Meslek seçimi ve kararsızlık

cepitto

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
45
5
13
İnanmayacaksiniz tam 2 universite biraktim. Kafama uygun bir meslek bulamiyorum bir hedefim yok hayatta. 5 sene sonra kendimi, evimde orgu orerken falan goruyorum. Bombos bir insanim.. 21 yasinda hayattan koptum. Ne yapacagim ben

İnanmayacaksiniz tam 2 universite biraktim. Kafama uygun bir meslek bulamiyorum bir hedefim yok hayatta. 5 sene sonra kendimi, evimde orgu orerken falan goruyorum. Bombos bir insanim.. 21 yasinda hayattan koptum. Ne yapacagim ben
Bölümleriniz neydi,bıraktığınız bölümler

Ev hanımlığında master yaparsın sen de

Gazi universitesi tapu ve kadastro
Akdenis universitesi uluslararasi ticaret ve lojistik
4 yillik ikisi de.
Belkide müziğe,resime karşı yeteneğiniz vardır yada moda tasarım gibi bölümlere bunları hiç düşündünüz mü?

Herkes üniversite okumak zorunda değil aslında, ilgi duyduğunuz bir şey bulup kendi işinizi de yapabilirsiniz.

tapuda çalışmak çok zor ve riskli hersey de bir hayır vardır bn şuan ordayım ama başka güzel bölüm okuyabilirsin şansın var

Artık böyle bunaldıkça boşver okuma okucanda nolcak diyesim geliyor.Çok cahilce bir cevap ama doğruluk payı oldukça yüksek.Bak arkadaşımızın biri diplomalı işsizler diye konu açmış isabet olmuş okuyup ona göre yön çizebilirsin.Üniv. gideceksen de iş alanını iyice araştır öyle git.İbff,bankacılık,uluslararası tic. vb gibi bölümleri tercih etme işsizlik aldı başını gidiyor emeklere yazık oluyor.Tabi iş sende bitiyor.

Kendimi yalnız hissediyordum.

O konuyu takip ediyorum ordaki insanlar okumus ama ben okumak istemiyorum cunku gittigim yeri yine birakip gelcem

okumak istemiyorsan ne istiyorsun?

Bana kalirsq tum kizlar okumali illede calismak zorunda degilsin ama okumalisin..bende senin gibiydim. Guzel puan aldim zamaninda..hemsirelik vs yetyrdu hayir dedim tip istiyorum. .yapamadım ama.icimde kalinca da bi hirsla iki yillik yazdim yeter artik diye..dogunun ücra bir yerinde iki sene omrumden omur gitti okuduguma emegime degdimi HAYIR. . Sonra dhs ye taktim ben bunu hak etmiyorum diye daha iyi olmaliydim.. buarada açıköğretim işletme yazdim.. son sinifa geldim biraktim endüstri Mühendisliği kazandim cunku.. iki senem vardi bityrdu okulum dedim yokk istemiyorum bu bölümü cazip gelmiyor..evlendim buarada hamileyim falan..dedim kpss kursuna gidicem gittim de.. 84 aldim iste bu sene..ama okulum diplomam hala icime sinmiyo. . Dedimki ne istyrm. .oturdum dusundum..dedim rahat calismqk istiyorum ben haftasonum olsun gunde sekiz saatten daha az calisabikecegim bise olsun coxuk olunca evime kocama vakit ayirabileyim falan.. şartları goz onune aldim..dedimki ben öğretmen olmaliyim..ikici uni olarak cocuk gelişimi yazdim okuyorum havalara uçuyorum iyiki sevmisim secmisim diye..ruhuma hitqp ediyor..asik oldum bolumume..kendime ee guvenim tam dgs olsun kpss olsun rqhatca halledebilecek kapasitem var eminim..simdi mutluyum..kizim dogqcak ele avuca helene kadar okukum bitecek. .ben kizimi buyutup isime baslayacagim..yani cok uzattım ama sende hislerini dinlemelisin ne yapabilirim neyi severim nasil bi iate calismak isterim..bunlar baya onemli..ve yasin cook küçük. .senin yasinda bana bu akli versler senelerdir memurdum..evlenmeden falan inan hersey daha kolay..stres sorumluluk en az seviyede..nolur aklini basina al ve yol yakinken kendine bi yol ciz..kimseyi dinleme..hayat senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…