- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.878
- Konu Sahibi North River
Gecen cumartesi 79.6
Bugün 78.3
Fark 1.3
Haftaya hedefım 76.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek almiyorum canim eve alirsam yiyorum cunkuGureller diye bı market var cnm orda buldum
Tost yemedinmi
Cok gecmis olsun iyi ki onlara bulasmamisTest yaptırmadım ama kan tahlili ve akciğer filmime bakıldı. Ortada yeni bir salgın varmış. Üşütme ile başlıyor, ishalle devam edip, gribe dönüyor. Eşim ve kızıma bulaşmadı şükür ama ilaç da kullanamadigim için toparlayamıyorum.
Hosgeldin canim . Nasilsin nasil gidiyorOooo selammm kızlaarrr nasılsınız
ne güzel bir grup olmuş burası böyle
Mantikli neden aglasin ki dimi amaMisafirim gelecek ağlayan kek yapıyorum pekte severim ama istediğim elbiseyi kendime yakistigi hissini daha çok severim
Kizim da diyor ağlayan kek yapma mutlu kek yapbizim için artık mutlu kek
Supersin dilosum cok guzel cabaladin bu hafta benim swkteye ugrasada yola devam dusebilirim ama yerde surunerek devam edememMenüm yumurta diyetinin tıpkısının aynısı şimdiden diyim yarın 78 in altına düşersem sabah simitle kahvaltı yaparım günün ilerleyen saatlerinde de ağlayan kekimle 1 dilim buzluktan çıkarıp ıspanaklı krkimi yerim
Kendimle gurur duyuyorum akşam gelen misafirlereme buzluktan cikardigim ıspanaklı boregide çıkarip isittim 4,5 dilim ksldıydı onuda bekar kaynima verdim sabah ısıtıp yesin.Niye yaptım bunu yemek yemek benim için birinci sırada yer almasin artık bu türk egzersizlerle kendimi egiticem ki korumam kolay olsun
Odulunu sonuna kadar hak ettin tebrikler tatlim cok guzel eksi
Bencede nah yaparım hemen olumlu frekansa geçiyorumŞu yapamıyorum lafinida bırak artık beynine sürekli olumsuz telkinlerde bulunursan nah aman zor yaparsın
Yolunda çok şükür canım kosturmacaya devamhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın hersey yolunda insa
Yağdan vermişsin daha ne olsun canımEki Görüntüle 3156733
82.40 270g yagdan vermisim ama tartida 1.25 artidayim odemlerim odemlerim iki gozumun cicekleri
Günaydın canım başlangicin hayırlı olsunGünaydınnnn diyetdaşlar. Bugün benim ilk günüm olacak. Annem yanımda. Hastayken yiyip içmeye dikkat eden biri. Pazartesiye kadar zorlanicam ama dikkat edeceğim yine. Diyetimi 56,3 de bırakmıştım. Hedefim yılbaşına kadar 55 i görmek. Haftaya cmt ye kadar da -1 kg görmek.
Senin başlangıcında hayırlı olsun. Sürecimiz zevkli, motivasyonumuz yüksek olsun.Eki Görüntüle 3156776
Bugün benim ilk günum olarak kabul ediyorum ve önüme bakıyorum bu hafta full temiz beslenicem diyetisyene de randevu aldım ayın 23 ünde o zamana kadar verebildigim kadar vericem
Sağol canım diyete başladığım da 84 kilo idimşuan 93 oldum şimdi terse cevirmem lazimSenin başlangıcında hayırlı olsun. Sürecimiz zevkli, motivasyonumuz yüksek olsun.
Bencede nah yaparım hemen olumlu frekansa geçiyorum
Yolunda çok şükür canım kosturmacaya devam
Yağdan vermişsin daha ne olsun canım
Günaydın canım başlangicin hayırlı olsun
iyi cok şükur canim benim
iyiyim cok sukur canım hamdolsun bugunumuzeEkmek almiyorum canim eve alirsam yiyorum cunku
Cok gecmis olsun iyi ki onlara bulasmamis
Hosgeldin canim . Nasilsin nasil gidiyor
Mantikli neden aglasin ki dimi ama
Supersin dilosum cok guzel cabaladin bu hafta benim swkteye ugrasada yola devam dusebilirim ama yerde surunerek devam edemem
Odulunu sonuna kadar hak ettin tebrikler tatlim cok guzel eksi
Bugün menü vericem bilinciyle hareket ediyorumHadi kizlar bu haftadan sonra bahane istemiyorum benim yogunlik bitti menulere beni ve dilegi etiketleyin Fitt_anne musait olunca listeyi yapacagim
Canım sen de emziriyorsun değil mi?Sağol canım diyete başladığım da 84 kilo idimşuan 93 oldum şimdi terse cevirmem lazim
Günaydın kızlar bende tartıldım
Eger herkesin onayı olursa bende sıkı bir sekilde devam etmek istiyorum
Fitt_anne
North River
askrhpozitif
Tamamdır canımHadi kizlar bu haftadan sonra bahane istemiyorum benim yogunlik bitti menulere beni ve dilegi etiketleyin Fitt_anne musait olunca listeyi yapacagim
Evet zaten emzirmek benim korkulu rüyamCanım sen de emziriyorsun değil mi?