- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
- Konu Sahibi North River
- #1.181
Ekmek yemek istemiyorum yaa.Günaydın canım Yumurta olmadan olurda yarim ekmek yedirir diğer kahvaltıliklar biber domates kavursan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek yemek istemiyorum yaa.Günaydın canım Yumurta olmadan olurda yarim ekmek yedirir diğer kahvaltıliklar biber domates kavursan
İstanbul'a geldim ilk 3 yılım böyle geçti canım sen benim evi görsen 1 gün topluysa 3 gün darma duman inşallah taşındığın yerde çok iyi komşuların olur kafa dengi huyu güzelImrendigim nokta çocuklarla diğer işleri de yapabilmeniz canım. Vallahi ben yemeği zor yapıyorum. Evi derli toplu zaten tutamıyorum. Ben şimdi oturduğumuz eve hamileyken taşındım. Pandemi vs kimse ile görüşmedim. Zaten site, kimse kimseyi tanımıyor. Parka iniyoruz ama daha minik ya ben zaten fazla korumaciyim. Parkta da hep yaşlı teyzeler var. Biraz yaşıtım ya da anlaşabileceğim kimseye denk gelemedim ne yazık ki. Bi karşı komsum var o da gündüz kursta, göremiyorum doğru düzgün. Akşam 10 dk alıyor bazen kızımı, nefes al biraz diyor, sağolsun. Eskiden lojmanda oturuyordum, iş arkadaşımdı zaten komşularım. Ordan çıktığıma çok pişman oldum ama yapacak bir şey yok. Nisanda burdan da taşınacağız. Orda iyu komşularım olur inşallah.
Her fırsatta çık dışarı canım iyi gelirGünaydın canım kızlar
Daha kahvaltı yapmadım. 12 gibi düşünüyorum yine. Yumurta kalmadı evde, çıkasım da yok. Ne yesem diye düşünüyorum. Yumurtasız kahvaltı olmuyor yaa :)
İciriyorum canım cam pekmezi tereyağ pekmez eşim inatla götürmüyor doktora bildiğim doğal ne varsa deniyorumDoğal yöntemlere basvurdunmu çam pekmezi iyi geliyor diye biliyorum
Ağzına kürekle vuracaksın senin eşinin tatlım kafasına vura vura neler yaptığını göstermen lazım ama sen yumuşak baslisin boşver he he de geçİşte burda eşler devreye giriyor canım sorsan çok ilgilidir eşim zeytinyağı gibi üste çıkar .. herşeyde beni öne sürer sen gidersin sen yaparsın evin isi bende .. dışarıdaki koşturmaca bende çocukların kursları okulları alınacak edilecekler vs bir pazara gidiyor ordada arkadaşı var onunla görüşür.. yardımcı almaya kalksam ben ne yapıyormusumda yoruluyor musum oluyor sürekli yetersiz görme eksik görme ve aşağılama peşinde
Yapacaksinda bende o dediğin yok canım keşke yapabilsemAğzına kürekle vuracaksın senin eşinin tatlım kafasına vura vura neler yaptığını göstermen lazım ama sen yumuşak baslisin boşver he he de geç
Üşengecin bebesi olmaz derler iyi yapmışsınÜşenmedim, çıktım yumurta aldım. Menemen yaptım, ekmeksiz yiyorum
Niye götürmuyor düşüncesi neİstanbul'a geldim ilk 3 yılım böyle geçti canım sen benim evi görsen 1 gün topluysa 3 gün darma duman inşallah taşındığın yerde çok iyi komşuların olur kafa dengi huyu güzel
Her fırsatta çık dışarı canım iyi gelir
İciriyorum canım cam pekmezi tereyağ pekmez eşim inatla götürmüyor doktora bildiğim doğal ne varsa deniyorum
Onuda ben yapamıyorum işte bu koca gövdeyi uzatacam illa boylu boyuncaYatarak emzirmeyi bende beceremiyorum ama oturarak uyumada usta oldum
Rabbim iyilerle karşilastirsin . çokluğun suyu çıkıyor zaten.. bunaldım bı kahve içelim diyeceğin 1,2 kişi olsa yeter.Tasinacagin evde olur Allah'ın izniyleImrendigim nokta çocuklarla diğer işleri de yapabilmeniz canım. Vallahi ben yemeği zor yapıyorum. Evi derli toplu zaten tutamıyorum. Ben şimdi oturduğumuz eve hamileyken taşındım. Pandemi vs kimse ile görüşmedim. Zaten site, kimse kimseyi tanımıyor. Parka iniyoruz ama daha minik ya ben zaten fazla korumaciyim. Parkta da hep yaşlı teyzeler var. Biraz yaşıtım ya da anlaşabileceğim kimseye denk gelemedim ne yazık ki. Bi karşı komsum var o da gündüz kursta, göremiyorum doğru düzgün. Akşam 10 dk alıyor bazen kızımı, nefes al biraz diyor, sağolsun. Eskiden lojmanda oturuyordum, iş arkadaşımdı zaten komşularım. Ordan çıktığıma çok pişman oldum ama yapacak bir şey yok. Nisanda burdan da taşınacağız. Orda iyu komşularım olur inşallah.
Frekans çok önemli kuzum. 2 kişi olsun candan ciğerden yeter de bulamadım gönlüme göre. Bana da dua edin. Yalnızlığımı giderecek sevdiği kullarını hayatıma dahil etsin Yaradan
Antibiyotiksiz vücutları savassin diyor bende diyorum belki antibiyotik vermeyecek doktor ufaklığa geçince daha mı iyi olacak diyorum daNiye götürmuyor düşüncesi ne
Şu sünnet olayı bitsin insallah tam düzene girecek menülerim. Şimdi sık sık kayınvalidemlere gidip geliyoruz ne varsa ondan yiyorum mecburO hareket hali vücuda pek etkisi olmuyor aslında. haftada 4 gun de olsa Leslie yapmanı tavsiye ederim canim
Tantuniyr lafim yok afiyet sut olsun da. Sprite ne be ayran ic ayrannnn sana 20 spuat cezasiMenümu yazayım
Sabah
Pastırmalı 2 yumurta
Tel Peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
Domates
Salatalık
Ara
1 avuç ceviz
2 sutlu,1 sade türk kahvesi
Akşam
1 adet dürüm et tantuni( masterchefi izlemeye ektim)
1 bardak sprite
Suyu yine saymadım
Allah allah benim gayet iyi ayni marka aslindaKözde türk kahvesi modunda köpüğü iyi lakin sütlü içecek hazirla kısmında 1 tatlı kaşığı kahveyle yaptım haşlanmış kahve gibi yaptı halbuki ordada türk kahvesi modu var
Aksam az olmus ama istahin yoktu galiba emziriyorsun canim yine de cok azaltma afiyet olsunKızlar bugün çok halsizim. Uyuma isteği var, kızım izin vermiyor. Elim kolum kalkmiyor. Modum da düşük biraz. Giremedim doğru dürüst. Girsem de yazamadım, emoji bırakıp çıktım. Menümü yazayım, müsade isteyim sizden.
Bugün de regl olmadım. Sabah tartıldım +200 gr çıktı. Fitt_anne
14.11.2022 menüm
Kahvaltı: 12.30
Lor peynirli 1 yumurta ile omlet
Domates, salatalık, biber, zeytin, portakal
Ara: 15.30
1 fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir, 7 adet çiğ badem
Akşam: 18.00
1 kase mercimek çorbası, yoğurt, salata
Su: 3 lt
Spor: ---
Fitt_anne North River
Afiyet olsun canim 1 lokmayi gormedimKahvaltı 11.oo
Salata
Haşlanmış yumurta
1dilim peynir
2 parça kasar
5 zeytin
1 dilim ekmekk tahin pekmez tereyağı bal (1ck kadar hepsinden
Ara kahve 3 hurma 3 ceviz
Akşam 18.oo
2 kepçe mercimek çorbası
2 yumurtadan omlet
Salata
1 bardak ayran 1 lokma pide
Bol su form çayı 4o dk eliptik 1o dk kol çalışması
@nort River
Patlayana kadar rahatsiz eder uyku da uyumaz patlarda rahatlarsiniz insallah . Sabir canim bende hemen darlaniyorum heyheylerim tepeme geliyor kendime vakit ayiramayinca ama anayiz biz anaaaGece çok uyanıyor kızım bu sıralar. Yeni bir diş gelecek sanırım. Gündüz uykuları da teke düştü ve süresi de az. Çok yoruluyorum canım. Biriken yorgunluk mahvediyor beni. Kendime zaman ayırmamak da moralimi bozuyor biraz.
Hakli olarak tabi kocan 3 cocuk dogurdu premses modunda yasamaya devam etmeliEvin isi dış isi hep bende Canim
Benim yerime de soyle . 100 kere Kuzey diyorum hayir okulda da nasil uslu ogretmeni inanmiyor banaGünaydın canlar yürüyüş yapıcaktım ama kızı uyandirdi ablası ile abisinin bağırması okulu tatil yapan kim bulun bana bişey diycem
Miss valla en buyuk rahatlikYatarak emzirmeyi bende beceremiyorum ama oturarak uyumada usta oldum
Tatlim Merve sakin eside bunu firsata cevirmis yoksa 3 bebekle yemek bile yapmam ben Suan en rahat zamanlarim biri 8 digeri 2.5 yas hemen hemen hersey rahata erdi ama hala her isi asla yapmam yaptigin hersey ustune kalir bu hayatta cunku. Calisirkende , evde evlilikte ,arkadas kardes iliskisinde bile boyleImrendigim nokta çocuklarla diğer işleri de yapabilmeniz canım. Vallahi ben yemeği zor yapıyorum. Evi derli toplu zaten tutamıyorum. Ben şimdi oturduğumuz eve hamileyken taşındım. Pandemi vs kimse ile görüşmedim. Zaten site, kimse kimseyi tanımıyor. Parka iniyoruz ama daha minik ya ben zaten fazla korumaciyim. Parkta da hep yaşlı teyzeler var. Biraz yaşıtım ya da anlaşabileceğim kimseye denk gelemedim ne yazık ki. Bi karşı komsum var o da gündüz kursta, göremiyorum doğru düzgün. Akşam 10 dk alıyor bazen kızımı, nefes al biraz diyor, sağolsun. Eskiden lojmanda oturuyordum, iş arkadaşımdı zaten komşularım. Ordan çıktığıma çok pişman oldum ama yapacak bir şey yok. Nisanda burdan da taşınacağız. Orda iyu komşularım olur inşallah.
Frekans çok önemli kuzum. 2 kişi olsun candan ciğerden yeter de bulamadım gönlüme göre. Bana da dua edin. Yalnızlığımı giderecek sevdiği kullarını hayatıma dahil etsin Yaradan
Ben konusmayim diyorumda yapma kizim yapma benden bu kadar de cek restini 3 cocuk yaparken becerikli is bitince asagilama .İşte burda eşler devreye giriyor canım sorsan çok ilgilidir eşim zeytinyağı gibi üste çıkar .. herşeyde beni öne sürer sen gidersin sen yaparsın evin isi bende .. dışarıdaki koşturmaca bende çocukların kursları okulları alınacak edilecekler vs bir pazara gidiyor ordada arkadaşı var onunla görüşür.. yardımcı almaya kalksam ben ne yapıyormusumda yoruluyor musum oluyor sürekli yetersiz görme eksik görme ve aşağılama peşinde
Iste boyleleri Merve gibi ezeceklerini buluyorlar basta tatli dil sonra yilann .Ağzına kürekle vuracaksın senin eşinin tatlım kafasına vura vura neler yaptığını göstermen lazım ama sen yumuşak baslisin boşver he he de geç
Antibiyotiksiz vücutları savassin diyor bende diyorum belki antibiyotik vermeyecek doktor ufaklığa geçince daha mı iyi olacak diyorum da
İstanbul'a geldim ilk 3 yılım böyle geçti canım sen benim evi görsen 1 gün topluysa 3 gün darma duman inşallah taşındığın yerde çok iyi komşuların olur kafa dengi huyu güzel
Her fırsatta çık dışarı canım iyi gelir
İciriyorum canım cam pekmezi tereyağ pekmez eşim inatla götürmüyor doktora bildiğim doğal ne varsa deniyorum
Rabbim iyilerle karşilastirsin . çokluğun suyu çıkıyor zaten.. bunaldım bı kahve içelim diyeceğin 1,2 kişi olsa yeter.Tasinacagin evde olur Allah'ın izniyle
Ev işleri yemek konusunda olduğu kadar yapıyorum başka konulardan feragat ediyorum bende.. inan büyüdükçe daha kolaylasicak birazcık daha sabret arkadaşım
Amin kızlar. Allah iyilerle karşılaştırsın.Tantuniyr lafim yok afiyet sut olsun da. Sprite ne be ayran ic ayrannnn sana 20 spuat cezasi
Allah allah benim gayet iyi ayni marka aslinda
Aksam az olmus ama istahin yoktu galiba emziriyorsun canim yine de cok azaltma afiyet olsun
Afiyet olsun canim 1 lokmayi gormedim
Patlayana kadar rahatsiz eder uyku da uyumaz patlarda rahatlarsiniz insallah . Sabir canim bende hemen darlaniyorum heyheylerim tepeme geliyor kendime vakit ayiramayinca ama anayiz biz anaaa
Hakli olarak tabi kocan 3 cocuk dogurdu premses modunda yasamaya devam etmeli
Benim yerime de soyle . 100 kere Kuzey diyorum hayir okulda da nasil uslu ogretmeni inanmiyor bana
Miss valla en buyuk rahatlik
Tatlim Merve sakin eside bunu firsata cevirmis yoksa 3 bebekle yemek bile yapmam ben Suan en rahat zamanlarim biri 8 digeri 2.5 yas hemen hemen hersey rahata erdi ama hala her isi asla yapmam yaptigin hersey ustune kalir bu hayatta cunku. Calisirkende , evde evlilikte ,arkadas kardes iliskisinde bile boyle
Ben konusmayim diyorumda yapma kizim yapma benden bu kadar de cek restini 3 cocuk yaparken becerikli is bitince asagilama .
Iste boyleleri Merve gibi ezeceklerini buluyorlar basta tatli dil sonra yilann .
Keyfe keder kullanmiyoruz ki bak Kuzey'in bogaz enfeksiyonu Nehir e bulasti. Bugun gidip ona da antibiyotik aldik. Hem hic ise karismaz hemde ahkam kessin
Eşinde haklı da bırak doktor teşhisi koysun önceAntibiyotiksiz vücutları savassin diyor bende diyorum belki antibiyotik vermeyecek doktor ufaklığa geçince daha mı iyi olacak diyorum da
Hep derim ikiye bakan üçde bakar sana da tecrübe olur nasipSelam sekerler gelemedim nasilsiniz? Abinin hastalik kucuge gecti hafig ateslendi , doktor vs ugrayamadim. Bide yegenim bizde derslerine yardim ediyorum ing. agirlikli evdekiler bilmiyor diye bize geldi cumaya kadar 3 bebeliyim
Ne alıntılamis be helal olsunTantuniyr lafim yok afiyet sut olsun da. Sprite ne be ayran ic ayrannnn sana 20 spuat cezasi
Allah allah benim gayet iyi ayni marka aslinda
Aksam az olmus ama istahin yoktu galiba emziriyorsun canim yine de cok azaltma afiyet olsun
Afiyet olsun canim 1 lokmayi gormedim
Patlayana kadar rahatsiz eder uyku da uyumaz patlarda rahatlarsiniz insallah . Sabir canim bende hemen darlaniyorum heyheylerim tepeme geliyor kendime vakit ayiramayinca ama anayiz biz anaaa
Hakli olarak tabi kocan 3 cocuk dogurdu premses modunda yasamaya devam etmeli
Benim yerime de soyle . 100 kere Kuzey diyorum hayir okulda da nasil uslu ogretmeni inanmiyor bana
Miss valla en buyuk rahatlik
Tatlim Merve sakin eside bunu firsata cevirmis yoksa 3 bebekle yemek bile yapmam ben Suan en rahat zamanlarim biri 8 digeri 2.5 yas hemen hemen hersey rahata erdi ama hala her isi asla yapmam yaptigin hersey ustune kalir bu hayatta cunku. Calisirkende , evde evlilikte ,arkadas kardes iliskisinde bile boyle
Ben konusmayim diyorumda yapma kizim yapma benden bu kadar de cek restini 3 cocuk yaparken becerikli is bitince asagilama .
Iste boyleleri Merve gibi ezeceklerini buluyorlar basta tatli dil sonra yilann .
Keyfe keder kullanmiyoruz ki bak Kuzey'in bogaz enfeksiyonu Nehir e bulasti. Bugun gidip ona da antibiyotik aldik. Hem hic ise karismaz hemde ahkam kessin
Bende öyle yapıyorum. evet geç bitiyor ama öbür türlü boş kalmayi beklersen oo bizum evler çöp eve dönerBugün biraz dolap işlerine girdim uzun zamandır birbirine girmişti her gün iki üç dolap içini duzenlesem kafi . Şimdi bı kahve yapıp oturucam