Merhaba arkadaşlar. Bende de iki gen de pihtilasma vardı. Ve 3 kayıp. Hatta diyeti bende uyguladım yazmıştım. Ben bu kez 4. Ye hamileyim ama betahcg iki katına çıkmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Artık 5. Ye kısmet diyorum ama çok yoruldum bu durumda. Ben gibi olup sağlıklı doğum yapan var mı acaba[/QUOTE
Ben varım canım. Çok şükür oğlum 2.5 aylık ve sağlıklı. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin.
Benim durumumun ne olduğunu bu başlık altında önceki mesajlarimdan okuyabilirsiniz.
Sinan hoca dogum sonrasi son kontrolde diyetin yasam tarzim olması gerektiğini metil folat ve c vitaminini ömür boyu kullanmam gerektigini söyledi. 22 aylik diyetten sonra vücudum alışmış , yasaklı seyleri yedigimde rahatsiz oluyorum gercekten de. Emzirdigim için sutumden bebegime gaz olmasın diye pek de yememeye çalışıyorum. Ama hamilelik ve öncesi gibi sıkı sıkı yapmıyorum orası bir gerçek...
Bayanlar, diyet ve kan sulandırıcı iğne folik asit ve c vitamini kullanımı gercekten işin kolay kısmı.
Hayır kolay değil ama bizim elimizde. Bebeğiniz dünyaya gelince bebekle ilgili konularda emzirmesi reflüsü ateşi gazı aşısı vs.vs. kontrol sizden çıkıyor.
Demek istedigim şey şu: bu başlangıcın anne adaylarını disipline eden ve bir nevi annelige hazirlayan psikolojik bir yanı da var sanki... Uykulara doyamayan ben diyetle beraber sabah 7de kalkar olmuştum. Şimdi 1.5 saatte bir emzirmeye kalkıyorum mesela....
Doktorunuza güvenin, güzel günler sizi bekler.
Allahım hepinize gönlünüze göre versin . Bunu cani yürekten ve gözlerim dolu dolu yazıyorum. Hekimden değil cekenden sor demişler ya, ben çektim ama ÇOK ŞÜKÜR simdi bebeğim yanımda . Size de bu guveni inancı aşılamak isterim. Ben de Sinan hocanin hastasi olup da dogum yapan var mi diye az aramamıştım... Var kardeslerim var hem de cok var. Allah hepimize şifa versin. Doğuma girerken sedyede dua ettim ki o dualar kabul olurmuş diye... Gereğini yapın ve Allaha teslim olun, evelallah hepinizin sevimli bebişleri olacak. Dert tasa değilmiş açlık igne acısı diyeceksiniz.