Mevlana değilim motivasyon için gel !

05.11.2022
Kahvaltı 10.00
Kıymalı yumurta, peynir, zeytin, siyah çay
Ara 13.30
Üzüm
Öğle yemeği 15.00
4 adet pişi, 3 yk kısır
Akşam yemeği 18.30
1 kase pırasa yemeği, 3 yk yoğurt

Su epey içtim ama kaç lt hesaplamadım. Yarın daha ölçülü giderim.
Pişi de sürekli olan bir şey değil, annem burdayken yemek istedim. Yarın gidiyor ne yazık ki
Spor yok bugün. Biraz daha direncimi toplayınca yürüyüşe başlayacağım.
Fitt_anne
North River
Artık bu saatten sonra bir şey yemem ama çay içerim

Katlama ne ki ? Sanirim mayali birsey sabaha yumurta ekle minigin alerjisi yoksa. Oylen ki tavugu pilavla degil salatayla ye
Selam kızlar hayırlı olsun kolay gelsin
Sıkı tutarak bu işi başarın inşallah
Sagol cheesecakekim insallah
Pısi odulun olsun kapandi bitti daha ctesiye kadar hamur yok

Aksam karbon olacagi icin az yedim canim. Sabahta gec kahvalti ettim . Az yemiyorum ni
normalde
Hep böyleyse vücut direncin düşer diye endişe ettim ben de. Yüksek kilolara hamilelik haricinde çok çıkmadım ama hep vereceğim birkaç kilom oldu ve iki sefer diyetisyen yardımı aldım. Hep de benim yediğimden daha çok yiyecek olan listelerim oldu. Az yiyerek kilo veremiyorum ben, bilakis alıyorum. O yüzden sormak istedim sana da.

5 Kasım cumartesi menüsü

Sabah 10.30
Salata, 1 haşlama yumurta, 3 çatal patates, 1 dilim çikolatalı ekmek, filtre kahve

15.20 türk kahvesi 3 kare bitter

16.40 kakaolu süt

19.00 1 kase tarhana çorbası, salata, yoğurt, 2 parça tavuk North River

Tutku44 Aijoo Fitt_anne menuler nerde bundan sonra zopayla geziyoruz birbirimize karsi haberiniz olsun
harikasın bebegim kuzum aramizda 2 saat zaman farkı var burda saat 23.19 daha o yuzden biraz gec oldu orda şimdi

5 kasım
9.40 4 yk menemen 2 dilim cavdar 4 zeytin 2 dilim suzme peynir
13.00 1 muz
18.00 5 yk kiyma kavurma ,4 yk salata,4 yk yogurt,1 dilim ekmek
19.00 1 bardak yesil cay
su 1.5 lt

Fitt_anne

hafif guzel bir menu kakaolu sut seker krizi tutunca iyi geliyor demi ?kendin mi yayorsun hazir mı ?
tesekkür ederimmcanım

Sabah kalktım günlük planımı ve aralık ortasına kadar hedeflerimi yazdım
acayip rahatladım
Allahın izniyle zamanımi verimli kullanmaya niyet ettim
Günaydınnnn. Bunu ben de yapmak istiyorum. Plansız olunca bir düzende devam etmek çok zor oluyor. Haftalık yemek listesi yaparak başlayacağım inşallah. Sonra belki okuma ve düzene sokmak istediğim diğer konular sırasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…