Meslek seçimi ve kararsızlık

Kac yasindasin ve ne zaman evlendin canim?

Elbetteki herkes okumak zorunda değil ancak okumak kolay olmadığı gibi hayatta para kazanmak için diğer yollarda ilerlemekte oldukça zor ve ne olursa olsun para karşılığında yapılacağı için bir süre sıkıcı bir hal alacak sevdiğiniz bir iş olsa bile... bence sizin ilk yapmanız gereken şey kendinizi keşfetmek. Yaşınız çok çok genç tecrübe edin, deneyin yanılın, denemeye devam edin...

Uluslararasi ticaret ve lojistik iyiymis aslinda.. yurt disi ile baglantli buyuk sirketlerde yonetici konumuna gelebilirdin. Neyse giden gitmis gelecege bakmak gerekli.
Ben mesela arkeolog ya da kutuphaneci olmayi cok istemistim puanim iyi oldugundan yazdirmadi ailem. Ilgi alanina gore meslek secmeyi dene. Mesela su an bilgisayar ile ugrasmayi cok seviyorum smdi olsa bilgisayar muhendsligi okurdum ya da radyo ve televizyon olabilirdi. Ne yapmak sana zrvk veryorsa onu sec atiyorum yemek yapmayi seviyorsan o alana yonel. Yaptigin iste mutlu olmak cok onemli..

Aşçılık bölümüne git canın hiç sıkılmaz sonra kendi restoranını açarsın

Esin kac yasinda? Allah mutlulugunuzu daim etsin canim
Esimre 28e girecek allahnasip ederse.. biz ben 17esim20yasindayken tanistik bikqc ay sonra o uni kazandi ertsei senede a benbkazandim.. yqni butun bu seruvenimde esim hep yqnimdaydi allah razi olsun binbkere..bu arada iyi dileklerin icin teesekkr ederim allah herkese iyi es iyi evlilikler nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…