Mevlana değilim motivasyon için gel !

Aplam gelmiş hoş gelmiş😍😍kırmızı halılar mı sersem sofrayı mı donatsam ne yapsam senın ucun❤️❤️😁
Kırmızı halılar üzerinde hiç sopa atmamiştim :sopa:
Sağ elimi kaldırdım -yok sol elimi kaldiracaktim- oldum Mevlana gibiiiii:sinirli:
Tatlım inşallah kilo verirsiniz ne diyim hayırlı olsun. Eppeğin adını görünce diyet günlük sayfası diye girdim baktım bizim kızlar.

20221029_105842.jpg kahvaltim

Sağ elimi kaldırdım -yok sol elimi kaldiracaktim- oldum Mevlana gibiiiii:sinirli:
Tatlım inşallah kilo verirsiniz ne diyim hayırlı olsun. Eppeğin adını görünce diyet günlük sayfası diye girdim baktım bizim kızlar.
Ya yerim seni😂😂ablam gereceklerımızı anlatmıştık takıma yogundun denk gelmedın galiba .Ara gel yeşil çay ısmarlıyalım☺️

Eki Görüntüle 3153116
-1.600 1kg yagdan 600 odem gitmis :halay::halay:
Şahane 🥰 tebrik ederim
2 gün icin bile super eksi :halay::halay::halay::nazar:
Bence de :) çünkü benim haftalık hedefim hep 1 kg :)vki ye göre normal kiloda olunca vermek biraz daha zorlaşıyor
bnnu bnnu askrhpozitif askrhpozitif @Aijoo sizde haftalik hedeflerinizi belirtin kizlar
Hıı unuttum hemen yazayım
Cuma:63.2
Haftaya hedef: 62.2 (-1kg)
Benim ödulum guzel bir kahvalti 1 kk kadar su boregi 2 isirik galiba henuz yemedim :KK70:
😀😀😀 üff efso bir ödül 😂😂😂
2 günde eksılmeye başlamışsın bile harıkasın👏🏻👏🏻👏🏻çok hızlı ulaşacaksın hedefıne hıssedıyorum💃😁
Hadi hadi hadi inşallah 😀😀😀
Afiyet olsunnnn 😋

Biz iradeli azımlı kızların ödül anlayışının bu oldugunu bi an unuttum😂
Sesli güldum :KK70:
Şahane 🥰 tebrik ederim

Bence de :) çünkü benim haftalık hedefim hep 1 kg :)vki ye göre normal kiloda olunca vermek biraz daha zorlaşıyor

Hıı unuttum hemen yazayım
Cuma:63.2
Haftaya hedef: 62.2 (-1kg)

😀😀😀 üff efso bir ödül 😂😂😂

Hadi hadi hadi inşallah 😀😀😀

Afiyet olsunnnn 😋
Not aldim canim . Tesekkur ederim

Kaçaklar küstüm size :63::63::63::63:
:KK60: :KK60: :KK60:
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻İradene azmine saglık dostum ❤️Yogun bır hafta gecırmene rağmen iyi ıdare ettın 💃bu hafta daha rahat dıyet yaparsın inşallah hedefın ne
Evet hastaneyw ragmen guzeldi benim icin eski heyecani hissetmek
Abla inan yogunluktan ben diger gunluge cok yabanci kaliyordum, bir turlu motive olamasim. Yeni gelenede laf soylenmiyor yedim ama bi sor Şener Şen'in hesabi yedim amasi var hep. Aman bana ne dedikcede azim kalmiyor . Zipziple konustuk basta orda kurallari sıki tutalim dedik ama eski koye yeni adet getirmekte olmuyor . Sen anliyorsun bizi ufacik tefecik olsun ama herkes azimli olsun diye komsu olduk :KK70: Her zaman gel sohbete bekleriz . Dilek yesilcay yapacakmis bende kahve bitter var :KK70:
Eki Görüntüle 3153168

Ben almışım 😏 nasıl basardim helal bana
Misafir icin cok mu kosturdun ilk zamanlarin vucudun odem tutabilir normal canim onemli olan devam etmek .

X