Mevlana değilim motivasyon için gel !

Imrendigim nokta çocuklarla diğer işleri de yapabilmeniz canım. Vallahi ben yemeği zor yapıyorum. Evi derli toplu zaten tutamıyorum. Ben şimdi oturduğumuz eve hamileyken taşındım. Pandemi vs kimse ile görüşmedim. Zaten site, kimse kimseyi tanımıyor. Parka iniyoruz ama daha minik ya ben zaten fazla korumaciyim. Parkta da hep yaşlı teyzeler var. Biraz yaşıtım ya da anlaşabileceğim kimseye denk gelemedim ne yazık ki. Bi karşı komsum var o da gündüz kursta, göremiyorum doğru düzgün. Akşam 10 dk alıyor bazen kızımı, nefes al biraz diyor, sağolsun. Eskiden lojmanda oturuyordum, iş arkadaşımdı zaten komşularım. Ordan çıktığıma çok pişman oldum ama yapacak bir şey yok. Nisanda burdan da taşınacağız. Orda iyu komşularım olur inşallah.
İstanbul'a geldim ilk 3 yılım böyle geçti canım sen benim evi görsen 1 gün topluysa 3 gün darma duman 😬 inşallah taşındığın yerde çok iyi komşuların olur kafa dengi huyu güzel
Günaydın canım kızlar 🤗
Daha kahvaltı yapmadım. 12 gibi düşünüyorum yine. Yumurta kalmadı evde, çıkasım da yok. Ne yesem diye düşünüyorum. Yumurtasız kahvaltı olmuyor yaa :)
Her fırsatta çık dışarı canım iyi gelir
Doğal yöntemlere basvurdunmu çam pekmezi iyi geliyor diye biliyorum
İciriyorum canım cam pekmezi tereyağ pekmez eşim inatla götürmüyor doktora bildiğim doğal ne varsa deniyorum

İşte burda eşler devreye giriyor canım sorsan çok ilgilidir eşim zeytinyağı gibi üste çıkar .. herşeyde beni öne sürer sen gidersin sen yaparsın evin isi bende .. dışarıdaki koşturmaca bende çocukların kursları okulları alınacak edilecekler vs bir pazara gidiyor ordada arkadaşı var onunla görüşür.. yardımcı almaya kalksam ben ne yapıyormusumda yoruluyor musum oluyor sürekli yetersiz görme eksik görme ve aşağılama peşinde
Ağzına kürekle vuracaksın senin eşinin 😡tatlım kafasına vura vura neler yaptığını göstermen lazım ama sen yumuşak baslisin boşver he he de geç

İstanbul'a geldim ilk 3 yılım böyle geçti canım sen benim evi görsen 1 gün topluysa 3 gün darma duman 😬 inşallah taşındığın yerde çok iyi komşuların olur kafa dengi huyu güzel

İciriyorum canım cam pekmezi tereyağ pekmez eşim inatla götürmüyor doktora bildiğim doğal ne varsa deniyorum
Niye götürmuyor düşüncesi ne

Imrendigim nokta çocuklarla diğer işleri de yapabilmeniz canım. Vallahi ben yemeği zor yapıyorum. Evi derli toplu zaten tutamıyorum. Ben şimdi oturduğumuz eve hamileyken taşındım. Pandemi vs kimse ile görüşmedim. Zaten site, kimse kimseyi tanımıyor. Parka iniyoruz ama daha minik ya ben zaten fazla korumaciyim. Parkta da hep yaşlı teyzeler var. Biraz yaşıtım ya da anlaşabileceğim kimseye denk gelemedim ne yazık ki. Bi karşı komsum var o da gündüz kursta, göremiyorum doğru düzgün. Akşam 10 dk alıyor bazen kızımı, nefes al biraz diyor, sağolsun. Eskiden lojmanda oturuyordum, iş arkadaşımdı zaten komşularım. Ordan çıktığıma çok pişman oldum ama yapacak bir şey yok. Nisanda burdan da taşınacağız. Orda iyu komşularım olur inşallah.

Frekans çok önemli kuzum. 2 kişi olsun candan ciğerden yeter de bulamadım gönlüme göre. Bana da dua edin. Yalnızlığımı giderecek sevdiği kullarını hayatıma dahil etsin Yaradan 🙏🤗
Rabbim iyilerle karşilastirsin . çokluğun suyu çıkıyor zaten.. bunaldım bı kahve içelim diyeceğin 1,2 kişi olsa yeter.Tasinacagin evde olur Allah'ın izniyle

Ev işleri yemek konusunda olduğu kadar yapıyorum başka konulardan feragat ediyorum bende.. inan büyüdükçe daha kolaylasicak birazcık daha sabret arkadaşım

O hareket hali vücuda pek etkisi olmuyor aslında. haftada 4 gun de olsa Leslie yapmanı tavsiye ederim canim ❤️
Şu sünnet olayı bitsin insallah tam düzene girecek menülerim. Şimdi sık sık kayınvalidemlere gidip geliyoruz ne varsa ondan yiyorum mecbur

Menümu yazayım

Sabah
Pastırmalı 2 yumurta
Tel Peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
Domates
Salatalık

Ara
1 avuç ceviz
2 sutlu,1 sade türk kahvesi

Akşam
1 adet dürüm et tantuni( masterchefi izlemeye ektim😆)
1 bardak sprite

Suyu yine saymadım😬
Tantuniyr lafim yok afiyet sut olsun da. Sprite ne be ayran ic ayrannnn sana 20 spuat cezasi :KK49::duduk:
Közde türk kahvesi modunda köpüğü iyi lakin sütlü içecek hazirla kısmında 1 tatlı kaşığı kahveyle yaptım haşlanmış kahve gibi yaptı halbuki ordada türk kahvesi modu var
Allah allah benim gayet iyi ayni marka aslinda
Kızlar bugün çok halsizim. Uyuma isteği var, kızım izin vermiyor. Elim kolum kalkmiyor. Modum da düşük biraz. Giremedim doğru dürüst. Girsem de yazamadım, emoji bırakıp çıktım. Menümü yazayım, müsade isteyim sizden.
Bugün de regl olmadım. Sabah tartıldım +200 gr çıktı. Fitt_anne Fitt_anne

14.11.2022 menüm
Kahvaltı: 12.30
Lor peynirli 1 yumurta ile omlet
Domates, salatalık, biber, zeytin, portakal
Ara: 15.30
1 fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir, 7 adet çiğ badem
Akşam: 18.00
1 kase mercimek çorbası, yoğurt, salata
Su: 3 lt
Spor: ---
Fitt_anne Fitt_anne North River North River
Aksam az olmus ama istahin yoktu galiba emziriyorsun canim yine de cok azaltma afiyet olsun :KK200:
Kahvaltı 11.oo
Salata
Haşlanmış yumurta
1dilim peynir
2 parça kasar
5 zeytin
1 dilim ekmekk tahin pekmez tereyağı bal (1ck kadar hepsinden

Ara kahve 3 hurma 3 ceviz

Akşam 18.oo
2 kepçe mercimek çorbası
2 yumurtadan omlet
Salata
1 bardak ayran 1 lokma pide

Bol su form çayı 4o dk eliptik 1o dk kol çalışması
@nort River
Afiyet olsun canim 1 lokmayi gormedim :KK53:
Gece çok uyanıyor kızım bu sıralar. Yeni bir diş gelecek sanırım. Gündüz uykuları da teke düştü ve süresi de az. Çok yoruluyorum canım. Biriken yorgunluk mahvediyor beni. Kendime zaman ayırmamak da moralimi bozuyor biraz.
Patlayana kadar rahatsiz eder uyku da uyumaz patlarda rahatlarsiniz insallah . Sabir canim bende hemen darlaniyorum heyheylerim tepeme geliyor kendime vakit ayiramayinca ama anayiz biz anaaa :KK70:
Evin isi dış isi hep bende Canim😬
Hakli olarak tabi kocan 3 cocuk dogurdu premses modunda yasamaya devam etmeli :kızgın:
Günaydın canlar 🙋‍♀️🙋‍♀️😍 yürüyüş yapıcaktım ama kızı uyandirdi ablası ile abisinin bağırması 😡okulu tatil yapan kim bulun bana bişey diycem 🙄😁
Benim yerime de soyle . 100 kere Kuzey diyorum hayir okulda da nasil uslu ogretmeni inanmiyor bana
Yatarak emzirmeyi bende beceremiyorum ama oturarak uyumada usta oldum 😂😂
Miss valla en buyuk rahatlik :KK70:

Frekans çok önemli kuzum. 2 kişi olsun candan ciğerden yeter de bulamadım gönlüme göre. Bana da dua edin. Yalnızlığımı giderecek sevdiği kullarını hayatıma dahil etsin Yaradan 🙏🤗
Tatlim Merve sakin eside bunu firsata cevirmis yoksa 3 bebekle yemek bile yapmam ben :KK70: Suan en rahat zamanlarim biri 8 digeri 2.5 yas hemen hemen hersey rahata erdi ama hala her isi asla yapmam yaptigin hersey ustune kalir bu hayatta cunku. Calisirkende , evde evlilikte ,arkadas kardes iliskisinde bile boyle
İşte burda eşler devreye giriyor canım sorsan çok ilgilidir eşim zeytinyağı gibi üste çıkar .. herşeyde beni öne sürer sen gidersin sen yaparsın evin isi bende .. dışarıdaki koşturmaca bende çocukların kursları okulları alınacak edilecekler vs bir pazara gidiyor ordada arkadaşı var onunla görüşür.. yardımcı almaya kalksam ben ne yapıyormusumda yoruluyor musum oluyor sürekli yetersiz görme eksik görme ve aşağılama peşinde
Ben konusmayim diyorumda yapma kizim yapma benden bu kadar de cek restini 3 cocuk yaparken becerikli is bitince asagilama .
Ağzına kürekle vuracaksın senin eşinin 😡tatlım kafasına vura vura neler yaptığını göstermen lazım ama sen yumuşak baslisin boşver he he de geç
Iste boyleleri Merve gibi ezeceklerini buluyorlar basta tatli dil sonra yilann .
Antibiyotiksiz vücutları savassin diyor bende diyorum belki antibiyotik vermeyecek doktor ufaklığa geçince daha mı iyi olacak diyorum da

Keyfe keder kullanmiyoruz ki bak Kuzey'in bogaz enfeksiyonu Nehir e bulasti. Bugun gidip ona da antibiyotik aldik. Hem hic ise karismaz hemde ahkam kessin :KK43:

Selam sekerler gelemedim nasilsiniz? Abinin hastalik kucuge gecti hafig ateslendi , doktor vs ugrayamadim. Bide yegenim bizde derslerine yardim ediyorum ing. agirlikli evdekiler bilmiyor diye bize geldi cumaya kadar 3 bebeliyim :KK53:

Rabbim iyilerle karşilastirsin . çokluğun suyu çıkıyor zaten.. bunaldım bı kahve içelim diyeceğin 1,2 kişi olsa yeter.Tasinacagin evde olur Allah'ın izniyle

Ev işleri yemek konusunda olduğu kadar yapıyorum başka konulardan feragat ediyorum bende.. inan büyüdükçe daha kolaylasicak birazcık daha sabret arkadaşım

Tantuniyr lafim yok afiyet sut olsun da. Sprite ne be ayran ic ayrannnn sana 20 spuat cezasi :KK49::duduk:

Aksam az olmus ama istahin yoktu galiba emziriyorsun canim yine de cok azaltma afiyet olsun :KK200:

Patlayana kadar rahatsiz eder uyku da uyumaz patlarda rahatlarsiniz insallah . Sabir canim bende hemen darlaniyorum heyheylerim tepeme geliyor kendime vakit ayiramayinca ama anayiz biz anaaa :KK70:

Hakli olarak tabi kocan 3 cocuk dogurdu premses modunda yasamaya devam etmeli :kızgın:

Benim yerime de soyle . 100 kere Kuzey diyorum hayir okulda da nasil uslu ogretmeni inanmiyor bana

Tatlim Merve sakin eside bunu firsata cevirmis yoksa 3 bebekle yemek bile yapmam ben :KK70: Suan en rahat zamanlarim biri 8 digeri 2.5 yas hemen hemen hersey rahata erdi ama hala her isi asla yapmam yaptigin hersey ustune kalir bu hayatta cunku. Calisirkende , evde evlilikte ,arkadas kardes iliskisinde bile boyle

Ben konusmayim diyorumda yapma kizim yapma benden bu kadar de cek restini 3 cocuk yaparken becerikli is bitince asagilama .

Iste boyleleri Merve gibi ezeceklerini buluyorlar basta tatli dil sonra yilann .

Keyfe keder kullanmiyoruz ki bak Kuzey'in bogaz enfeksiyonu Nehir e bulasti. Bugun gidip ona da antibiyotik aldik. Hem hic ise karismaz hemde ahkam kessin :KK43:
Amin kızlar. Allah iyilerle karşılaştırsın.
North River North River canım yemeğim yoktu, sadece corbam vardı. Mecburiyetten az yedim. Ama doydum.
askrhpozitif askrhpozitif canım daha yeni yeni tanışıyoruz. O yüzden aile dinamiginize, eşin hk yorum yapmaya cekiniyorum. Herkesin aile düzeni farklı, erkeklere göre her şey basit, herkes yapıyor, bi biz yoruluyoruz. Herkes çocuk büyütüyor, bi biz değil. Tabi onlara göre böyle. Çocukla bir gün kalsalar bakamazlar halbuki. Kaldı ki ev işi yapacaklar. Ama seni asagilamasina izin verme. Kimsenin buna hakkı yok.

Antibiyotiksiz vücutları savassin diyor bende diyorum belki antibiyotik vermeyecek doktor ufaklığa geçince daha mı iyi olacak diyorum da
Eşinde haklı da bırak doktor teşhisi koysun önce
Ben de hemen doktora goturmeyim bağışıklık kazansın ne zaman dediysem pişman olmusumdur iltihap tarzı rahatsızlıklarda antibiyotiksiz iylesmiyor.cocukta çektiği ile kalıyor:KK43:

Selam sekerler gelemedim nasilsiniz? Abinin hastalik kucuge gecti hafig ateslendi , doktor vs ugrayamadim. Bide yegenim bizde derslerine yardim ediyorum ing. agirlikli evdekiler bilmiyor diye bize geldi cumaya kadar 3 bebeliyim :KK53:
Hep derim ikiye bakan üçde bakar 😜sana da tecrübe olur nasip😬

Ne alıntılamis be helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻😁
O bı lokma sabah yarim pide oldu kızma sakın🙈

Bugün biraz dolap işlerine girdim uzun zamandır birbirine girmişti 😂 her gün iki üç dolap içini duzenlesem kafi . Şimdi bı kahve yapıp oturucam
Bende öyle yapıyorum. evet geç bitiyor ama öbür türlü boş kalmayi beklersen oo bizum evler çöp eve döner😁

Yorum yazayım derken dğnki menümü atlamışım
Sabah
1 h yumurta

Öğle
2 kaşık zy kereviz
1 p tavuk döner
200 ml ayran
Yeşil salata

Akşam
1 p kıymalı patates
1 kase yoğurt
1 ince dilim kızarmış ekmek :KK43: