- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
-
- Konu Sahibi North River
- #1.441
Çok geçmiş olsun canım. Allah sifa versin. Ben evime geldim ama düzen oturtamadım, çok koptum. Burası da çok sessiz, ıssız kaldı.Günaydin canim buradayim ailecek grip olduk diyete devam dikkat ediyorum siz nasilsiniz
Canım baktım toparlayamıyorum ayın 1 iji bekleyeyim bari dedim. Sürekli erteliyorum ama zayıf fotolarıma bakınca da üzülüyorum. Birkaç gün daha böyle devam edeyim en iyisi. Tekrar başlamak için hazır değilim demek ki.Alişverişi yapınca o motivasyon gelir sana
Daha sonra aşırı yemene sebep olmayacaksa ,yumurta detoksunu bir gün yap derim.Tartı da gördüğün eksi seni silkeleyecektir
Yeni mobilyaların hayırlı uğurlu olsun. Az eşyayı ve boşlukları severim ben de. Kolay gelsin canım benimGünaydın bu mesajımı okuyan bütün güzel kadınlar
Bugun de elhamdülillah eliptigimi yaptımKahvaltıma üşenmedim bol yeşillikli ,kırmızı pancarlı salatamı yaptım yedım
Harika bir güne hazırım
Bu hafta Yogun geçicek . Pazartesi yemek odası takımı gelıcek.Eskılerın içini bosaltmam lazım.Yeni aldığım da büfe yok bufenın ıcını boşaltıp kullanmıycaklarımı elden çıkarmam lazım .Salonda kıtaplıgımız var onu da temıze cekıp kaldırmak istiyorum.Gereksiz kitap ta çok fazla var...Acıkcası her yönden azalmak istiyorum.
Canim katilim az , su ara wpde de gruplarim var orda daha aktifim acikcasi buraya da bakiyorum aradaÇok geçmiş olsun canım. Allah sifa versin. Ben evime geldim ama düzen oturtamadım, çok koptum. Burası da çok sessiz, ıssız kaldı.
Bugün büyük bir enerji ile başladın ozamanCanım baktım toparlayamıyorum ayın 1 iji bekleyeyim bari dedim. Sürekli erteliyorum ama zayıf fotolarıma bakınca da üzülüyorum. Birkaç gün daha böyle devam edeyim en iyisi. Tekrar başlamak için hazır değilim demek ki.
Yeni mobilyaların hayırlı uğurlu olsun. Az eşyayı ve boşlukları severim ben de. Kolay gelsin canım benim
Nasilsin cordişimSlm kızlar sayfanız hayırlı olsun.
Süpersin vallahaSelam güzelliklersabah spor yaptıysam buraya ugramıyınca eksik hissediyorum
Nasılsınız nasıl gidiyor sağlıklı yaşam günleri
Ben anlatıyım efendimYılın son ayını çok verımlı gecırmeye niyet ettim .Çunku 2023 çok güzel karşılamak ve yaşamayı istiyorum Allah'ın izniyle.Sabah planımı yaptım hedeflerımı yazdım . Saglıklı yasam, diyet konusun da ki hedefım bu ay haftanın 4 gunu spor ve diyet delinse de hunharca yememek.Tartı konusun da hedefım yok. tartıdaki rakama odaklı plan yapmak istemiyorum.Çünkü beni strese sokuyor ıstedıgım rakamları görmemek.Şuan reglım bıtınce bi tartılıcam .Sadece her tartımın eksi olmasını hedefliyorum(sık tartılmıycagım ve amacladıgım beslenme şeklını devam ettırınce gorecegıme inanıyorum)
Hafta da ayda kaç kılo verdıgıme degıl her ay eksılen, ınıse gecen rakam onemlı benim için.Çunku ben de asıl problem istikrarla devam etmemek .Bu kötü alışkanlığımı yenersem kılo vermek ve korumak en kolay iş
Çok şükür canım hayat bayatNasilsin cordişimnasıl gidiyor hayat
Diyetten Kopunca sayfadan da kopuluyor ne yazık kiBuralar niye çok ıssız kalmış . Ben de çok koptum ya beslenme olarak
Çok sevındım senı gördugumeÇok şükür canım hayat bayatyinede şükür sen nasılsın canım?
Pırasa yaptım .Ama Dıyet yapmıyorsan pek de iştah açıcı gelmez suan sanaBir de akşama ne yemek yapacaksınız fikir olsun. Bulamadım bir şey
Afiyet olsun cnm yımırta yokmuGünaydinnnnn
1 dlm peynir
1 greyfurt
6 zeytin
Avuc ici kadar tam bugday tostla kahvaltimi yaptim
Kolay gelsin canım. Hangi diziyi izliyorsun?Yorulmusum ya daha da kac sepet camasır katlanacak. Aksam dizimi izlerken katlarım artık.