- 1 Temmuz 2009
- 5.828
- 6.117
- 773
Ay sen de 56 yaşındaymışsın gibi...26 yaşımdayım ama ilk defa birini böyle sevdim yapaylanız kaldım şimdi ben onun gibi iş çevirip kimseyi bulmadımki
Bir öğretmen olarak sana kurtuldun sevin diyorum yenisini bulursun aşkım değerini bilemeyen utansın ayrıca bırak o kaynana adayı zaten iyiki olmamişmesleğim hemşire 6 aylık öğretmen erkek arkadaşım tarafından tatilim uymadığı avantajın az demesiyle terk edildim biraz sorgulayınca annesi kız bulmuş onla evlenmiyorsan ayrıl oyalanma demiş bu şekilde terk edildim emeklerime üzülüyorum sevip güvenmiştim bi daha birine nasıl güvenecem ne yapacam
Aynen köyde yaşıyor anasıAy sen de 56 yaşındaymışsın gibi...
Daha kimler çıkar karşına. Aşk falan değil bu. Aşk olsaydı bu kadar matematik hesabına mı girilirdi. Yok senin mesai saatin daha fazla, tatilin az vs. Sanki kendi okadar tatili Milano Barcelona gezecek hasbam. Gidip anasının köyünde vakit öldürecek
Öğretmenlerin hemşireyi bırak napacan diye doldurması şeytan yarın git bas diyor okuluBir öğretmen olarak sana kurtuldun sevin diyorum yenisini bulursun aşkım değerini bilemeyen utansın ayrıca bırak o kaynana adayı zaten iyiki olmamiş
Yüreğim şokta şuan 2 gün önce güya bana aşıktıSaçmalama istersen sadaka ver böyle birinden kurtulduğun için. 6 aylık ilişkiyi çabuk unutursun korkma üzülme yok yere
Sen yanlış yere odaklanmış durumdasın bu kişi zaten onun bunun anasının lafına bakan birisi zaten hayır geşmezdi bundan . Meslek bahane olmuş inan bu karakterde birisi pilot bile olsa evlenme derdikÖğretmenlerin hemşireyi bırak napacan diye doldurması şeytan yarın git bas diyor okulu
Evet öyle ben şuan mantık evresine geçemedim sildim her yerden de anasının bulduğuyla mutlu olsunSen yanlış yere odaklanmış durumdasın bu kişi zaten onun bunun anasının lafına bakan birisi zaten hayır geşmezdi bundan . Meslek bahane olmuş inan bu karakterde birisi pilot bile olsa evlenme derdik
Bak pembeye görkem hakkından geldi hahaha aç dizi seyret kafan dağılsınEvet öyle ben şuan mantık evresine geçemedim sildim her yerden de anasının bulduğuyla mutlu olsun
Zaman verdim bugün kendimeBak pembeye görkem hakkından geldi hahaha aç dizi seyret kafan dağılsın
Hiç şok olacak bir şey yok erkekler böyle tecrübe bunlar hep insana yani hemsiresin hastanede ne şoklar görüyorsun insanlar canıyla uğraşıyor mesleğe göre eş seçen embesil bir erkek için hiçte üzülecek halin olmasın lütfenYüreğim şokta şuan 2 gün önce güya bana aşıktı
Ama evlendikten sonra da gerçek yüzü ortaya çıkabilirdi. O zaman her şey çok daha zor olurdu. Allah'tan hayırlısını dileyin.Çok üzgünümsevip güvendim 2 gün önce aşkından ölen adam bugün annesi için terk etti gitti yüz üstü
Eden bulur üzülme. Başkalarının akli ile hareket edenden kimseye hayır gelmez bacim.Terk edildim zaten geçen aylarda öğretmen odasında arkadaşları hemşireyi napacan diye darlamışlardı ağzından kaçırmiştı 2 gün önce ölen adam bana bugün yüz üstü terk etti
6 ay önce ne yapıyorsanız onu yapacaksınız. Yıllarınız boşa gitmiş gibi dövünmenin anlamı yok, önünüze bakın.Ben sadık oldum kimseyle görüşmedim ona güvendim hep ben Napacam şimdi
Her tatilinizde köye gitme derdinden kurtulmuşsun. Cahil bir aile belliki. Yazdıklarından genel hatlarıyla böyle bir kanı oluştu bende. Sen kurtuldum diye şükredeceğine ağlıyorsun.Aynen köyde yaşıyor anası
oofff şu ben napcam lafına ayar oluyorumBen sadık oldum kimseyle görüşmedim ona güvendim hep ben Napacam şimdi
Sadaka ver. Allah kurtarmış. Böyle mantık evliliği olmaz ya! Bence mantık evliliği kafaların uymasıdır, mesleğine, tatiline göre evlenmeye karar vermek duygusuzluz.Doğru beni seçmedi
Siz boşverin onu bunu karşınızdaki adam karaktersizmiş. zaten birini arıyormuş o arada güzel bir kadınla vakit geçireyim demiş. Size oynamış. Burda ne annesi ne arkadaşları suçlu. Adamın gönlü yokmuş yenisini duyunca hemen gitmiş. Yeniyi de beğenmezse gelir geri merak etmeyin. Karakter yoksunu birinden herşey beklenir.Öğretmenlerin hemşireyi bırak napacan diye doldurması şeytan yarın git bas diyor okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?