Mevlana değilim motivasyon için gel !

Gü nay dıııınnnnn (coşkulu okuyuk lütfen 😁)yeni hafta yeni umutlar yeni güzellikler hayırlı haberler getirsin sizlere a dostlar 😍❤️💃
An itibariyle evlatlarımi okula gönderdim kahvemi içip günü planliycam sonra yuruyusle beynimi ruhumu dinlendirmeye gıdıcem🏃‍♀️🏃‍♀️❤️

Menü yazıp kaçayım yoğun bir gündü bu hafta kvdem bende 😬

Sabah(9:30)
Sucuklu yumurta (3 yumurtadan yaptım çoğunu eşim yedi)
3 zeytin
Avuç içi kadar pide
2 kare peynir

16:00 gibi eltimin ev mevlidi vardı
1 porsiyon tavuklu pilav ( tavuğu bol pilavı az)
1 bardak ayran
4 ince sarma

7 buçuk gibi
bir avuç üzüm
8 buçuk gibi
4 ceviz 1 mandalina
2 kare çikolata

.su yaklaşık 1.5 lt sanırım bugün az oldu

İlaç aldım yaticam şimdi iyi geceler
Çok güzel balım afiyet olsun

Bugün biliyorsunuz dil koçumun evine gittim.💚Amelyat olmustu çicek alıp ziyaret etmek istedim. Kendisi Belcikalı sirf ben geliyorum diye Türk pastanesinden baklava ve kadayif almış. Daha once hic almamışlar hic tadıni bilmiyorlar .Çok saşırdım kiyamam kendisi seker hastası olmasina ragmen 1 dilim baklava yedi ayıp olmasın diye bence.. bu cok tatlı acaba icinde bala benzer birsey mi var dedi .. bende serbeti anlattım dilim döndügünce ..
Vel hasıl kizlar ben 1 dilim baklava yedim bugun 😶

bu benim açımdan hic iyi olmadi ama bugun saglam spor yapacağim simdi yemek falan hazirliyorum sonra spor yapacağim insa ✨
Fitt_anne Fitt_anne bak burda açıklamıştım canım 😶

havuc pismemis kara lahana ile salatası kuzu bol limonlu 💚

Gü nay dıııınnnnn (coşkulu okuyuk lütfen 😁)yeni hafta yeni umutlar yeni güzellikler hayırlı haberler getirsin sizlere a dostlar 😍❤️💃
An itibariyle evlatlarımi okula gönderdim kahvemi içip günü planliycam sonra yuruyusle beynimi ruhumu dinlendirmeye gıdıcem🏃‍♀️🏃‍♀️❤️
Günaaayyyyydınnnnnnn sanada tatlımmmmm
bende uyandım şimdi kahvaltı okula birakicam insa zaman ayıricam kendime 💚🌿

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:günaydınnnn herkeseee :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK68::KK68::KK68::KK68:

yeni gün ...💚
yeni menü...🍏
boş mide...🍴
ne koyarsan alır ...🥒🥬🍏🍒🥭
guzel ve dikkatli ihtiyaci kadar gonderelim insa 🐤

Hazır değildi kız hemen sopa çıkarma. Valla önceki mesajda da dediğim gibi yine tartilamadim dişim çok ağrıyor ne yapsam geçiremedim. Az önce yine ağrı kesici aldim

Bugün biliyorsunuz dil koçumun evine gittim.💚Amelyat olmustu çicek alıp ziyaret etmek istedim. Kendisi Belcikalı sirf ben geliyorum diye Türk pastanesinden baklava ve kadayif almış. Daha once hic almamışlar hic tadıni bilmiyorlar .Çok saşırdım kiyamam kendisi seker hastası olmasina ragmen 1 dilim baklava yedi ayıp olmasın diye bence.. bu cok tatlı acaba icinde bala benzer birsey mi var dedi .. bende serbeti anlattım dilim döndügünce ..
Vel hasıl kizlar ben 1 dilim baklava yedim bugun 😶

bu benim açımdan hic iyi olmadi ama bugun saglam spor yapacağim simdi yemek falan hazirliyorum sonra spor yapacağim insa ✨

Dürüst olacağım. Berbat bir gün geçirdim.
Annem sabah gözleme yaptı ve kahvaltıda gözleme ve kahvaltılıklar yedim. Öğlen de çay demleyip eşimle kalan gözlemeleri yedik. Akşam da arnavut ciğeri yaptı eşim, onu yedim. 😔
:KK43:
✨6 kasım✨
7.30 zencefilli yesilcayli 1kupa cay
9.30 1 kase sutlu karisim(yulaf,kayisi,ceviz,chia,keten)
11.00 yarim elma uzerine tarcin
14.00 1 kupa kahve 1 dilim baklava (sebebini gun icinde acikladim)
16.30 1 kase domates corbasi 1 tatli kasar peynir, 2 yk eriste 5 yk havuc salatasi ,4yk yogurt

su 1.5 lt
1 saat tempolu yuruyus

North River North River
Fitt_anne Fitt_anne
Baklava disinda guzel canim oda telafi edilir hafta icinde ctesiye eksi gelir bence

Kahvaltı öncesi kahve
Kahvaltı 11.3o
1,5 haslanmış yumurta
Salata
Zeytin
1 dılım Beyaz peynir
Domates
3,4 tane patates
1 dilim kızarmış ekmek üstü bal tereyağı
Ara 1 elma 3 hurma filtre kahve
Akşam 19.oo
1 tabak yoğurt çorbası turşu yoğurtlu havuç
4 çiğ köfte (oglum sınıftaki arkadaşlarına yapicakmis beraber ilk defa yaptık tadını tuzunu ayarliyana kadar 4 tane yedim)

45 dk eliptik 1o dk kol çalışması
Bol su form çayı
North River North River
Tadi tuzu erken ayarlanmis 4 de kalmis :KK70: afiyet olsun canim
Menü yazıp kaçayım yoğun bir gündü bu hafta kvdem bende 😬

Sabah(9:30)
Sucuklu yumurta (3 yumurtadan yaptım çoğunu eşim yedi)
3 zeytin
Avuç içi kadar pide
2 kare peynir

16:00 gibi eltimin ev mevlidi vardı
1 porsiyon tavuklu pilav ( tavuğu bol pilavı az)
1 bardak ayran
4 ince sarma

7 buçuk gibi
bir avuç üzüm
8 buçuk gibi
4 ceviz 1 mandalina
2 kare çikolata

.su yaklaşık 1.5 lt sanırım bugün az oldu

İlaç aldım yaticam şimdi iyi geceler
Olcak olacak bu is

Menum

Sabah
1/2 avakado
3 wasa
1 dlm peynir
Yesillik

Aksam
2 dilim tavuklu pizza
1 bardak ayran

Su cok az ictigim icin bugun sisede icmeye basladim Fitt_anne Fitt_anne

Günaydın kızlar baş ağrısı geçmemiş şekilde uyandım küçük uyanmadan kahvaltı hazırlayayım
günaydin canımm 😘
baş agrısiyla uyaninca da sanki insan hic uyumamıs gibi oluyor dinlenmemis gibi .. kahvalti yapinca insa biraz daha kendine gelirsin canim

insa canım elimden geleni yapacağım 🌟✨🌟✨ birazdan kızımi okula birakicam sonra yüruyuse gidicem 🐤 sen napiyosun bugun planlarin neler ne yemeyi dusunuyorsun 😘
Kizimla leslie yapmayi planliyorum kahvaltiyi yeni yaptim biraz vakit gecsin diye bekliyorum. Sonra oglumu alirim okuldan aksama da bulgur pil. Salata ve tavuk izgara uapacagim canim
afiyet olsun canım hafif bir menu olmuş o yuzden pizza pek goze batmıyor 🙃🙃🙃
Tartiya da batmaz insallah
🌨️⛈️Yagmur yagiyor eve gdiyorum yuryus yapmicam evde spor yaparım 🤸🏻‍♀️
Burasi da yagmurlu kapali hava

X