Mevlana değilim motivasyon için gel !

Alişverişi yapınca o motivasyon gelir sana
Daha sonra aşırı yemene sebep olmayacaksa ,yumurta detoksunu bir gün yap derim.Tartı da gördüğün eksi seni silkeleyecektir
Canım baktım toparlayamıyorum ayın 1 iji bekleyeyim bari dedim. Sürekli erteliyorum ama zayıf fotolarıma bakınca da üzülüyorum. Birkaç gün daha böyle devam edeyim en iyisi. Tekrar başlamak için hazır değilim demek ki.

Yeni mobilyaların hayırlı uğurlu olsun. Az eşyayı ve boşlukları severim ben de. Kolay gelsin canım benim

Bugün büyük bir enerji ile başladın ozaman
Tesekkur ederim daha iyileri senın olsun cnm

Selam güzellikler sabah spor yaptıysam buraya ugramıyınca eksik hissediyorum
Nasılsınız nasıl gidiyor sağlıklı yaşam günleri
Ben anlatıyım efendimYılın son ayını çok verımlı gecırmeye niyet ettim .Çunku 2023 çok güzel karşılamak ve yaşamayı istiyorum Allah'ın izniyle.Sabah planımı yaptım hedeflerımı yazdım . Saglıklı yasam, diyet konusun da ki hedefım bu ay haftanın 4 gunu spor ve diyet delinse de hunharca yememek.Tartı konusun da hedefım yok. tartıdaki rakama odaklı plan yapmak istemiyorum.Çünkü beni strese sokuyor ıstedıgım rakamları görmemek.Şuan reglım bıtınce bi tartılıcam .Sadece her tartımın eksi olmasını hedefliyorum(sık tartılmıycagım ve amacladıgım beslenme şeklını devam ettırınce gorecegıme inanıyorum)
Hafta da ayda kaç kılo verdıgıme degıl her ay eksılen, ınıse gecen rakam onemlı benim için.Çunku ben de asıl problem istikrarla devam etmemek .Bu kötü alışkanlığımı yenersem kılo vermek ve korumak en kolay iş

Süpersin vallaha

Bir de akşama ne yemek yapacaksınız fikir olsun. Bulamadım bir şey

Yorulmusum ya daha da kac sepet camasır katlanacak. Aksam dizimi izlerken katlarım artık.

Sabah tartıldım ve tartımın bozulduğuna inanmak istediğim bir an yaşandı. Hava soğuk, kızımla alış verişe de gidemedim bir türlü. Eşimi bekleyince de pazar gününe kalıyoruz. Kendime adam akıllı bir liste yapmam ve uygulamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…