Bölümleriniz neydi,bıraktığınız bölümlerİnanmayacaksiniz tam 2 universite biraktim. Kafama uygun bir meslek bulamiyorum bir hedefim yok hayatta. 5 sene sonra kendimi, evimde orgu orerken falan goruyorum. Bombos bir insanim.. 21 yasinda hayattan koptum. Ne yapacagim ben
Gazi universitesi tapu ve kadastroBölümleriniz neydi,bıraktığınız bölümler
Belkide müziğe,resime karşı yeteneğiniz vardır yada moda tasarım gibi bölümlere bunları hiç düşündünüz mü?Gazi universitesi tapu ve kadastro
Akdenis universitesi uluslararasi ticaret ve lojistik
4 yillik ikisi de.
Bu ikisini de okusan issiz olurdun zaten birakmakla isabet etmissinGazi universitesi tapu ve kadastro
4 yillik ikisi de.
İnanin buna bile razi oldum artikEv hanımlığında master yaparsın sen de
Dusundum elbette. Ama yok iste yok ben okumak falan istemiyorumBelkide müziğe,resime karşı yeteneğiniz vardır yada moda tasarım gibi bölümlere bunları hiç düşündünüz mü?
İste sikinti orda , calismiyorum ders. Universite dedikleri an midem bulaniyorBu ikisini de okusan issiz olurdun zaten birakmakla isabet etmissin
Biraz daha sinava calisip iyi bi bolum kazan
ilk okuduğun bölümü bırakmakla isabetli karar vermişsin bırakmaklaGazi universitesi tapu ve kadastro
4 yillik ikisi de.
Cok da iyi puanla girmistim halbukiilk okuduğun bölümü bırakmakla isabetli karar vermişsin bırakmakla
Olmazzz guzelce calis ve bu sene harika bi bolum kazanİste sikinti orda , calismiyorum ders. Universite dedikleri an midem bulaniyor
Kendimi yalnız hissediyordum.İnanmayacaksiniz tam 2 universite biraktim. Kafama uygun bir meslek bulamiyorum bir hedefim yok hayatta. 5 sene sonra kendimi, evimde orgu orerken falan goruyorum. Bombos bir insanim.. 21 yasinda hayattan koptum. Ne yapacagim ben
Sen de mi oylesinKendimi yalnız hissediyordum.
O konuyu takip ediyorum ordaki insanlar okumus ama ben okumak istemiyorum cunku gittigim yeri yine birakip gelcemArtık böyle bunaldıkça boşver okuma okucanda nolcak diyesim geliyor.Çok cahilce bir cevap ama doğruluk payı oldukça yüksek.Bak arkadaşımızın biri diplomalı işsizler diye konu açmış isabet olmuş okuyup ona göre yön çizebilirsin.Üniv. gideceksen de iş alanını iyice araştır öyle git.İbff,bankacılık,uluslararası tic. vb gibi bölümleri tercih etme işsizlik aldı başını gidiyor emeklere yazık oluyor.Tabi iş sende bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?