- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
-
- Konu Sahibi North River
- #1.481
75tim 73.5 oldum. Sadece basenlerim rahatsız ediyor benim. 59-60 kiloyken bile basen vardı. Şimdi o kiloyu ve o baseni aramıyor da değilimKılon az diye hatırlıyorum.. oyüzden belli oluyordur 1 kılo bıle
Aynen cezası varmış bilmiyordum. Burdan devamBuraya da gırmek cok zor degıl kı cnm .
Yedıklerını paylaşabılırsın.
Sabah günaydın mesajı, gün ıcınde rapor vermek,aksam da bıraz muhabbet etmegı onemsersek o motivasyonun geleceğini düşünüyorum
Artı olmaman bile iyi,diyet yapamadığın halde cnm.Haftaya eksıye gecersın inşallahBen aynıyım
Rabbim bugunlerımizi de aratmasın75tim 73.5 oldum. Sadece basenlerim rahatsız ediyor benim. 59-60 kiloyken bile basen vardı. Şimdi o kiloyu ve o baseni aramıyor da değilim
İnşallahArtı olmaman bile iyi,diyet yapamadığın halde cnm.Haftaya eksıye gecersın inşallah
Ay aminnnnnnnRabbim bugunlerımizi de aratmasın
Regl dönemi baş ağrısı korkunç bir şey. Benim ilk gününden son gününe kadar sürerdi. Birkaç yil devam etti. Hatta iş arkadaşlarımdan yaşı ileri olanlar ancak menapoza girince geçeceğini bile söylediler. Ama sonra kendiliğinden geçti. Maaşallah iyi devam ediyorsun. Arada bir şımartmak en güzeli. Biz de artık yarın alış verişe gidebilicez. Pzt başlıyorum Allahın izniyle. Bu son ertelemem olsun Inşallah.Selam arkadaşlar.Reglın ortalarındayım ve dünden beri bas agrım tuttum .Her ay donemım de 2 gun oluyor .Sebebı nedır caresi nedir doktora sormam lazım aslında.
Sabah erken kalkıp spor da yapamıyınca ,bugun kısıtlamıyım ,yazık zaten hastayım şımartıyım kendımı dedım:) 12,13 gündür dıkkat edıyordum iyi oldu
Yarın sporumla bırlıkte dikkat etmeye kaldıgım yerden devam ederim.Regl bıtınce de tartılıcam profilimdeki rakamı görsem yeter
Ben de eskıden yoktu son seneler başladı İnşallah kendılıgınden geçer.Regl dönemi baş ağrısı korkunç bir şey. Benim ilk gününden son gününe kadar sürerdi. Birkaç yil devam etti. Hatta iş arkadaşlarımdan yaşı ileri olanlar ancak menapoza girince geçeceğini bile söylediler. Ama sonra kendiliğinden geçti. Maaşallah iyi devam ediyorsun. Arada bir şımartmak en güzeli. Biz de artık yarın alış verişe gidebilicez. Pzt başlıyorum Allahın izniyle. Bu son ertelemem olsun Inşallah.
Kurutma makinesi aldım 2 sene önce.Kısın kurumaya ve evin içinde kurutmak zorunda oldugum için.Çok memnunum.Bence camaşır makinesi kadar ihtiyaç bı ürünAynen. Kuruması da zor oluyor kışın
Burçlar neEşim nefret eder. Ben neyi çok seviyorsam eşim de o çok sevdiğim şeylerden çok nefret eder
Amin kuzum kaç kilosun ?Cordeşim inşallah en kısa zamanda o yavruya da vicdanlı bi aile nasıp Etsin Rabbim.
Ben Elhamdülillah çok iyiyim.Tek derdim şişko oluşum işte
2 haftadır tartılmıyorum yarın tartılıcam 76 diye düşünüyorum inşallahAmin kuzum kaç kilosun ?
Ben de kullanıyorum bir yıldır. Bence de ihtiyaç. Evimde kurutma yerim yok. 2+1. Balkon minicik zaten. Iyi ki almışım diyorum.Kurutma makinesi aldım 2 sene önce.Kısın kurumaya ve evin içinde kurutmak zorunda oldugum için.Çok memnunum.Bence camaşır makinesi kadar ihtiyaç bı ürün