- 3 Ocak 2020
- 5.705
- 31.649
-
- Konu Sahibi North River
ohh minnoş da seninle hareket edecekKizimla leslie yapmayi planliyorum kahvaltiyi yeni yaptim biraz vakit gecsin diye bekliyorum. Sonra oglumu alirim okuldan aksama da bulgur pil. Salata ve tavuk izgara uapacagim canim
Tartiya da batmaz insallah
Burasi da yagmurlu kapali hava
kim uyuyo kizzzzHerkes hala uyuyor galibaptesi oldu artık bahaneyle geleni kabul etmiyoruz dimi Fitt_anne herkes elinden geleni yapsin 400g versede olur ama yapsin bi zahmet
Bitmemi kahvaltımı bile yaptım kızla evcilik oynuyoruz
Su iki gün iyi gitti haftayida güzel bitirebilirsem şuan 1400 eksideyimHerkes hala uyuyor galibaptesi oldu artık bahaneyle geleni kabul etmiyoruz dimi Fitt_anne herkes elinden geleni yapsin 400g versede olur ama yapsin bi zahmet
masallahhhBitmemi kahvaltımı bile yaptım kızla evcilik oynuyoruz
Azimli sicanim
Su iki gün iyi gitti haftayida güzel bitirebilirsem şuan 1400 eksideyimtabi hızlı gelen çabuk gitti
Başlangıçin hayırlı olsun canım 7 lere hızlıca inersin inşallah
Selam canım hoşgeldinSelam kızlar hayırlı olsun kolay gelsin
Sıkı tutarak bu işi başarın inşallah
Yaşlı değil canım 55 civarı olması lazimiyi geceler canımm
kv kac yasında çok yaşlı mi canım
afiyet olsun canım menunde baya frenlemissin kendini son ogunun zaten baya erken
Sağol canımÇok güzel balım afiyet olsun
Ay inşallah iki gündür fena değilim çok şükürTadi tuzu erken ayarlanmis 4 de kalmisafiyet olsun canim
Olcak olacak bu is
Sorma canım ya azıcık dışarı çıktım çocukları okula falan bıraktım biraz iyi geldigünaydin canımm
baş agrısiyla uyaninca da sanki insan hic uyumamıs gibi oluyor dinlenmemis gibi .. kahvalti yapinca insa biraz daha kendine gelirsin canim
Hepimiz çok güzel kilolar verelim inşallahmasallahhh
daha guzel iltifatlarin vardır senin bu ne
bravoooooo bu hafta cok merak ediyorum kim ne kadar vericek en cok ta kendimi
Hic sorma bende 20dk biraktim ezilecek altimda yoksaohh minnoş da seninle hareket edecekpilates falan yapinca kızim gelip altima giriyo (yas 7 ) plank yapinca gulmem geliyo
insa canım
Afiyet olsun yansin yaglar
Su iki gün iyi gitti haftayida güzel bitirebilirsem şuan 1400 eksideyimtabi hızlı gelen çabuk gitti
Zor birseye benziyor kolay gelsin
Sen yeni dogurdun sayilmaz o en agir benim ☻️Grubun en ağır topu benimde sanırım
afiyet olsun canımYesilcayla biraz findik, leblebi 1 kayisi ile ara yaptim kizimi alip markete sonrada abiyi aliriz . Esim dun eve gelmedibiz disardayken gelir galiba sonra da yemek fasli
insa herkes arzuladigi istedigi hedeflere ulaşir canim benimSelam kızlar hayırlı olsun kolay gelsin
Sıkı tutarak bu işi başarın inşallah
bizde 7 leri gorelim bu hafta nolur allahimmmmm
çok yaşlı degilmis Allah saglik hayirli omur versin ne kadar kalicak sende ..Başlangıçin hayırlı olsun canım 7 lere hızlıca inersin inşallah
Selam canım hoşgeldin
Yaşlı değil canım 55 civarı olması lazim
Sağol canım
Ay inşallah iki gündür fena değilim çok şükür
Sorma canım ya azıcık dışarı çıktım çocukları okula falan bıraktım biraz iyi geldi
Hepimiz çok güzel kilolar verelim inşallah
yeni doğum yaptın canım elbet yavas yavas vericeksinGrubun en ağır topu benimde sanırım
Hic sorma bende 20dk biraktim ezilecek altimda yoksa
Afiyet olsun yansin yaglar
azicik sabretcez olacak bu iş
Zor birseye benziyor kolay gelsin
Sen yeni dogurdun sayilmaz o en agir benim ☻️
TanışalımGecmis olsun neyin var arkadaşımyarına daha guzel olur insa
tanısamadık kac yasındasın nerelisin çalışıyor musun cocugun var mı
Sonun da kacirdin kocayıYesilcayla biraz findik, leblebi 1 kayisi ile ara yaptim kizimi alip markete sonrada abiyi aliriz . Esim dun eve gelmedibiz disardayken gelir galiba sonra da yemek fasli
Burdayim, burdayim. Sabahtan giremedim. Kızımla yürüyüş yaptım 40 dk kadar. Hava soğuyunca eve kaçtık hemen. Güzel başladı güzel devam ediyor günümüzAijoo uyandın mı kız baksana North River bütün kovşların ısıgını açtı dişin nasil oldu bugun nasilsin
misophonia_ nerdesin