Mevlana değilim motivasyon için gel !

Yanlış konuşuyorsun balım Allah'ın gücüne gider .3 çocuk tek çocuk hiç çocukta Rabbimin nasip ettigidir hayır vardır onda ..
Kolay değil bazen dibi görüyoruz herşey ustumeze gelıyor ama bu çocukların çokluğu ile ilgili değil dua etmek lazım günümüz bereketlendirsin kolaylastirsin diye yaradan

1 hafta kalsan bile nefes alırsın git bencede tabi diyetine dikkat et
Ben yatağımı duvara dayadim duvar kısmında yattı kizim .benim memelerde inek memesi gibi uzadigi için 3 bebeyle pek sıkıntı çekmedim yatarak emzirmenin

Kızla çıksan gün içinde parka felan orda o çocuklarla kaynaşsa sen anaları ile sohbet etsen o bile iyi gelir aynı süreci yaşadığın kişilerle muhabbet etmek

Amin canım amin haklısın arkadaşım bazen bunalınca ne dediğimi bilmiyorum bir yandanda diyorum Allah'ım sen içimi biliyorsun benim ki sadece dilimde diye

Amin canım amin haklısın arkadaşım bazen bunalınca ne dediğimi bilmiyorum bir yandanda diyorum Allah'ım sen içimi biliyorsun benim ki sadece dilimde diye
Kelimelerin enerjisine inanırım ben kuzum yüreğimizde dilimizde bir olsun
Aslında yavrular destek olmayıp köstek olanlar yoruyor insanı
Küçüğümun hergun 1 saatte olsa dışarı çıkıp hava alsın istiyorum.. evin işinden hergun cikaramiyorum ben ..babamız evde 2 ye kadar.. ona diyorum ya yarım saat sonra geri geliyor hava soğuk diye ya bı bahane ile çıkmıyor borsa ile ilgilendigi için tel yapisik yaşıyoruz genelde
Burda bebemin ne günahı var bende her gün hava şartları uygun olduğu sürece kendim cıkarıcam ev işlerinde yemekte de adama sözüm geçmezse parasına sözüm geçer diyerek temizliğe yemeğe destek Alicam

Imrendigim nokta çocuklarla diğer işleri de yapabilmeniz canım. Vallahi ben yemeği zor yapıyorum. Evi derli toplu zaten tutamıyorum. Ben şimdi oturduğumuz eve hamileyken taşındım. Pandemi vs kimse ile görüşmedim. Zaten site, kimse kimseyi tanımıyor. Parka iniyoruz ama daha minik ya ben zaten fazla korumaciyim. Parkta da hep yaşlı teyzeler var. Biraz yaşıtım ya da anlaşabileceğim kimseye denk gelemedim ne yazık ki. Bi karşı komsum var o da gündüz kursta, göremiyorum doğru düzgün. Akşam 10 dk alıyor bazen kızımı, nefes al biraz diyor, sağolsun. Eskiden lojmanda oturuyordum, iş arkadaşımdı zaten komşularım. Ordan çıktığıma çok pişman oldum ama yapacak bir şey yok. Nisanda burdan da taşınacağız. Orda iyu komşularım olur inşallah.
Kızla çıksan gün içinde parka felan orda o çocuklarla kaynaşsa sen anaları ile sohbet etsen o bile iyi gelir aynı süreci yaşadığın kişilerle muhabbet etmek
Frekans çok önemli kuzum. 2 kişi olsun candan ciğerden yeter de bulamadım gönlüme göre. Bana da dua edin. Yalnızlığımı giderecek sevdiği kullarını hayatıma dahil etsin Yaradan

İşte burda eşler devreye giriyor canım sorsan çok ilgilidir eşim zeytinyağı gibi üste çıkar .. herşeyde beni öne sürer sen gidersin sen yaparsın evin isi bende .. dışarıdaki koşturmaca bende çocukların kursları okulları alınacak edilecekler vs bir pazara gidiyor ordada arkadaşı var onunla görüşür.. yardımcı almaya kalksam ben ne yapıyormusumda yoruluyor musum oluyor sürekli yetersiz görme eksik görme ve aşağılama peşinde

Günaydın canım kızlar
Daha kahvaltı yapmadım. 12 gibi düşünüyorum yine. Yumurta kalmadı evde, çıkasım da yok. Ne yesem diye düşünüyorum. Yumurtasız kahvaltı olmuyor yaa :)

Günaydın canım kızlar
Daha kahvaltı yapmadım. 12 gibi düşünüyorum yine. Yumurta kalmadı evde, çıkasım da yok. Ne yesem diye düşünüyorum. Yumurtasız kahvaltı olmuyor yaa :)
Günaydın canım Yumurta olmadan olurda yarim ekmek yedirir diğer kahvaltıliklar biber domates kavursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…