekki çekindikleri ,rezaletleri yada sen onların gerçek yüzünü tanıdıkça yada onları eskiden tanıyanlar sana anlatma durumu olurda diye senin kimseyle görüşmesini istemiyor olabilirler herneyse sen taviz verme verirsen kocanı onlar kukla gibi elinde oynatırda sana geride kin nefretle dolmuş eş kalır Rabbim yuvanızda huzurlu olmanızı Cenabı Allahdan dilerim canım amin

Izin alma.değil babasindan arabasını istedi çünkü gidicegim yol 30 dk vardı ondan söyledi söylemesiyle böyle oldu ... öbür gelinleri bu şehri tavaf etse karismazlar bize gelince boyleler . Esimde rekor kırdı 1 haftadır konuşmuyor onlarla kp ile mecburi 2 kelime o kadar. ...

Amin cnm.allah razı olsun senden ... kp bizi rezil ediceksin derken karısı çok geziyor anlamında demiş kaldiki görüştüğüm abla kp yi sevmez nedenini sordum anlattı esim 13 yaşında dükkan açmış ve babası hiç yardım etmemiş bunu o kadından duydum esimle dükkanları karşılıklı kadın biliyor yani herşeyi kp yi gaddar buluyor ben sok olmuştum onu duyunca 13 yaşındaki çocuk daha yaaa nasıl bunca sorumluluk almış yazık valla kadını bu yüzden sevmiyorlar ama.Ben seviyorum kimene sorunda benim sevmem. Prs. Günü ameliyat kimse.kapımı çalmadı geçmiş olsun diye böyle insanlar iste...

Eşin izin aldı demek istemedim :) onların tavırlarına bakarak konuştum sizin bir yere giderken "izin almanizi", onlar istemezlerse gitmemenizi istiyorlar resmen, ona yönelik konuştum. Sanki izin alacaksınız koskoca insanlar olmuşsunuz. Esin zaten gerekli tepkiyi koymuş gerekeni yapıyor ama anlayacaklarini hiç sanmıyorum o ayrı.

yok artık sıze karısma hakları yok kı bizde cıkarız...cıkıyoruz derım cıkarız hıc sormaz nereye oda aynı bınada oturdugumuz ıcın yemek fln hazırlıyor arada beraber yerız...hazırlarda bızı bulamazsa yazık derım gıder soylerım cıkarız bız bekleme dıye oo yoksa kımse karısamaz zaten sen bır aılesın artık kendı düzenınız var cok sık gıdıp gelmyın 9 yıllık evlıyım 2 senedır karsılıklı dairelerde oturuyoruz.mesafe koymazanız hayatınıza daıl olurlar öyle bırde cocuk yerıne koyarlar

Tavrımız çok ağır oldu bu sefer 1 haftadır konuşmuyoruz ne esim ne ben . Bende çok gitmem hep mesafeli olurum ama anlamiyolar yazık diyorum başka.bisi demiyorum insanlık önemli . Ne kadar sevmesemde kussemde hep hasta oldukları bildiğim an hep giderim yanlarına ama 2 gün ameliyat oldum ne arayan ne soran var ...

Çok geçmiş olsun Rabbim sana şifalar versin amin .İşte şimdi biliyorsun nedenini işlerine gelse seslerini çıkartmazlardı hem onlara neyki nereye gideceksen eşin varken ,neyseki eşin senin yanında dolduruluşlarına gelmemiş dikkatli olun en ufak yanlışında herhalde eşinle aranızı bozmaya pek hevesleriler gibi duruyorlar !

Nasıl karşı dairelerdesiniz nasıl idare edbiliyorsun takdir ettim gerçekten Allahım yuvanda huzurunuzu daim etsin amin canım

Gorgusuzler cahiller.
Ama bence sen yinede karisma.
Yarin obur gun senin soyledigin her soz tekrar " bak senin karin bize bunu bunu dedi" olur. Cunku onlar anne baba, kardes yarin belki barisicaklar. Sonra geri sen 1-0 yenik durumda baslarsin yeni bi baslangica. Olmaz deme olur. Sen daha agzini acmadan esin " yine sikayete basliyor, annemi babami sevmiyor karim" der.
Hani karismayada gerek yok bence.
En kotu ne olabilir?
Kocan illallah eder ve artik gorusmez anne babasiyla. Daha kotu ne olabilir? Oyle bikarki evide salar baska bi ev bakar tasinirsiniz. Bu kotu biseymi? Hayir. Mis.
Boyle densiz insanlarin eenn uzagina gidersin. En guzeli.

Zaten elime çok güzel fırsat geçti önceki konularima yazdım esim 1 ay önce arsa alıp 4 katli ev yapıp annemle babamla ve kardesimle oturcaz derdi şimdi ise kaçma çabasında allahın izniyle tasinicaz kurtulucam onlardan. ..

Valla oyle karisik yazmissin ki su suna sunu demis o ona bunu demis , herneyse altli ustlu oturuyormussunuz zaten ona care yokda. Senin nereye gidip gelecegine kv kp kocanin kardesleride dahil olmak uzere neden herkes soz sahibi ben onu anlamadim. Gitmesin bizi rezil eder ne demek yaaa ?
Kocan dellenmekte hakli sende kizmakta haklisinda tek sorun kv degilki, bahsettigin herkes sorun burda. Yapmaniz gereken kocanla ikiniz aklli olacaksiniz cok samimi olmayacaksiniz hayatiniza gittiginize geldiginize yediginize ictiginize karistirmayack sohbet konusu etmeyecek kimseye anlatmayacak kimseyle tartismayacaksiniz.

Ornek veriyorum sizle alakali bir konuda aileden herhangi biri yorum yaotiginda kocaniz adam gibi o benim karim kimse karisamaz diyip herkesi susturmasini bilecek. Siz herkese soz hakki verirseniz herkeste konusur boyle.

Insanlari hayatiniza karistirmamak cok da zor degil siz onlara uzak durun yorum yapmayin karismayi sormayin boylece onlarinda size karisma sorma haklari olmaz yaparlarsada lafi agizlarina tikarsiniz.
Iki yetiskin insan evli cocuk sahibisiniz konusturmayin konusurlarsa o ortami terk edin, duymazdan gelin cevao vermeyin muhatap alip tartismaya girmeyin konusmaya devam edelerse evlerine gitmeyin..
O derece zor degil sadece karali olmaniz lazim vede akilli.

Benim konunuzda takıldığım noktalar:
- Baya uzak 30dk mesafe evi
- Mevlüde gönderme bizi rezil eder
- Kendim döneyim yolu öğrenirim demişiniz

Siz esir misiniz o evde dışarı çıkmıyor musunuz kendi başınıza
Mevlüdde nasıl onları rezil edebilirsiniz
Ben anlayamadım.
Konunuzda eksik yerler var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…