- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- Konu Sahibi North River
Benim ödulum guzel bir kahvalti 1 kk kadar su boregi 2 isirik galiba henuz yemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günde eksılmeye başlamışsın bile harıkasınçok hızlı ulaşacaksın hedefıne hıssedıyorum
Hani bu hafta ödül yoktuBenim ödulum guzel bir kahvalti 1 kk kadar su boregi 2 isirik galiba henuz yemedim
Aplam gelmiş hoş gelmişkırmızı halılar mı sersem sofrayı mı donatsam ne yapsam senın ucunKaçaklar küstüm size
İradene azmine saglık dostum Yogun bır hafta gecırmene rağmen iyi ıdare ettın bu hafta daha rahat dıyet yaparsın inşallah hedefın neEki Görüntüle 3153116
-1.600 1kg yagdan 600 odem gitmis
Kırmızı halılar üzerinde hiç sopa atmamiştimAplam gelmiş hoş gelmişkırmızı halılar mı sersem sofrayı mı donatsam ne yapsam senın ucun
Kiz attim fotosunu odul dedigimi gorHani bu hafta ödül yoktu
Ya yerim seniablam gereceklerımızı anlatmıştık takıma yogundun denk gelmedın galiba .Ara gel yeşil çay ısmarlıyalımKırmızı halılar üzerinde hiç sopa atmamiştim
Sağ elimi kaldırdım -yok sol elimi kaldiracaktim- oldum Mevlana gibiiiii
Tatlım inşallah kilo verirsiniz ne diyim hayırlı olsun. Eppeğin adını görünce diyet günlük sayfası diye girdim baktım bizim kızlar.
Off çok güzel görünüyor afıyet olsun cnm
Biz iradeli azımlı kızların ödül anlayışının bu oldugunu bi an unuttumKiz attim fotosunu odul dedigimi gor
Şahane tebrik ederimEki Görüntüle 3153116
-1.600 1kg yagdan 600 odem gitmis
Bence de :) çünkü benim haftalık hedefim hep 1 kg :)vki ye göre normal kiloda olunca vermek biraz daha zorlaşıyor2 gün icin bile super eksi
Hıı unuttum hemen yazayım
üff efso bir ödülBenim ödulum guzel bir kahvalti 1 kk kadar su boregi 2 isirik galiba henuz yemedim
Hadi hadi hadi inşallah2 günde eksılmeye başlamışsın bile harıkasınçok hızlı ulaşacaksın hedefıne hıssedıyorum
Afiyet olsunnnn
Sesli güldumBiz iradeli azımlı kızların ödül anlayışının bu oldugunu bi an unuttum
Not aldim canim . Tesekkur ederimŞahane tebrik ederim
Bence de :) çünkü benim haftalık hedefim hep 1 kg :)vki ye göre normal kiloda olunca vermek biraz daha zorlaşıyor
Hıı unuttum hemen yazayım
Cuma:63.2
Haftaya hedef: 62.2 (-1kg)
üff efso bir ödül
Hadi hadi hadi inşallah
Afiyet olsunnnn
Kaçaklar küstüm size
Evet hastaneyw ragmen guzeldi benim icin eski heyecani hissetmekİradene azmine saglık dostum Yogun bır hafta gecırmene rağmen iyi ıdare ettın bu hafta daha rahat dıyet yaparsın inşallah hedefın ne
Abla inan yogunluktan ben diger gunluge cok yabanci kaliyordum, bir turlu motive olamasim. Yeni gelenede laf soylenmiyor yedim ama bi sor Şener Şen'in hesabi yedim amasi var hep. Aman bana ne dedikcede azim kalmiyor . Zipziple konustuk basta orda kurallari sıki tutalim dedik ama eski koye yeni adet getirmekte olmuyor . Sen anliyorsun bizi ufacik tefecik olsun ama herkes azimli olsun diye komsu olduk Her zaman gel sohbete bekleriz . Dilek yesilcay yapacakmis bende kahve bitter varKırmızı halılar üzerinde hiç sopa atmamiştim
Sağ elimi kaldırdım -yok sol elimi kaldiracaktim- oldum Mevlana gibiiiii
Tatlım inşallah kilo verirsiniz ne diyim hayırlı olsun. Eppeğin adını görünce diyet günlük sayfası diye girdim baktım bizim kızlar.
Misafir icin cok mu kosturdun ilk zamanlarin vucudun odem tutabilir normal canim onemli olan devam etmek .
Bu saatte ne akşam yemeği bacımEki Görüntüle 3153194 aksam yemegim yaninda 1 wasa yiyebiljrim yersem yazarim :)
Mümkün değil ödemdir o