- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
-
- Konu Sahibi North River
Inşallah canımBiraz daha buyusun rahat edersin canim benim kucugum 28 aylik o bile yoruyor
Kesinlikle bende daha enerjik hissediyorum sabah çok rahat kalkıyorum hamurun ve akşam aşırı yemenin miskinliği ağırlığı olmuyor.Ben de bu şekilde verdim hep. Az yemek kilo verdirmiyor, daha doğrusu sağlıklı kilo verdirmiyor. Besin, miktar, zaman ve hareket çok önemli. Ben de açlığı seviyorum. Akşam 6 dan öğlen 12 ye kadar bir şey yememek beni daha dinç tutuyor. Annemi uğurladım. Inşallah kendi beslenme düzenimde devam edeceğim bugün itibarıyla.
Misafir olunca insanın düzeni kaciyorYok canim bu sabah guzel kahvalti ettim oglen kahve+meyve sadece gunu erken kapatmaya calisiyorum 16 gibi aksami yeyip 18 de ara yapip bitirmek
Kakaolu sut hazir mi canim sekerli mi ? Hadi tartini bekliyorum zopam elimde
Supersin eski Tutku geri gelmis
Durdum canim durdum
Günaydin canim
Allah yardimcimiz olsun irafemize guc versin
Günaydin canim masallah azmine kiz
2 haftalik mi odul yaptinbundan sonra 600 cal unutma
Insallah canim
He kiz sacimi basimi yolabilirsiniz
ay sagol canımYok canim bu sabah guzel kahvalti ettim oglen kahve+meyve sadece gunu erken kapatmaya calisiyorum 16 gibi aksami yeyip 18 de ara yapip bitirmek
Durdum canim durdum
Günaydin canim
Insallah canim
Bilmemmi bizim şarkımızdir úzumlu kekGünaydin din din dinnnnnnnnevde kiz çocuğu olunca bu modda uyaniyoruz
Nekadar da verimli bir gün olmuş aynı benim günüm gibiEki Görüntüle 3157193
Sabah erken kalktim birseyler okudum ve zencefilli yesilcayi ictim
Kahvalti hazirladım ev ahalisini uyandırdım
Makinaya camaşir attım kurutmaliktakileri topladım/( birazdan onları şericem ve digerlerini yerlestiricem)
Orman yürüsüne çıktık hava aldik
Eve geldim domates çorbası yaptım
Şimdi hazirlanıp dil koçumu ziyarete gidicem saat 13 şimdiye kadar herhangi bir kacamak yapilmadi hafif beslenildi
gün raporu gibi oldu
Daha kucukmus annesi Rabbim size bağışlasınMaaşallah çok imrendim zaten. Spor, duş, kahve, kitap... Kendime ayirabildigim vakitleri özlüyorum. Benim 1 çocuğum var ama daha çok küçük 14 aylık. Yeni yeni kendimizi kurtarıyoruz resmen. Şu planlama işini cözersem her anlamda rahat edeceğimi düşünüyorum.
Kendim yaptım canım. Normalde içine 1 kaşık balda koyuyorumhafif guzel bir menu kakaolu sut seker krizi tutunca iyi geliyor demi ?kendin mi yayorsun hazir mı ?
tesekkür ederimmcanım
Maalesef bu sabahta olamadı. Çocuklar hasta benimde diş ağrım tuttu sabahın 6sibda atistirip ilaç içtimtartıldım mı canım
Hazır değildi kız hemen sopa çıkarma. Valla önceki mesajda da dediğim gibi yine tartilamadim dişim çok ağrıyor ne yapsam geçiremedim. Az önce yine ağrı kesici aldimYok canim bu sabah guzel kahvalti ettim oglen kahve+meyve sadece gunu erken kapatmaya calisiyorum 16 gibi aksami yeyip 18 de ara yapip bitirmek
Durdum canim durdum
Günaydin canim
Insallah canim
Benimki sabahçı olmasaydı eyiydiDaha kucukmus annesi Rabbim size bağışlasınuykusu düzene girdigi zaman senin de hayat düzene giriyor
Kizim emerken yanından kalkıp wc bile gidemezdimşimdi sabahlari onun uyuduğu saatler bana ait olan zaman dilimi oldu
Niyetimiz boyle olsun.Nekadar da verimli bir gün olmuş aynı benim günüm gibi
Kendim yaptım canım. Normalde içine 1 kaşık balda koyuyorum
çok gecmis olsun canım benimmmMaalesef bu sabahta olamadı. Çocuklar hasta benimde diş ağrım tuttu sabahın 6sibda atistirip ilaç içtim
Dişin niye ağriyo canım doktora mı gitsenHazır değildi kız hemen sopa çıkarma. Valla önceki mesajda da dediğim gibi yine tartilamadim dişim çok ağrıyor ne yapsam geçiremedim. Az önce yine ağrı kesici aldim
Namaz günü çok güzel düzene sokuyor aslındaBenimki sabahçı olmasaydı eyiydiama bende namaza başlayip biraz daha günümü düzene soksam çok iyi olacak
Çocuklar grip oldu. Öksürük bolca burun akıntısı falan...Niyetimiz boyle olsun.. Rastgele yasamak insanı yoruyor aslında
afiyet olsunn
çok gecmis olsun canım benimmmcocuklar nasil grip minoldular
Dişin niye ağriyo canım doktora mı gitsen
Namaz günü çok güzel düzene sokuyor aslında
Böyle zamanlara çok takılma bir tabak yememişsin sonuçta. Sporla telafi edersinBugün biliyorsunuz dil koçumun evine gittim.Amelyat olmustu çicek alıp ziyaret etmek istedim. Kendisi Belcikalı sirf ben geliyorum diye Türk pastanesinden baklava ve kadayif almış. Daha once hic almamışlar hic tadıni bilmiyorlar .Çok saşırdım kiyamam kendisi seker hastası olmasina ragmen 1 dilim baklava yedi ayıp olmasın diye bence.. bu cok tatlı acaba icinde bala benzer birsey mi var dedi .. bende serbeti anlattım dilim döndügünce ..
Vel hasıl kizlar ben 1 dilim baklava yedim bugun
bu benim açımdan hic iyi olmadi ama bugun saglam spor yapacağim simdi yemek falan hazirliyorum sonra spor yapacağim insa
çok geçmiş olsun canımÇocuklar grip oldu. Öksürük bolca burun akıntısı falan...
Diş için kanal tedavisi gerekiyor maalesef randevumu kaçırdım o günden beri de agri yapmaya başladı 2 gündür bayağı hissettiriyor..
Ah namaza bir devam edebilsem...
ya bide baklava şobiyet kadayif almıs hangisini seversin bilemedim diyo birde ayy nasil duygulandımBöyle zamanlara çok takılma bir tabak yememişsin sonuçta. Sporla telafi edersin