Lise Yorum ve Soruları Meslek liselerinden sınavsız geçiş hala var mı ?

ozlemcaglar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
93
0
16
İstanbul
Kız meslek lisesi Çocuk gelişimi bölümünün erken çocukluk dalını okumaktayım.. Sorum şu ; herkes kendi kafasına göre cevap veriyor. Dogru bilen varsa söylesn lütfen ! Kız meslek & meslek liselerinden üniversitelere 2 yıllık sınavsız geçiş var mı kaldırıldı mı ? varsa nasıl oluyor şartı şurtu nedir. Şimdiden çokkkkk sağolunnn !! :))

Günaydın canım sınavsız geçiş hakkı var benim erkek kardeşimde meslek lisesi ögrencisi okulları bu yıl ilkez mezun verdi mezunlarının çogu 4 yıllık ve 2 yıllık ünilere yerleşti 2 yıllık ünilere yerleşenler sınavsız geçiş ile yerleşenler sınav başvuruları yapılırken sınavsız geçiş içinde başvuruyorsun arkadaşım onun ücreti 10 tl di sanırım arkadaşımız başvurmuştu ama her ikisinede başvuru yapabiliyorsun hem sınavsız geçiş hemde sınav için kardeşimin arkadaşları her ikisinede başvuru yaptı ozaman ücreti farklı oluyor.

Anladım canım çok ama çok sağoll ! gerceken dua edecgm sana :) İnşallah kaldırmazlar bu hakkı. ,devlet üniversitesinede geçiş yapabiliyoruz dmi.. Bide en önemlisi ortalama diploma puanı nedir sınavsz geçiş için ? SAğol smdiden

Güzel dileklerin için sgl canım arkadaşıma sordugumda diploma puanı önemli diyordu sınavsız geçişte önceligi diploma puanı yüksek olanlara veriliyor evet devlet üniversitesine geçiş var kalkacagını sanmıyorum kardeşimin ögretmeni kalkmaz demişti tabi sistem hersene degişiyor insan artık güvenemiyor.

Evet canım sağol gerçekten! tek çocugum kardesim yok. kuzenlerimin hepsi istanbul dısında görşmyrm. soracak kimsem yok arkadasım da yok. Sağol gerçekten Allah razı olsun .

her sene kalkıcak diye bişey çıkıyo kim çıkartyosa bunu ama sanmıyorm kaldrcaklarını hersene aynı şeyleri duyuyorz görmedk henüz yaptıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…