• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevlude gittim diye kıyamet kopmuş haberim yok ....

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Mrb arkadaşlar esim kendi çalıştığı yerden bir ablayla tanıştırdı beni yaşı benden büyük ama çok iyi bir insan 1.5 yildirda görüşüyoruz ve kızı hastalandı baya kötü günler geçirdiği için mevlüt vermek istedi beni aradı 2 hafta öncesinden şöyle böyle yaparız diye konuştuk baya ben sana haberirim dedi ...

Geçen cuma aradı 1 de basliyoruz dedi bende tamam ben biraz erken gelip yardım ederim dedim ama esim arabayı sattı bende geç gittim evi uzak baya 30 dk mesafe. Kv kp ile altli ustluyuz . Babasının arabasını istedi mevlude goturcem diye kp ne işi var elalemin evinde diye hayiflanmis bunu duyan kv durur mu götürme ayıp bizi rezil edeceksin demiş esimde sinirlendi haliyle o anda beni bıraktı hiç bisi anlatmadı bana tabi yuzude asik değildi aslında ....

Gittim saat 5 gibi herkes dagildi eşimi arayıp kendim gidim hem öğrenirim dedim tamam dedi git ama şimdi hava kararmadan abla bırakmadı sen kaynolursan hamile halinle ne yaparım diye bırakmadı bende kaldım oturduk esim geldi asagidayim gel diye abla telefonu aldı ben pardesumu alırken eşimi aramış gel yemek hazır demiş ısrarla esimde bir baktım kapıda oturduk kahve içtik saat oldu 9.30 anca variriz diye gittik esimde ben bir yukarı cikim gelim demiş tamam dedim ...

Mutfağa ilk su içmek için gitmiş kv orda anne napiyorsun demiş oda sen utanmadan karını goturdun demiş esimde bardağı su sebilinin üstüne sertçe bırakmış içeri girip babasına bakmış abiside içerde babası başlamış sen niye goturdun diye ordan abisi bize getirmiyorsun elaleme götürüyorsun demiş esimde senin karin çok iyi ya size getirim demiş kavga kıyamet yani kv bir taraftan senin karin şöyle böyle slk abisi bir taraftan alacaginiz esim orda patlama noktasına gelmiş arabanın anahtarını fırlatıp aşağı geldi baya hararetli sordum herşeyi anlattı çok uzun yazsam o kadarini okumazsiniz zaten ...

Baya sinirli bir daha yukarı cikmicam dedi ve 1 hafta dir çıkmadı neyse dedik patlasinlar biz çıkalım gezelim pazar günü tatil esime bizde ciktik dışarı akşam 7de eve geldik kp esime git öbür abisi o zirvalayn değil ona git bisey orda al gel bizde gittik ben yukarı çıktım eltim gayet iyi hoşgeldiniz falan dedi esim gelince bende size gelcektim gelseydin dedim bende kavgaya deyince esim delllendi yine tutamıyorum adamı artık kimse bana karışamaz dedi içeri girdi dedim yenge her adım atisimizda kocamın üstüne gidiyorsunuz biraz da benle tartışın bende bilim bilmem senin kocan niye benim için böyle demiş açıkladım bundan dolayı baktım sustu başka yerden vurdu yine cevap verdim ama hiç kendimi bozmadan bakti bas edemicek.Ne. icersin sistim geze geze.dedim.inat yaptım oda çay koydu sanki az evvel tartışan biz değildik esim o sırada mesaj atıyor uzatma bosver havlasin diye bende.hemen sildim tabi ayıp sonuçta ama adam.gerçekten patladı çarşıya gidiyoruz laf pazara gitsek laf gezsek laf anlamadım ki bıktık ikimizde ...

Ev taşıma durumumuz yok suan ama ooo kvye öyle bir ders vermek istiyorum ki bir daha adımı anmasin bütün gelinleri gezer ben çıkınca laf olur ...
Napim şimdi bu.kadına ....

Ne sacma insanlar var ya ben kv deme anne dua dinlicem desem fizana gonderir ayrca kp bizim gezp gezmememzden habrri olmaz. O ne ole ya cocukmusunz siz .
Hem esinlesin sonucta ne sacma kisilikler var allah sabir versin esinizede tabiki
Babasının arabasını istedi diye söyledi esimde napalim. Kv herkesin mevludune gider tek sorun ben gittim onu goturmedim ya o başka bisi değil

Ne mutlu sana ki kocanda seninle ayni fikirde. Her zaman boylelermi yoksa ilk kezmi bukadar tepkililer
Düğün gunumde boyleydiler dış cekim olacaktı ben kız kardeşimi teeee 12 saat yoldan getirim ona gel diyince siz başbaşa.gidin dedi ama.kv kızım sende git elti kızım hadi sende.git diyince kimse.gelmesin tek gidicem. Dedim o zamandan beri sorun 1.5 yıl yani

Gezin tozun, mutlu olun; mutluluğunuzu gözlerine sokun... Eşiniz de tartışmasın. En güzeli böyle insanları sallamamaktır. Bazı insanlar kaostan beslenirler. Böyle insanları takmamak lazım.
Hepsi gezip eğleniyorlar ben tesetturluyum diye daha denize girmedim eltim de tesettürlü ama tsrt sortla girmiş ona kimse bisi demez o ben olsam düşünemiyorum valla

Babasının arabasını istedi diye söyledi esimde napalim. Kv herkesin mevludune gider tek sorun ben gittim onu goturmedim ya o başka bisi değil
Canim benm yakin otruyosnz sanrm yada bir anlamdm ama solenebilir ricada edilebilr ama ne kadr sacma ne demek bizi rezil ettn o insanlarin kafasi nasil calisio anlamdim ben
Esinde iiyiki senden taraf cok sanslisin
Aman sakin annen soyle baban boykr diye sende dirdir yapma bosver
Sen esini guzelce telkin et sakin tut zaten eminim esinde kimin ne oldugunu bildgi icin kizmstr bu kadar

Canim benm yakin otruyosnz sanrm yada bir anlamdm ama solenebilir ricada edilebilr ama ne kadr sacma ne demek bizi rezil ettn o insanlarin kafasi nasil calisio anlamdim ben
Esinde iiyiki senden taraf cok sanslisin
Aman sakin annen soyle baban boykr diye sende dirdir yapma bosver
Sen esini guzelce telkin et sakin tut zaten eminim esinde kimin ne oldugunu bildgi icin kizmstr bu kadar
Bu benim kriz fırsatım cnm. 3 hafta öncesinde arsa alıp 4 katli ev yapıp hep birlikte yasicaz diyordu şimdi ise ne zaman kurtuluruz diye dua ediyor

Bu benim kriz fırsatım cnm. 3 hafta öncesinde arsa alıp 4 katli ev yapıp hep birlikte yasicaz diyordu şimdi ise ne zaman kurtuluruz diye dua ediyor
E sen bunun farkindaysan esinde farkindadr
Ayrca hamileymssn tebrikler bir operasyon gecrmssn iki konunada yazmak olmasn gecms olsun ama bence kv falan cok takiyosun

Eşinin farkında olması çok iyi
Yanlız bu kv çiftide abi çiftide hasta
Huzursuzluk sendromu var bunlarda
Evliliği tek iyi giden sizmisiniz içlerinde
Resmen uğraşıyolar bunları huzursuz edelim diye

E sen bunun farkindaysan esinde farkindadr
Ayrca hamileymssn tebrikler bir operasyon gecrmssn iki konunada yazmak olmasn gecms olsun ama bence kv falan cok takiyosun
Ailem uzakta benim o benim annem.olsun istedim ama geldiğim günden beri gün yüzü gormedim sinir hastası oldum hala belirtilerim var sinirlenince vuruyor hemen . Bu arada teşekkür ederim cnm.allah razı olsun

Eşinin farkında olması çok iyi
Yanlız bu kv çiftide abi çiftide hasta
Huzursuzluk sendromu var bunlarda
Evliliği tek iyi giden sizmisiniz içlerinde
Resmen uğraşıyolar bunları huzursuz edelim diye
Evliliği iyi giden aynen biziz öbürleri çok çekmiş her ay boşanmaya kadar gidiyorlar ama esimle tek sorunumuz 3. Sahislar yani annesi babası pek problem etmezdi kv hergün doldura doldura adam.napsin

Back