- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Hamileyim düşük riskim geçsin bi pilates e gidicem şimdiden bakıyorum yakınlarda yok varda karışık bende tesettür luyum yapamam bakalım ne olcak
Alıştım cnm 1.5 yildir yaşıyorum bunu takmiyorum artık yani sadce zoruma giden mevlüt ya mevlude gidiyorum kötü bi yer Mi asla değil niye bunu yapıyor lar onu anlamadimCanım benim tehliken varsa hiç bunlari kafaya takma.eşin zaten gerekeni yapmiş.sen haklı oldukcada yapar.
Sadece bayanlarin olduğu bir yer bulunur gibi geliyor inşallah bulursun
Alıştım cnm 1.5 yildir yaşıyorum bunu takmiyorum artık yani sadce zoruma giden mevlüt ya mevlude gidiyorum kötü bi yer Mi asla değil niye bunu yapıyor lar onu anlamadim
Yaaa benim.Esim.çalışıyor hem onlara hem bana bakıyor ev onların ama.biz olmadan ac kalırlarEv onlarin mi canım?
Yaaa benim.Esim.çalışıyor hem onlara hem bana bakıyor ev onların ama.biz olmadan ac kalırlar
EŞİN TÜM KK NIN ARADIĞI ADAM GİBİ ADAMLARDANMIŞ. HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAHHH.Mrb arkadaşlar esim kendi çalıştığı yerden bir ablayla tanıştırdı beni yaşı benden büyük ama çok iyi bir insan 1.5 yildirda görüşüyoruz ve kızı hastalandı baya kötü günler geçirdiği için mevlüt vermek istedi beni aradı 2 hafta öncesinden şöyle böyle yaparız diye konuştuk baya ben sana haberirim dedi ...
Geçen cuma aradı 1 de basliyoruz dedi bende tamam ben biraz erken gelip yardım ederim dedim ama esim arabayı sattı bende geç gittim evi uzak baya 30 dk mesafe. Kv kp ile altli ustluyuz . Babasının arabasını istedi mevlude goturcem diye kp ne işi var elalemin evinde diye hayiflanmis bunu duyan kv durur mu götürme ayıp bizi rezil edeceksin demiş esimde sinirlendi haliyle o anda beni bıraktı hiç bisi anlatmadı bana tabi yuzude asik değildi aslında ....
Gittim saat 5 gibi herkes dagildi eşimi arayıp kendim gidim hem öğrenirim dedim tamam dedi git ama şimdi hava kararmadan abla bırakmadı sen kaynolursan hamile halinle ne yaparım diye bırakmadı bende kaldım oturduk esim geldi asagidayim gel diye abla telefonu aldı ben pardesumu alırken eşimi aramış gel yemek hazır demiş ısrarla esimde bir baktım kapıda oturduk kahve içtik saat oldu 9.30 anca variriz diye gittik esimde ben bir yukarı cikim gelim demiş tamam dedim ...
Mutfağa ilk su içmek için gitmiş kv orda anne napiyorsun demiş oda sen utanmadan karını goturdun demiş esimde bardağı su sebilinin üstüne sertçe bırakmış içeri girip babasına bakmış abiside içerde babası başlamış sen niye goturdun diye ordan abisi bize getirmiyorsun elaleme götürüyorsun demiş esimde senin karin çok iyi ya size getirim demiş kavga kıyamet yani kv bir taraftan senin karin şöyle böyle slk abisi bir taraftan alacaginiz esim orda patlama noktasına gelmiş arabanın anahtarını fırlatıp aşağı geldi baya hararetli sordum herşeyi anlattı çok uzun yazsam o kadarini okumazsiniz zaten ...
Baya sinirli bir daha yukarı cikmicam dedi ve 1 hafta dir çıkmadı neyse dedik patlasinlar biz çıkalım gezelim pazar günü tatil esime bizde ciktik dışarı akşam 7de eve geldik kp esime git öbür abisi o zirvalayn değil ona git bisey orda al gel bizde gittik ben yukarı çıktım eltim gayet iyi hoşgeldiniz falan dedi esim gelince bende size gelcektim gelseydin dedim bende kavgaya deyince esim delllendi yine tutamıyorum adamı artık kimse bana karışamaz dedi içeri girdi dedim yenge her adım atisimizda kocamın üstüne gidiyorsunuz biraz da benle tartışın bende bilim bilmem senin kocan niye benim için böyle demiş açıkladım bundan dolayı baktım sustu başka yerden vurdu yine cevap verdim ama hiç kendimi bozmadan bakti bas edemicek.Ne. icersin sistim geze geze.dedim.inat yaptım oda çay koydu sanki az evvel tartışan biz değildik esim o sırada mesaj atıyor uzatma bosver havlasin diye bende.hemen sildim tabi ayıp sonuçta ama adam.gerçekten patladı çarşıya gidiyoruz laf pazara gitsek laf gezsek laf anlamadım ki bıktık ikimizde ...
Ev taşıma durumumuz yok suan ama ooo kvye öyle bir ders vermek istiyorum ki bir daha adımı anmasin bütün gelinleri gezer ben çıkınca laf olur ...
Napim şimdi bu.kadına ....
Izin alma.değil babasindan arabasını istedi çünkü gidicegim yol 30 dk vardı ondan söyledi söylemesiyle böyle oldu ... öbür gelinleri bu şehri tavaf etse karismazlar bize gelince boyleler . Esimde rekor kırdı 1 haftadır konuşmuyor onlarla kp ile mecburi 2 kelime o kadar. ...Ne garip insanlar var ya evlenmissiniz yuvanizi kurmussunuz bi aile olmuşsunuz yetişkin insanlarsiniz. Çocuk gibi bi yere giderken anne babadan izin mi alacaksınız sacmaliga bak. Kaldı ki haber vermek zorunda bile değilsiniz.
Mevlute değil de başka bi yere gitmiş olsan bile kocanın haberi olduktan sonra kimseyi ilgilendirmez.
Madem böyle hala çocuk muamelesi yapacaklarmış ne diye evlendirmisler oğullarını.
Amin cnm.allah razı olsun senden ... kp bizi rezil ediceksin derken karısı çok geziyor anlamında demiş kaldiki görüştüğüm abla kp yi sevmez nedenini sordum anlattı esim 13 yaşında dükkan açmış ve babası hiç yardım etmemiş bunu o kadından duydum esimle dükkanları karşılıklı kadın biliyor yani herşeyi kp yi gaddar buluyor ben sok olmuştum onu duyunca 13 yaşındaki çocuk daha yaaa nasıl bunca sorumluluk almış yazık valla kadını bu yüzden sevmiyorlar ama.Ben seviyorum kimene sorunda benim sevmem. Prs. Günü ameliyat kimse.kapımı çalmadı geçmiş olsun diye böyle insanlar iste...Kıskanmışlar hepside senin kocanızla aranızda ki iyi mutluluğunuzı anlaşmanızı affedersiniz batmış onlara eşin ,seni tartaklasa azarlasa evede hapis yapsa sadece kendilerine gitseniz, dış dünyadan 1 haber yaşasaydın oğullarından iyi eş evlad yoktu ,korkuları mutlaka vardır bizi rezil edecek derlerken var demekki çekindikleri ,rezaletleri yada sen onların gerçek yüzünü tanıdıkça yada onları eskiden tanıyanlar sana anlatma durumu olurda diye senin kimseyle görüşmesini istemiyor olabilirler herneyse sen taviz verme verirsen kocanı onlar kukla gibi elinde oynatırda sana geride kin nefretle dolmuş eş kalır Rabbim yuvanızda huzurlu olmanızı Cenabı Allahdan dilerim canım amin
Izin alma.değil babasindan arabasını istedi çünkü gidicegim yol 30 dk vardı ondan söyledi söylemesiyle böyle oldu ... öbür gelinleri bu şehri tavaf etse karismazlar bize gelince boyleler . Esimde rekor kırdı 1 haftadır konuşmuyor onlarla kp ile mecburi 2 kelime o kadar. ...
Tavrımız çok ağır oldu bu sefer 1 haftadır konuşmuyoruz ne esim ne ben . Bende çok gitmem hep mesafeli olurum ama anlamiyolar yazık diyorum başka.bisi demiyorum insanlık önemli . Ne kadar sevmesemde kussemde hep hasta oldukları bildiğim an hep giderim yanlarına ama 2 gün ameliyat oldum ne arayan ne soran var ...yok artık sıze karısma hakları yok kı bizde cıkarız...cıkıyoruz derım cıkarız hıc sormaz nereye oda aynı bınada oturdugumuz ıcın yemek fln hazırlıyor arada beraber yerız...hazırlarda bızı bulamazsa yazık derım gıder soylerım cıkarız bız bekleme dıye oo yoksa kımse karısamaz zaten sen bır aılesın artık kendı düzenınız var cok sık gıdıp gelmyın 9 yıllık evlıyım 2 senedır karsılıklı dairelerde oturuyoruz.mesafe koymazanız hayatınıza daıl olurlar öyle bırde cocuk yerıne koyarlar
Çok geçmiş olsun Rabbim sana şifalar versin amin .İşte şimdi biliyorsun nedenini işlerine gelse seslerini çıkartmazlardı hem onlara neyki nereye gideceksen eşin varken ,neyseki eşin senin yanında dolduruluşlarına gelmemiş dikkatli olun en ufak yanlışında herhalde eşinle aranızı bozmaya pek hevesleriler gibi duruyorlar !Amin cnm.allah razı olsun senden ... kp bizi rezil ediceksin derken karısı çok geziyor anlamında demiş kaldiki görüştüğüm abla kp yi sevmez nedenini sordum anlattı esim 13 yaşında dükkan açmış ve babası hiç yardım etmemiş bunu o kadından duydum esimle dükkanları karşılıklı kadın biliyor yani herşeyi kp yi gaddar buluyor ben sok olmuştum onu duyunca 13 yaşındaki çocuk daha yaaa nasıl bunca sorumluluk almış yazık valla kadını bu yüzden sevmiyorlar ama.Ben seviyorum kimene sorunda benim sevmem. Prs. Günü ameliyat kimse.kapımı çalmadı geçmiş olsun diye böyle insanlar iste...
Nasıl karşı dairelerdesiniz nasıl idare edbiliyorsun takdir ettim gerçekten Allahım yuvanda huzurunuzu daim etsin amin canımyok artık sıze karısma hakları yok kı bizde cıkarız...cıkıyoruz derım cıkarız hıc sormaz nereye oda aynı bınada oturdugumuz ıcın yemek fln hazırlıyor arada beraber yerız...hazırlarda bızı bulamazsa yazık derım gıder soylerım cıkarız bız bekleme dıye oo yoksa kımse karısamaz zaten sen bır aılesın artık kendı düzenınız var cok sık gıdıp gelmyın 9 yıllık evlıyım 2 senedır karsılıklı dairelerde oturuyoruz.mesafe koymazanız hayatınıza daıl olurlar öyle bırde cocuk yerıne koyarlar
Zaten elime çok güzel fırsat geçti önceki konularima yazdım esim 1 ay önce arsa alıp 4 katli ev yapıp annemle babamla ve kardesimle oturcaz derdi şimdi ise kaçma çabasında allahın izniyle tasinicaz kurtulucam onlardan. ..Gorgusuzler cahiller.
Ama bence sen yinede karisma.
Yarin obur gun senin soyledigin her soz tekrar " bak senin karin bize bunu bunu dedi" olur. Cunku onlar anne baba, kardes yarin belki barisicaklar. Sonra geri sen 1-0 yenik durumda baslarsin yeni bi baslangica. Olmaz deme olur. Sen daha agzini acmadan esin " yine sikayete basliyor, annemi babami sevmiyor karim" der.
Hani karismayada gerek yok bence.
En kotu ne olabilir?
Kocan illallah eder ve artik gorusmez anne babasiyla. Daha kotu ne olabilir? Oyle bikarki evide salar baska bi ev bakar tasinirsiniz. Bu kotu biseymi? Hayir. Mis.
Boyle densiz insanlarin eenn uzagina gidersin. En guzeli.
Mrb arkadaşlar esim kendi çalıştığı yerden bir ablayla tanıştırdı beni yaşı benden büyük ama çok iyi bir insan 1.5 yildirda görüşüyoruz ve kızı hastalandı baya kötü günler geçirdiği için mevlüt vermek istedi beni aradı 2 hafta öncesinden şöyle böyle yaparız diye konuştuk baya ben sana haberirim dedi ...
Geçen cuma aradı 1 de basliyoruz dedi bende tamam ben biraz erken gelip yardım ederim dedim ama esim arabayı sattı bende geç gittim evi uzak baya 30 dk mesafe. Kv kp ile altli ustluyuz . Babasının arabasını istedi mevlude goturcem diye kp ne işi var elalemin evinde diye hayiflanmis bunu duyan kv durur mu götürme ayıp bizi rezil edeceksin demiş esimde sinirlendi haliyle o anda beni bıraktı hiç bisi anlatmadı bana tabi yuzude asik değildi aslında ....
Gittim saat 5 gibi herkes dagildi eşimi arayıp kendim gidim hem öğrenirim dedim tamam dedi git ama şimdi hava kararmadan abla bırakmadı sen kaynolursan hamile halinle ne yaparım diye bırakmadı bende kaldım oturduk esim geldi asagidayim gel diye abla telefonu aldı ben pardesumu alırken eşimi aramış gel yemek hazır demiş ısrarla esimde bir baktım kapıda oturduk kahve içtik saat oldu 9.30 anca variriz diye gittik esimde ben bir yukarı cikim gelim demiş tamam dedim ...
Mutfağa ilk su içmek için gitmiş kv orda anne napiyorsun demiş oda sen utanmadan karını goturdun demiş esimde bardağı su sebilinin üstüne sertçe bırakmış içeri girip babasına bakmış abiside içerde babası başlamış sen niye goturdun diye ordan abisi bize getirmiyorsun elaleme götürüyorsun demiş esimde senin karin çok iyi ya size getirim demiş kavga kıyamet yani kv bir taraftan senin karin şöyle böyle slk abisi bir taraftan alacaginiz esim orda patlama noktasına gelmiş arabanın anahtarını fırlatıp aşağı geldi baya hararetli sordum herşeyi anlattı çok uzun yazsam o kadarini okumazsiniz zaten ...
Baya sinirli bir daha yukarı cikmicam dedi ve 1 hafta dir çıkmadı neyse dedik patlasinlar biz çıkalım gezelim pazar günü tatil esime bizde ciktik dışarı akşam 7de eve geldik kp esime git öbür abisi o zirvalayn değil ona git bisey orda al gel bizde gittik ben yukarı çıktım eltim gayet iyi hoşgeldiniz falan dedi esim gelince bende size gelcektim gelseydin dedim bende kavgaya deyince esim delllendi yine tutamıyorum adamı artık kimse bana karışamaz dedi içeri girdi dedim yenge her adım atisimizda kocamın üstüne gidiyorsunuz biraz da benle tartışın bende bilim bilmem senin kocan niye benim için böyle demiş açıkladım bundan dolayı baktım sustu başka yerden vurdu yine cevap verdim ama hiç kendimi bozmadan bakti bas edemicek.Ne. icersin sistim geze geze.dedim.inat yaptım oda çay koydu sanki az evvel tartışan biz değildik esim o sırada mesaj atıyor uzatma bosver havlasin diye bende.hemen sildim tabi ayıp sonuçta ama adam.gerçekten patladı çarşıya gidiyoruz laf pazara gitsek laf gezsek laf anlamadım ki bıktık ikimizde ...
Ev taşıma durumumuz yok suan ama ooo kvye öyle bir ders vermek istiyorum ki bir daha adımı anmasin bütün gelinleri gezer ben çıkınca laf olur ...
Napim şimdi bu.kadına ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?