Mevlana değilim motivasyon için gel !

Kendime kocaman bir alkış
Lahana sarmasını çok severim. 1 tence yemişliğim varBugün o riski almamak için kalan yapraklardan kabuska yaptım gönül rahatlığıyla koca bir tabak yiyorum lahana sarmasındada gözüm kalmamış oldu

Günaydın canlar bol sporlu az yemeli bir gün olsun hepimiz için inşallah
Sabah okumalarımı yaptıktan sonra, eliptik yapıcaktım uyku bastırdı ,uyumuşum(Kendime not;yatakta kitap okuma!)
Gün için de yarım saatte olsa eliptik yapıcam inşallah. yapabilirsem yazarım.
Diyeti bozucak bı durum yok bugun. niyetım erken akşam yemek.kabuskam var ondan yıycem.Yatmadwn sahur yapıp oruç tutmwk ıstıyorum(regl gelmezse ) Tartılmıyorum regl gelıp gıdene kadar da tartılmıycam..

Oruç tutuyum dıyordum ama regl olucsm gibi bu haftayı atlatıyım haftaya başlarım inşallah.
Bugun beslenmem de gayet ıyıydı kacamak olarak sadece 2 çiğ köfte iki lahana sarması yedim.

Kızlar ben yarın sıkı bir diyete başlıyorum Allahın izniyle. 31 Aralık a kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum. Bugün nişanda bir elbise giydim, bildiğiniz karnım var. Eylül ayında çok iyiydim. Epey sıkıldı canım. Abur cubura çok düştüm. Onları bırakınca gider inşallah. Evde çok işim var bu hafta. Iyi bir temizlik yapmam gerekiyor. Her yer her yerde Annemde prenses gibiydim, gerçek hayata dönüyorum yarın. Ama evimi çok özlemişim.

Yürüşümü yaptım.İyi soguktu, gelince ısınıyım dıye,elma cayı hazırladım içiyorum Kaynım taşınıyor bugün..onlara yemek yapıcam .Her gün gibi koşturmalı bir gün çok şükür

Ara da bir nefes alıcak alanlar açmak lazım kesinlikle
Diyete gelince sen de o potansiyel var.. cok rahat disipline olursun .Vücudun da senden yana olursa 4 kılo verılır bir ayda zor degıl yani

Ara da bir nefes alıcak alanlar açmak lazım kesinlikle
Diyete gelince sen de o potansiyel var.. cok rahat disipline olursun .Vücudun da senden yana olursa 4 kılo verılır bir ayda zor degıl yani
Günaydın demeye geç kaldım, merhaba
Canım maaşallah azmine, enerjine. Ben de kızımı uyuttum bir kahve içeceğim inşallah uyanmadan. Annemle gelmiştik şimdi o gitti. Çamaşır, ev temizleme bir sürü işim var

Ben de iyi akşamlar diyim ozaman
Sabahları sıkıntım yok şükür uzun zamandır .Ama akşamları ufak kacamakları engelleyemiyorumbu aksam kızın canı un helvası çekmiş.Ben de yaptım biraz peynirle yedım(tek başına agır geliyor peynırle dengelıyim dedim .Okadar da minnoşum)
En buyuk problemım battı ballık mantıgımdı.Onu cozersem hallederim inşallah kılo işini. Akşam helvadan sonra hıc bırsey yemedım. aferın bana
Diyet tarzı beslenmeye başladın mı

Afiyet olsun canım. Bugün başlayamadım ne yazık ki. Evde biz olmayınca eşim alış veriş yapmamış. Dün de nişan telaşı olunca markete gidemedik. Evde eksiklerim var. Yarın ben halledersem inşallah başlayacağım. Ekmek yemeye tekrar başladım. Onu bırakmaya çalışıyorum. Sebze de olmayınca akşam pilav ve et sote yedim biraz. Az yedim gerçi. Beni bi silkelesene

Alişverişi yapınca o motivasyon gelir sana
Daha sonra aşırı yemene sebep olmayacaksa ,yumurta detoksunu bir gün yap derim.Tartı da gördüğün eksi seni silkeleyecektir

Günaydın bu mesajımı okuyan bütün güzel kadınlar
Bugun de elhamdülillah eliptigimi yaptım Kahvaltıma üşenmedim bol yeşillikli ,kırmızı pancarlı salatamı yaptım yedım
Harika bir güne hazırım
Bu hafta Yogun geçicek . Pazartesi yemek odası takımı gelıcek.Eskılerın içini bosaltmam lazım.Yeni aldığım da büfe yok bufenın ıcını boşaltıp kullanmıycaklarımı elden çıkarmam lazım .Salonda kıtaplıgımız var onu da temıze cekıp kaldırmak istiyorum.Gereksiz kitap ta çok fazla var...Acıkcası her yönden azalmak istiyorum.

Kolaygelsin canım ne kadar az eşya o kadar iyi canım diğer türlü eşyaların kölesi oluyoruz resmen güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…