Mevlana değilim motivasyon için gel !

Canim esim erken geliyor biz 16_17 gibi yiyoruz hep

Canim erken girmis tribe , uyurken, 4 ayak pozisyonda belki artinca tanziktente eahatsiz olmus olabiljr

Senin evi dusunemiyorum valla

Olur canim gecmis olsun

Aynen canim huu huu komsu komsu 😘

Gayet guzel canim arada ekmek yerine sut yada ayran da olur

Püskevitin harflerini toplayinca 22 cikiyor 22 de neden bozdun inusilini kiz
O neydı gız😂3 tanemı yemem gerekiyordu anlamadım 🙈😁

Günaydın kızlar nasıl uyuyorsun anlamıyorum bu saatlere kadar 😜😁
Eliptigimle aşk yaşamadan önce sayfanın kapısını camı acıyım bı havalansın dedim🙃🙃
Bugun anama gıdıcem ıslak kek yapıcam elim boş gitmyım dıye neka hayırlı bir evladım🤣
Anamda kara lahana sarıcak 🤤ikisinide çok severim (her şeyi çok sevdiğim gibi🤣) diycem o kı tatlıdan hıc yemıycem sarmadanda makul olculerde yıycem anneme caktırmadan tencereye koymayı planlıyorum tabagın yarısı 😬zor bir görev beni bekliyor hem annemı hem pis bogazımı atlatmak kolay olmuycak şans dıleyın bana kızlar 🤣

Eliptigimle aşk yaşamadan önce sayfanın kapısını camı acıyım bı havalansın dedim🙃🙃
Bugun anama gıdıcem ıslak kek yapıcam elim boş gitmyım dıye neka hayırlı bir evladım🤣
Anamda kara lahana sarıcak 🤤ikisinide çok severim (her şeyi çok sevdiğim gibi🤣) diycem o kı tatlıdan hıc yemıycem sarmadanda makul olculerde yıycem anneme caktırmadan tencereye koymayı planlıyorum tabagın yarısı 😬zor bir görev beni bekliyor hem annemı hem pis bogazımı atlatmak kolay olmuycak şans dıleyın bana kızlar 🤣
Gazan mübarek olsun gerçekten zor bir sınav olacak 😬

Kilom bu arkadaşlar. Bu hafta yediğim hurmalar beni baya tirmaladi. Baş ağrısı sebebi olarakta yüksek doz karbonhidrat aldığım için diye düşünüyorum artik

Eklentiler

• IMG_20221030_110309.jpg
    IMG_20221030_110309.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 24
Bizim hedeflerin altında bıle kılon şuan😬 aglayammı gulemmı bılemedım😢😢😁😁
Ben de bana göre kiloluyum şu an nefret ediyorum göbekten :KK43:
Menümu yazıp kaçayım misafirlerim var malum, 😏

Sabah
2 tavada yumurta
Domates
Salatalık
2 kk peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin

Ara
Ceviz büyüklüğünde cennet hurması
1 avuç üzüm
1 dilim ekmekle

Akşam
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak tavuk sote
Salata

Ara
10-15 tane susamlı fıstık

Su: yaklaşık 2 litre oldu
Gayet dengeli bir menü👍
Turşu ıle ugrasıyorum gelemedim 😬her pazara gıttıgımde turşuluk gorunce dayanamayıp alıyorum sonra da bı daha almıycam diye söz veriyorum 🙄sarımsak soymak sıkıntı kurmada bısey yokta 🙃

Menümü yazıyım
Kahvaltı oncesı türk kahvesi

Kahvaltı 11.oo
1 kase menemen
Salata
1 dılim beyaz peynir
3 zeytin
1o cıg fındık
Yarım sımıt
1 tk tereyağı 1 t.k bal

Ara filtre kahve 3 hurma

15.oo de ögle yemegı dıyelım
1bardak sütle hazırlanmış yulaf ezmesi (yarım muz 1ocıg fındık kakou var ıcınde)

Aksm 19.00
1 kase yoğurtlu kereviz
1 tabak etlı sebze yemeği
Salata

22.oo gıbı 2 pıskıvıt dıbek kahvesi 🙈

1saat yuruyus bol su form çayı
Ya yarım simit ya piskevit :KK43: ikisi ı ıhhh beğenmedim :KK43:
Bir minik tadına bakıp kendini telkin etmeni tavsiye ederim 😀 sonrasında da yğrğyüş veya istediğin bir aporu yaparsan enfes olur sana kolaylıklar diliyorum

Dünki menümü yazayım
Sabah
3 yumurta 1 beyaz peynirden omlet
Bir parça ekmeğe kaymak reçel

Öğle
1 elma (nasıl iştahım geldi anlatamam zor tuttum elma bastırdı)

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam
1 tabak kıymalı brokoli
3 yk bulgur

Sporum yok cumartesi keyfi vardı akşam 😀
Suyu çok içiyorum ama saymayı hep unutuyorum

Mutlu pazarlar, kahvaltıya annemler gelmişti. Kahveyi de içip gittiler. Standart pazar ütu vs. Sizden ne haber ?

Bende kahvaltı sonrası ev topla süpür makinaları çalıştırma 😂 ütü benimde var biraz bekliyor şuan

Ben cumartesiden halledip pazarı boş bırakıyorum şimdi yemek yapıcam bi saygaya gireyim bakayım kim ne yapıyor dedim 😀

77.5 olmak 😂🤭 ödemde vardır diye düşünerek 2 kg dedim 🙉
Tamam canim kaydedeyim
Bende kahvaltı sonrası ev topla süpür makinaları çalıştırma 😂 ütü benimde var biraz bekliyor şuan
Ben utuyu erteledim tatil moduna gectim ögretmenimiz Covid olmuş :KK43: 1 hafta okul yok
Dünki menümü yazayım
Sabah
3 yumurta 1 beyaz peynirden omlet
Bir parça ekmeğe kaymak reçel

Öğle
1 elma (nasıl iştahım geldi anlatamam zor tuttum elma bastırdı)

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam
1 tabak kıymalı brokoli
3 yk bulgur

Sporum yok cumartesi keyfi vardı akşam 😀
Suyu çok içiyorum ama saymayı hep unutuyorum
Elmanin ustune tarcin ekle canim daha iyi bastirir seviyorsan tabi
Ben cumartesiden halledip pazarı boş bırakıyorum şimdi yemek yapıcam bi saygaya gireyim bakayım kim ne yapıyor dedim 😀
En guzeli ama iki cocuk, odev vs yetismiyor benim

Tamam canim kaydedeyim

Ben utuyu erteledim tatil moduna gectim ögretmenimiz Covid olmuş :KK43: 1 hafta okul yok

Elmanin ustune tarcin ekle canim daha iyi bastirir seviyorsan tabi

En guzeli ama iki cocuk, odev vs yetismiyor benim
Reglim başlıyor 2 gün sonra. Onun müthiş krizi var ama yeşil elma bastırıyor. Tarçın da deneyeyim severim 👍

Ben de bana göre kiloluyum şu an nefret ediyorum göbekten :KK43:

Gayet dengeli bir menü👍

Ya yarım simit ya piskevit :KK43: ikisi ı ıhhh beğenmedim :KK43:

Bir minik tadına bakıp kendini telkin etmeni tavsiye ederim 😀 sonrasında da yğrğyüş veya istediğin bir aporu yaparsan enfes olur sana kolaylıklar diliyorum
Dun iştahlıyım aksam 2 pıskıvıtle bastırıyım demıstım😢 bugun daha ıyı gectı ama✌️

Biraz önce geldim anamdan butun gun karalahana sardık gelınlerle haftaya cumartesi de bende yaprak sarıp buzlaga atıcaz .🤤🤤

Bugun ki Menum
Kahvaltı 11
Salata 5 zeytin 1o fındık
1 yumurtadan omlet
1dılım beyaz peynir
1 dılım t.b ekmwgıne surulmus tereyağı bal

Aksam 18.oo
2 kepçe tarhana
2kepçe nohut yemeği
Salata 1kasık kabak tarator
7 tane lahana sarması

2o.oo