Selamün aleyküm kızlar
Yeni yol haritamızı acıklıyorum.Bu sayfa da bundan sonra kural mural yok..bam! Bam! Bam!
Sıkı, disiplinli hareket edersek, yoldan cıkmayız her daim motivasyonumuzu koruruz diye düşündük .Ama olmadı
Ne yazıkkı "devamlılık"problemi hepimiz de var .Rutinimizin dışına çıktığımız zaman diyeti ve sayfayı geri plana atıyoruz.Bireysel zayıflamaya çalişınca, dıyeti delmen sadece kişiyi bağlarken ,grup halinde zayıflamaya kalkışınca diğer arkadaşı etkiliyor . Acıkcası,"göz yaparken kas çıkarmak"tam da bu olsa gerek
Sevgılı dostlar bu sayfa da paylaşım yapmak sizi motıve ettıgini düşünüyorsanız yazmya devam edin.Lakın çok da anlam yüklemeden... Kimse kimseden sorumlu değil artık . isteyen menusunu tartısını paylaşsin,işi olan isterse ugramasin da yada diyeti delip tekrar başlasın bu sadece kendısını bağlar Bi nevi kişisel günlük olarak da kullanabilir burayı ..
Ben ne yapıcagıma gelirsem. sabah sporla güne başlayınca, buraya günaydın yazıp gunumun raporunu vermek bana iyi geliyor buna devam edıcem.Menu paylaşmak istemiyorum arada kahve yanına 1 dılım kek yemek benı pek etkilemez ben telafi ederım .Ama burayı yazınca, suçluluk duygusu hıssedıyorum, bu bana ıyı gelmıyor.Sureklı tartılmak ve ödem artılarını görmekte motivasyonumu kaybetmeme sebep oluyor .Eksı olabilecegımı hıssettıgım zaman tartılacam ve burda paylaşıcam..En çok önemsedıgım odak noktam da kılo vermekten zıyade" devamlılık"aksamı kacırmam ertesı gun spor yapmamı ve salata ile güne baslamamı engellemesın . Gerçekten ama gerçekten diyet yapıp bıran önce zayıflamak degıl ilk amacım.Şişmsnlıktan,kötü beslenmekten, egzersizlıkten kaynaklı hayat kalıtem düşsün istemiyorum.Yapmak istediğim çok sey var Allahın izniyle bunun için bana zinde saglıklı bır vucut lazım