Mevlana değilim motivasyon için gel !

IMG_20221105_083924.jpg

Gecen cumartesi 79.6
Bugün 78.3
Fark 1.3💪✌️
Haftaya hedefım 76.8

Gureller diye bı market var cnm orda buldum
Tost yemedinmi
Ekmek almiyorum canim eve alirsam yiyorum cunku :KK43:
Test yaptırmadım ama kan tahlili ve akciğer filmime bakıldı. Ortada yeni bir salgın varmış. Üşütme ile başlıyor, ishalle devam edip, gribe dönüyor. Eşim ve kızıma bulaşmadı şükür ama ilaç da kullanamadigim için toparlayamıyorum.
Cok gecmis olsun iyi ki onlara bulasmamis
Oooo selammm kızlaarrr nasılsınız 🤩
ne güzel bir grup olmuş burası böyle ♥️
Hosgeldin canim . Nasilsin nasil gidiyor
Misafirim gelecek ağlayan kek yapıyorum pekte severim 🤤🤤 ama istediğim elbiseyi kendime yakistigi hissini daha çok severim💪✌️
Kizim da diyor ağlayan kek yapma mutlu kek yap😂bizim için artık mutlu kek 🙃
Mantikli neden aglasin ki dimi ama :KK70:
Menüm yumurta diyetinin tıpkısının aynısı 😁 şimdiden diyim yarın 78 in altına düşersem sabah simitle kahvaltı yaparım günün ilerleyen saatlerinde de ağlayan kekimle 1 dilim buzluktan çıkarıp ıspanaklı krkimi yerim😬😁
Supersin dilosum cok guzel cabaladin bu hafta benim swkteye ugrasada yola devam dusebilirim ama yerde surunerek devam edemem
Kendimle gurur duyuyorum 🙃akşam gelen misafirlereme buzluktan cikardigim ıspanaklı boregide çıkarip isittim 4,5 dilim ksldıydı onuda bekar kaynima verdim sabah ısıtıp yesin.Niye yaptım bunu yemek yemek benim için birinci sırada yer almasin artık bu türk egzersizlerle kendimi egiticem ki korumam kolay olsun💪💃

Eki Görüntüle 3156724
Gecen cumartesi 79.6
Bugün 78.3
Fark 1.3💪✌️
Haftaya hedefım 76.8
Odulunu sonuna kadar hak ettin tebrikler tatlim cok guzel eksi

Günaydin herkese , bu hafta arti gelecegimi biliyordum ama birakmayacagimida biliyorum. Sahsen dilegin azmi kendimden utanma sebebim :KK43:

Günaydınnnn diyetdaşlar. Bugün benim ilk günüm olacak. Annem yanımda. Hastayken yiyip içmeye dikkat eden biri. Pazartesiye kadar zorlanicam ama dikkat edeceğim yine. Diyetimi 56,3 de bırakmıştım. Hedefim yılbaşına kadar 55 i görmek. Haftaya cmt ye kadar da -1 kg görmek.

Eklentiler

• 20221105_101114.jpg
    20221105_101114.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 23
Şu yapamıyorum lafinida bırak artık beynine sürekli olumsuz telkinlerde bulunursan nah aman zor yaparsın 🤣
Bencede nah yaparım 😅hemen olumlu frekansa geçiyorum
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın hersey yolunda insa 💚
Yolunda çok şükür canım kosturmacaya devam
Eki Görüntüle 3156733
82.40 270g yagdan vermisim ama tartida 1.25 artidayim odemlerim odemlerim iki gozumun cicekleri :KK43:
Yağdan vermişsin daha ne olsun canım
Günaydınnnn diyetdaşlar. Bugün benim ilk günüm olacak. Annem yanımda. Hastayken yiyip içmeye dikkat eden biri. Pazartesiye kadar zorlanicam ama dikkat edeceğim yine. Diyetimi 56,3 de bırakmıştım. Hedefim yılbaşına kadar 55 i görmek. Haftaya cmt ye kadar da -1 kg görmek.
Günaydın canım başlangicin hayırlı olsun

Ekmek almiyorum canim eve alirsam yiyorum cunku :KK43:

Cok gecmis olsun iyi ki onlara bulasmamis

Hosgeldin canim . Nasilsin nasil gidiyor

Mantikli neden aglasin ki dimi ama :KK70:

Supersin dilosum cok guzel cabaladin bu hafta benim swkteye ugrasada yola devam dusebilirim ama yerde surunerek devam edemem

Odulunu sonuna kadar hak ettin tebrikler tatlim cok guzel eksi
iyiyim cok sukur canım hamdolsun bugunumuze 🌿💚

Selam kızlar bende utanarak yazıyorum bir türlü baslayamadim. O 111 kg ile başlayan ben değildim sanki sıfırdan başlamak en zor olan kısım zaten bir yerden tutunmaya çalışacağım çünkü bu gidişin sonu yok

🥰Günaydın kızlar 🥰bende tartıldım 💚
Eger herkesin onayı olursa bende sıkı bir sekilde devam etmek istiyorum 🌿
Fitt_anne Fitt_anne
North River North River
askrhpozitif askrhpozitif
🤗🤗
Hadi kizlar bu haftadan sonra bahane istemiyorum benim yogunlik bitti menulere beni ve dilegi etiketleyin Fitt_anne Fitt_anne musait olunca listeyi yapacagim
Tamamdır canım
Canım sen de emziriyorsun değil mi?
Evet 😬 zaten emzirmek benim korkulu rüyam

X