- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
-
- Konu Sahibi North River
Emerken cık cık ses cikarir canimDoktor birşey demedi ama ben anlayabilirmiyim ki onu
Hadi ya ağız sapirdatiyormus gibi emiyorEmerken cık cık ses cikarir canim
Saglik ocagindakide bakar bi baktir dil bagina buyuklerde anlar aslinda kavrayamiyor hemen cerrah kesiyor onuHadi ya ağız sapirdatiyormus gibi emiyor
Bı baktirayim canım ya gogusumun biri iyi oluyor bu sefer diğeri acı içinde kivrandiriyorSaglik ocagindakide bakar bi baktir dil bagina buyuklerde anlar aslinda kavrayamiyor hemen cerrah kesiyor onu
Dil bagi varsa hep oyle devam eder cunku kavrayamiyorBı baktirayim canım ya gogusumun biri iyi oluyor bu sefer diğeri acı içinde kivrandiriyor
İnternette baktimda dil bağı olanın kilo alımıda az olurmuş 2 aydır güzel kilo aldık biz ama yinede bir baktirayimDil bagi varsa hep oyle devam eder cunku kavrayamiyor
YaaaaHayırlı olsun
Diyetiniz istikrarlı olsun
Gitsin kilolar gelsin keyifli kilolar
Tartınız az göstersin yüzlerimiz hep gülsün
kesin ödülümün önünü kesti kaptan
Teşekkür ederiz canım benimHayırlı olsun topiginiz
Balım diyet bizim işimiz biliyorsunEppek arasiymis heee
Aman tanrim didim
Deee gett
Valla hizli basladin ahiretlik
Amin canim aminde sen hamileligi garanti altina al kiz yeter 3 tane omur boyu bebek mi buyuteceksin
Aynen calisan icinde uygun
Ben bu sene biriktirmiyorum yoksa biriktikce elim gitmiyor
Hosgeldin kaptan insallah
Acilma kismi en zoru zaten
Ooo diyet menusu
Hoşgeldin , belki hemsoyuz neresi
Hiç mi yokBu hafta sonu ödül yok bebem demedim mi ben
Sağol canımHayırlı olsun topiginiz
Tamamdır kaptan sen ne dersen oMalum yeni basliyoruz bu hafta sonu dursun enerjimiz bozulmasin hemen
Bana lolo lo diyene bak daha ilk haftadan su koyuyor yok diyor ki hici besi mi var bununHiç mi yok2oo kaloridemi olmaz
Mervecigim olduğu kadar gunu kurtarmaya çalış yeter bir sure..Duzenlı olarak bı yardımcı alırım senin yerinde olsam temızlık içinDaha Allah olmayana versin canım rahat battı 3u yaptım gerçi iyi ki dogurmusum diyorum ama huni takacak raddeye geldim ne çocuklara yetebiliyorum ne eve ne kendime
Bende biriktirmiyordum bu hafta hergun misafirim vardı en son cumartesi vardı sonrası ben eror verdim yorgunluktan şuan evi almış başını gidiyor
Sorma devamı çorap söküğü gibide
Amin canım ağzın bal yesin
ikisinde de hiç yaşamadım bunda sürekli yara başa sarıyor çok sinir bozucu
Kullanıyorum canım gecen 197 TL ye aldığım kremi bugün 245 TL ye aldım bogrume okuz oturdu resmen
İşin espirisi ya uzun zamandır yiyorum zaten hıc ödül olmasa da uyarım benBana lolo lo diyene bak daha ilk haftadan su koyuyor yok diyor ki hici besi mi var bunun
Şuan için sadece günü kurtarmakla geçiyor vallahi zaten dilek oda kolay olmuyor ki temizlikti yemekti çoğunlukla işini eşimle birlikte yapiyoruz artıkMervecigim olduğu kadar gunu kurtarmaya çalış yeter bir sure..Duzenlı olarak bı yardımcı alırım senin yerinde olsam temızlık için
Züğürt tesellisiİşin espirisi ya uzun zamandır yiyorum zaten hıc ödül olmasa da uyarım ben