Mevlana değilim motivasyon için gel !

Hem o var dün gece uykusuzdum Miray emmeyi reddediyor aksi gibi bol olmayan sütüm boşa akıp gidiyor abur cuburu kestim atistirmayi kestim

Kahve felan da içmeswn gün içinde hıc oturamıyorumhava guzeljen cam siliyim dedim lakin evdekiler Boğaz derdıne, habire arkalarını toplamaktan ne mümkün

Hem o var dün gece uykusuzdum Miray emmeyi reddediyor aksi gibi bol olmayan sütüm boşa akıp gidiyor abur cuburu kestim atistirmayi kestim
Maşallah nazar değmesin sutuneanam sute nazar deger anlatmıyın guzum derdıo cogu cocukta oluyor israrla emzırmeye calıs .Ben uyurken agzına sokqrdım emerdı

Bizim hedeflerin altında bıle kılon şuan aglayammı gulemmı bılemedım

Evet bende aynı düşünüyorum. Çok kalabalık olduğu zaman adapte olamıyorum. Birde sürekli aktifligim azaldığı için dan diye muhabbete de girilmiyor. Adımları tamamlayamamakta külfet oluyor vicdanen. Birazda ayrı olayım istedim. Yeni sayfa açmayı düşünüyordum. Baktım senin sayfana denk geldim

Anladım bitanem gelmezsem senden haber almazsam çok özlerim zaten. İnşallah gönlünüzce çok güzel kilolar verirsiniz.

Anladım bitanem gelmezsem senden haber almazsam çok özlerim zaten. İnşallah gönlünüzce çok güzel kilolar verirsiniz.
Burası kardeş sayfamız zaten North River Elhan

Menümu yazıp kaçayım misafirlerim var malum,

Sabah
2 tavada yumurta
Domates
Salatalık
2 kk peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin

Ara
Ceviz büyüklüğünde cennet hurması
1 avuç üzüm
1 dilim ekmekle

Akşam
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak tavuk sote
Salata

Ara
10-15 tane susamlı fıstık

Su: yaklaşık 2 litre oldu

Turşu ıle ugrasıyorum gelemedim her pazara gıttıgımde turşuluk gorunce dayanamayıp alıyorum sonra da bı daha almıycam diye söz veriyorum sarımsak soymak sıkıntı kurmada bısey yokta

Menümü yazıyım
Kahvaltı oncesı türk kahvesi

Kahvaltı 11.oo
1 kase menemen
Salata
1 dılim beyaz peynir
3 zeytin
1o cıg fındık
Yarım sımıt
1 tk tereyağı 1 t.k bal

Ara filtre kahve 3 hurma

15.oo de ögle yemegı dıyelım
1bardak sütle hazırlanmış yulaf ezmesi (yarım muz 1ocıg fındık kakou var ıcınde)

Aksm 19.00
1 kase yoğurtlu kereviz
1 tabak etlı sebze yemeği
Salata

22.oo gıbı 2 pıskıvıt dıbek kahvesi

1saat yuruyus bol su form çayı

Afiyet olsun balım cok guzel

Canım ben bu sabah tartilamadim kusura bakmayın. Kabul ederseniz yarın sabah tartilacagim. Çok şiddetli baş ağrım vardı kafamı kaldiramadim
Çok geçmiş olsun cnm üzüntüden olmustur Rabbim daha hayırlı kapılar acsın inşallah

Hepimız zayıflıyalım öyle yada böyle yeter ki zayıflıyak artık

Bu saatte ne akşam yemeği bacım
Canim esim erken geliyor biz 16_17 gibi yiyoruz hep
Canim erken girmis tribe , uyurken, 4 ayak pozisyonda belki artinca tanziktente eahatsiz olmus olabiljr
Kahve felan da içmeswn gün içinde hıc oturamıyorumhava guzeljen cam siliyim dedim lakin evdekiler Boğaz derdıne, habire arkalarını toplamaktan ne mümkün
Senin evi dusunemiyorum valla
Canım ben bu sabah tartilamadim kusura bakmayın. Kabul ederseniz yarın sabah tartilacagim. Çok şiddetli baş ağrım vardı kafamı kaldiramadim
Olur canim gecmis olsun
Burası kardeş sayfamız zaten North River Elhan
Aynen canim huu huu komsu komsu
Gayet guzel canim arada ekmek yerine sut yada ayran da olur
Püskevitin harflerini toplayinca 22 cikiyor 22 de neden bozdun inusilini kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…