Mevlana değilim motivasyon için gel !

Kesinlikle bende daha enerjik hissediyorum sabah çok rahat kalkıyorum hamurun ve akşam aşırı yemenin miskinliği ağırlığı olmuyor.

Misafir olunca insanın düzeni kaciyor iste hiç ödül yapmiyim sekerim

Sabah erken kalktim birseyler okudum ve zencefilli yesilcayi ictim
Kahvalti hazirladım ev ahalisini uyandırdım
Makinaya camaşir attım kurutmaliktakileri topladım/( birazdan onları şericem ve digerlerini yerlestiricem)
Orman yürüsüne çıktık hava aldik
Eve geldim domates çorbası yaptım
Şimdi hazirlanıp dil koçumu ziyarete gidicem saat 13 şimdiye kadar herhangi bir kacamak yapilmadi hafif beslenildi

gün raporu gibi oldu

ay sagol canım mecbur gelicek zaten o hep içimde minnoş tutku nasil guzel olacak bedeni kücüldugünde daha da mutlu olacak

Nekadar da verimli bir gün olmuş aynı benim günüm gibi

Daha kucukmus annesi Rabbim size bağışlasın uykusu düzene girdigi zaman senin de hayat düzene giriyor
Kizim emerken yanından kalkıp wc bile gidemezdim şimdi sabahlari onun uyuduğu saatler bana ait olan zaman dilimi oldu

Hazır değildi kız hemen sopa çıkarma. Valla önceki mesajda da dediğim gibi yine tartilamadim dişim çok ağrıyor ne yapsam geçiremedim. Az önce yine ağrı kesici aldim

Benimki sabahçı olmasaydı eyiydi ama bende namaza başlayip biraz daha günümü düzene soksam çok iyi olacak

Nekadar da verimli bir gün olmuş aynı benim günüm gibi
Niyetimiz boyle olsun.. Rastgele yasamak insanı yoruyor aslında
Kendim yaptım canım. Normalde içine 1 kaşık balda koyuyorum
afiyet olsunn
Maalesef bu sabahta olamadı. Çocuklar hasta benimde diş ağrım tuttu sabahın 6sibda atistirip ilaç içtim
çok gecmis olsun canım benimmm cocuklar nasil grip minoldular
Hazır değildi kız hemen sopa çıkarma. Valla önceki mesajda da dediğim gibi yine tartilamadim dişim çok ağrıyor ne yapsam geçiremedim. Az önce yine ağrı kesici aldim
Dişin niye ağriyo canım doktora mı gitsen
Benimki sabahçı olmasaydı eyiydi ama bende namaza başlayip biraz daha günümü düzene soksam çok iyi olacak
Namaz günü çok güzel düzene sokuyor aslında

Bugün biliyorsunuz dil koçumun evine gittim.Amelyat olmustu çicek alıp ziyaret etmek istedim. Kendisi Belcikalı sirf ben geliyorum diye Türk pastanesinden baklava ve kadayif almış. Daha once hic almamışlar hic tadıni bilmiyorlar .Çok saşırdım kiyamam kendisi seker hastası olmasina ragmen 1 dilim baklava yedi ayıp olmasın diye bence.. bu cok tatlı acaba icinde bala benzer birsey mi var dedi .. bende serbeti anlattım dilim döndügünce ..
Vel hasıl kizlar ben 1 dilim baklava yedim bugun

bu benim açımdan hic iyi olmadi ama bugun saglam spor yapacağim simdi yemek falan hazirliyorum sonra spor yapacağim insa

Bugün biliyorsunuz dil koçumun evine gittim.Amelyat olmustu çicek alıp ziyaret etmek istedim. Kendisi Belcikalı sirf ben geliyorum diye Türk pastanesinden baklava ve kadayif almış. Daha once hic almamışlar hic tadıni bilmiyorlar .Çok saşırdım kiyamam kendisi seker hastası olmasina ragmen 1 dilim baklava yedi ayıp olmasın diye bence.. bu cok tatlı acaba icinde bala benzer birsey mi var dedi .. bende serbeti anlattım dilim döndügünce ..
Vel hasıl kizlar ben 1 dilim baklava yedim bugun

bu benim açımdan hic iyi olmadi ama bugun saglam spor yapacağim simdi yemek falan hazirliyorum sonra spor yapacağim insa

Çocuklar grip oldu. Öksürük bolca burun akıntısı falan...

Diş için kanal tedavisi gerekiyor maalesef randevumu kaçırdım o günden beri de agri yapmaya başladı 2 gündür bayağı hissettiriyor..

Ah namaza bir devam edebilsem...

Böyle zamanlara çok takılma bir tabak yememişsin sonuçta. Sporla telafi edersin

çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyilesirler insa
randevu tekrar mi alican napican canım kötü olmus ya
1 vakit ile başlasan canım tekrar toparlarsın insa

Böyle zamanlara çok takılma bir tabak yememişsin sonuçta. Sporla telafi edersin
ya bide baklava şobiyet kadayif almıs hangisini seversin bilemedim diyo birde ayy nasil duygulandım

Kızlar bugün dil kocum eskiden yaptigi bir kac el işisini gosterdi. Çok mesakatli ama cok guzel seyler yapmis.
kullanmadıklari boyle dosya icinde her birinin altinda renkli kagit koymus birde
hepsi harikaydi
bir suru boyle seyler yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…