Mevlana değilim motivasyon için gel !

Günaydınnnn. Bunu ben de yapmak istiyorum. Plansız olunca bir düzende devam etmek çok zor oluyor. Haftalık yemek listesi yaparak başlayacağım inşallah. Sonra belki okuma ve düzene sokmak istediğim diğer konular sırasıyla.
Ajandama günlük programımı yazınca sanki hersey kendiliginden oluveriyor.. yapılacaklar net .. ona göre zaman kaybı olmadan işler yapılıp odaklanmak istediğim konulara daha fazla zaman ayırabiliyorum.

Menum

Sabah
3 yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik

Aksam
5 lahana sarmasi
1 perisan kurabiye
Cay ( misafirlige gidecegim icin oglen yemedim )

Su:2 lt

Fitt_anne Fitt_anne
Misafirlere ikramı çevirmek gerçekten zor öğlen yemiyerek makul olculerde yenince bence sıkıntı değil afıyet olsun cnm ❤️

Günaydın bu alemın en en en tuttugunu koparan kızları ❤️❤️ yarına eksi getirecek harika bir gün olsun 💃 bol hareketli az yemeli 😍
Eliptigimi yaptim dusumu aldım kahve eşliğinde kitabimi da okudum 😎artık koğuşu kaldırıp günün temposuna basliyabilirim😂

harikasın bebegim 🥰🥰🥰😘😘😘 kuzum aramizda 2 saat zaman farkı var burda saat 23.19 daha o yuzden biraz gec oldu orda şimdi 😘😘😘

🌿🌿🌿5 kasım 🌿🌿🌿🌿🌿
9.40 4 yk menemen 2 dilim cavdar 4 zeytin 2 dilim suzme peynir
13.00 1 muz
18.00 5 yk kiyma kavurma ,4 yk salata,4 yk yogurt,1 dilim ekmek
19.00 1 bardak yesil cay
su 1.5 lt

Fitt_anne Fitt_anne
Muhteşemsin güzel kadın ✌️😍

Tutku44 Tutku44 @Aijoo Fitt_anne Fitt_anne menuler nerde :sinirli: bundan sonra zopayla geziyoruz birbirimize karsi haberiniz olsun
Oh be işte böyle zopasız zayiflanilirmi hiç 😀
Dün misafirler gidince ativerdiydim koltuğa kendimi uyuya kalmış 😬
Dünkü menümún güzel geçen haftanim ödülüydú onu söyleyeyim de önceden 😬🙈

Kahvaltı 11.oo
1 tane simit eşliğinde kahvaltı tika başa değil kontrolü gittim

Akşam 19.oo
1 kepçe yarmalı yoğurt çorbası
2 servis kaşığı kurufasulye
1 servis kaşığı tavuklu pilav
Salata çeşitleri
6,7 yaprak sarmasi

2o.3o
Çay eşliğinde 1dilim gelin pastası 1 dilim ağlayan kek

Yarım saat yuruyus ama suyu çok icemedim sanki

05.11.2022
Kahvaltı 10.00
Kıymalı yumurta, peynir, zeytin, siyah çay
Ara 13.30
Üzüm
Öğle yemeği 15.00
4 adet pişi, 3 yk kısır
Akşam yemeği 18.30
1 kase pırasa yemeği, 3 yk yoğurt

Su epey içtim ama kaç lt hesaplamadım. Yarın daha ölçülü giderim.
Pişi de sürekli olan bir şey değil, annem burdayken yemek istedim. Yarın gidiyor ne yazık ki 😔
Spor yok bugün. Biraz daha direncimi toplayınca yürüyüşe başlayacağım.
Fitt_anne Fitt_anne
North River North River
Artık bu saatten sonra bir şey yemem ama çay içerim😋
Canım ilk elin günahı olmaz diyelim :KK66:daha güzel menuler bekliyoruz senden😘

Menümu yazayım günü kapattım
Sabah 9:30
5 zeytin
Elim kadar katlama
2 çay kaşığı fındık ezmesi
1 kk peynir

14:30 gibi
1 kase yoğurt
1 porsiyon tavuklu pilav

17:30
1 antirikot
4 köfte
3 kanat
Salata
Köz biber
Köz domates

Suyu bugün sayamadim

North River North River Fitt_anne Fitt_anne
Afiyet olsun cnm emzikli kadın menüsü olarak gayet güzel 😁

Ekmek almiyorum canim eve alirsam yiyorum cunku :KK43:
Cok gecmis olsun iyi ki onlara bulasmamis
Hosgeldin canim . Nasilsin nasil gidiyor
Mantikli neden aglasin ki dimi ama :KK70:
Supersin dilosum cok guzel cabaladin bu hafta benim swkteye ugrasada yola devam dusebilirim ama yerde surunerek devam edemem
Odulunu sonuna kadar hak ettin tebrikler tatlim cok guzel eksi
Ekmek almiyorum canim eve alirsam yiyorum cunku :KK43:

Cok gecmis olsun iyi ki onlara bulasmamis

Hosgeldin canim . Nasilsin nasil gidiyor

Mantikli neden aglasin ki dimi ama :KK70:

Supersin dilosum cok guzel cabaladin bu hafta benim swkteye ugrasada yola devam dusebilirim ama yerde surunerek devam edemem

Odulunu sonuna kadar hak ettin tebrikler tatlim cok guzel eksi
Ahiretligim birlikte niye yola çıktık biz yoksa tek başımıza günlük acardik
Cevap veriyorum 😁yolda tokezliyenin düşmesini yolu bırakmaması için el uzatmak omuz vermek icin ❤️
Yolumuz uzun kızlar yeri gelıcek hizlanicaz yeri gelicek yavasliycak yeri gelıcek duracağız ama birlikte bu yolu bitirmeden hedefe ulaşmadan birakmiycaz

📑📝Sabah kalktım günlük planımı ve aralık ortasına kadar hedeflerimi yazdım
✨acayip rahatladım
🌟Allahın izniyle zamanımi verimli kullanmaya niyet ettim 💚
Tutkucugum 15 gündür günü planlip hareket ediyorum ..Kasım alışkanlılar kazanma diye bir grubada dahil oldum
Istediğim hedeflerimi yapamam da baya motive ediyor Aralık'ta sende gel😍

Hep böyleyse vücut direncin düşer diye endişe ettim ben de. Yüksek kilolara hamilelik haricinde çok çıkmadım ama hep vereceğim birkaç kilom oldu ve iki sefer diyetisyen yardımı aldım. Hep de benim yediğimden daha çok yiyecek olan listelerim oldu. Az yiyerek kilo veremiyorum ben, bilakis alıyorum. 🤭 O yüzden sormak istedim sana da.
Az yiyerek değil doğru gıdayı doğru saatlerde yenirse kilo verilir diye düşünüyorum cnm ben
Menulerime dikkat edersen dolu doludur ama güzel kilo veririm
En çokta akşam yemeğinden sonraki 15,16 saatlik açlığimin faydası olduğunu düşünüyorum

Günaydınnnn. Bunu ben de yapmak istiyorum. Plansız olunca bir düzende devam etmek çok zor oluyor. Haftalık yemek listesi yaparak başlayacağım inşallah. Sonra belki okuma ve düzene sokmak istediğim diğer konular sırasıyla.
Kesinlikle yapmalısın cnm 3 çocukluyum yaşlı kayinvaldem var ve eşim 2 ye kadar evde genelde .programlı ve pratik hareket edince evimle çocuklarımla kendim için bişeyler yapmaya zaman buluyorum
Tabi bu bereketin bı sebebi sabah namazından sonra uyumamak oluyor

Az yiyerek değil doğru gıdayı doğru saatlerde yenirse kilo verilir diye düşünüyorum cnm ben
Menulerime dikkat edersen dolu doludur ama güzel kilo veririm
En çokta akşam yemeğinden sonraki 15,16 saatlik açlığimin faydası olduğunu düşünüyorum
Ben de bu şekilde verdim hep. Az yemek kilo verdirmiyor, daha doğrusu sağlıklı kilo verdirmiyor. Besin, miktar, zaman ve hareket çok önemli. Ben de açlığı seviyorum. Akşam 6 dan öğlen 12 ye kadar bir şey yememek beni daha dinç tutuyor. Annemi uğurladım. Inşallah kendi beslenme düzenimde devam edeceğim bugün itibarıyla.

Kesinlikle yapmalısın cnm 3 çocukluyum yaşlı kayinvaldem var ve eşim 2 ye kadar evde genelde .programlı ve pratik hareket edince evimle çocuklarımla kendim için bişeyler yapmaya zaman buluyorum
Tabi bu bereketin bı sebebi sabah namazından sonra uyumamak oluyor
Maaşallah çok imrendim zaten. Spor, duş, kahve, kitap... Kendime ayirabildigim vakitleri özlüyorum. Benim 1 çocuğum var ama daha çok küçük 14 aylık. Yeni yeni kendimizi kurtarıyoruz resmen. Şu planlama işini cözersem her anlamda rahat edeceğimi düşünüyorum.

Hep böyleyse vücut direncin düşer diye endişe ettim ben de. Yüksek kilolara hamilelik haricinde çok çıkmadım ama hep vereceğim birkaç kilom oldu ve iki sefer diyetisyen yardımı aldım. Hep de benim yediğimden daha çok yiyecek olan listelerim oldu. Az yiyerek kilo veremiyorum ben, bilakis alıyorum. 🤭 O yüzden sormak istedim sana da.
Yok canim bu sabah guzel kahvalti ettim oglen kahve+meyve sadece gunu erken kapatmaya calisiyorum 16 gibi aksami yeyip 18 de ara yapip bitirmek
5 Kasım cumartesi menüsü

Sabah 10.30
Salata, 1 haşlama yumurta, 3 çatal patates, 1 dilim çikolatalı ekmek, filtre kahve

15.20 türk kahvesi 3 kare bitter

16.40 kakaolu süt

19.00 1 kase tarhana çorbası, salata, yoğurt, 2 parça tavuk North River North River
Kakaolu sut hazir mi canim sekerli mi ? Hadi tartini bekliyorum zopam elimde :sinirli:
harikasın bebegim 🥰🥰🥰😘😘😘 kuzum aramizda 2 saat zaman farkı var burda saat 23.19 daha o yuzden biraz gec oldu orda şimdi 😘😘😘

🌿🌿🌿5 kasım 🌿🌿🌿🌿🌿
9.40 4 yk menemen 2 dilim cavdar 4 zeytin 2 dilim suzme peynir
13.00 1 muz
18.00 5 yk kiyma kavurma ,4 yk salata,4 yk yogurt,1 dilim ekmek
19.00 1 bardak yesil cay
su 1.5 lt

Fitt_anne Fitt_anne
Supersin eski Tutku geri gelmis :KK76:
lahana sarmasına bayılırım 5 tane ile iyi durmussun masallah 👏👏👏👏
Durdum canim durdum
🌾🍁🍄🍂🍃🌾🍄🍁Günaydın kızlar 🍁🍄🌾🌱🍃🍂🍄🍄🍁🍂🍃
Günaydin canim
📑📝Sabah kalktım günlük planımı ve aralık ortasına kadar hedeflerimi yazdım
✨acayip rahatladım
🌟Allahın izniyle zamanımi verimli kullanmaya niyet ettim 💚
Allah yardimcimiz olsun irafemize guc versin
Günaydın bu alemın en en en tuttugunu koparan kızları ❤️❤️ yarına eksi getirecek harika bir gün olsun 💃 bol hareketli az yemeli 😍
Eliptigimi yaptim dusumu aldım kahve eşliğinde kitabimi da okudum 😎artık koğuşu kaldırıp günün temposuna basliyabilirim😂
Günaydin canim masallah azmine kiz
Oh be işte böyle zopasız zayiflanilirmi hiç 😀
Dün misafirler gidince ativerdiydim koltuğa kendimi uyuya kalmış 😬
Dünkü menümún güzel geçen haftanim ödülüydú onu söyleyeyim de önceden 😬🙈

Kahvaltı 11.oo
1 tane simit eşliğinde kahvaltı tika başa değil kontrolü gittim

Akşam 19.oo
1 kepçe yarmalı yoğurt çorbası
2 servis kaşığı kurufasulye
1 servis kaşığı tavuklu pilav
Salata çeşitleri
6,7 yaprak sarmasi

2o.3o
Çay eşliğinde 1dilim gelin pastası 1 dilim ağlayan kek

Yarım saat yuruyus ama suyu çok icemedim sanki
2 haftalik mi odul yaptin :63: bundan sonra 600 cal unutma
Bu hafta daha da güzel olucak haftaya cumartesi eksi 1 den aşağı rakam olmuycak listede inşaallah balım✌️
Insallah canim
Ahiretligim birlikte niye yola çıktık biz yoksa tek başımıza günlük acardik
Cevap veriyorum 😁yolda tokezliyenin düşmesini yolu bırakmaması için el uzatmak omuz vermek icin ❤️
Yolumuz uzun kızlar yeri gelıcek hizlanicaz yeri gelicek yavasliycak yeri gelıcek duracağız ama birlikte bu yolu bitirmeden hedefe ulaşmadan birakmiycaz
He kiz sacimi basimi yolabilirsiniz

Maaşallah çok imrendim zaten. Spor, duş, kahve, kitap... Kendime ayirabildigim vakitleri özlüyorum. Benim 1 çocuğum var ama daha çok küçük 14 aylık. Yeni yeni kendimizi kurtarıyoruz resmen. Şu planlama işini cözersem her anlamda rahat edeceğimi düşünüyorum.
Biraz daha buyusun rahat edersin canim benim kucugum 28 aylik o bile yoruyor

X