Mevlana değilim motivasyon için gel !

Gü nay dıııınnnnn (coşkulu okuyuk lütfen )yeni hafta yeni umutlar yeni güzellikler hayırlı haberler getirsin sizlere a dostlar
An itibariyle evlatlarımi okula gönderdim kahvemi içip günü planliycam sonra yuruyusle beynimi ruhumu dinlendirmeye gıdıcem

Çok güzel balım afiyet olsun

Fitt_anne bak burda açıklamıştım canım

havuc pismemis kara lahana ile salatası kuzu bol limonlu

Günaaayyyyydınnnnnnn sanada tatlımmmmm
bende uyandım şimdi kahvaltı okula birakicam insa zaman ayıricam kendime

günaydınnnn herkeseee

yeni gün ...
yeni menü...
boş mide...
ne koyarsan alır ...
guzel ve dikkatli ihtiyaci kadar gonderelim insa

Hazır değildi kız hemen sopa çıkarma. Valla önceki mesajda da dediğim gibi yine tartilamadim dişim çok ağrıyor ne yapsam geçiremedim. Az önce yine ağrı kesici aldim

Baklava disinda guzel canim oda telafi edilir hafta icinde ctesiye eksi gelir bence

Tadi tuzu erken ayarlanmis 4 de kalmis afiyet olsun canim
Olcak olacak bu is

Menum

Sabah
1/2 avakado
3 wasa
1 dlm peynir
Yesillik

Aksam
2 dilim tavuklu pizza
1 bardak ayran

Su cok az ictigim icin bugun sisede icmeye basladim Fitt_anne

Günaydın kızlar baş ağrısı geçmemiş şekilde uyandım küçük uyanmadan kahvaltı hazırlayayım
günaydin canımm
baş agrısiyla uyaninca da sanki insan hic uyumamıs gibi oluyor dinlenmemis gibi .. kahvalti yapinca insa biraz daha kendine gelirsin canim

insa canım elimden geleni yapacağım birazdan kızımi okula birakicam sonra yüruyuse gidicem sen napiyosun bugun planlarin neler ne yemeyi dusunuyorsun
Kizimla leslie yapmayi planliyorum kahvaltiyi yeni yaptim biraz vakit gecsin diye bekliyorum. Sonra oglumu alirim okuldan aksama da bulgur pil. Salata ve tavuk izgara uapacagim canim
afiyet olsun canım hafif bir menu olmuş o yuzden pizza pek goze batmıyor
Tartiya da batmaz insallah
Yagmur yagiyor eve gdiyorum yuryus yapmicam evde spor yaparım
Burasi da yagmurlu kapali hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…