cvp vermek zormu geldi arkadaşlar ya fazladan yağ yapmasın kullandıktan sonra
evet çörekotu zayıflatıyor arkadaşlar deneyn derim.Hamileyken 25 kio aldım çörek otuyla 4 ayda zayıfladım şimdi 59 kioyum.
cok etkili yorumlar var bende yarın alıp deneyım en iyisi 1 bucuk yasında kızım var hala emzirdigim için hiç birsey kullanamıyorum ama bunda sakınca yokdur sanırım gonul ratlıgıyla kullanırım bırde sorum olcak
sabah aksam birer tstlı kasıgımı yoksa gunde 3 keremıydı
Ben sabah aksam bir tatli kasigi yutuyorum...a.s
Ben sabah aksam bir tatli kasigi yutuyorum...a.s
canim sabah aksam ac karnina mi bir kasik yutuyorsun ve tane olarak mi yoksa oguterek mi iciyorsun cevaplarsan sevinirim bende corek otu aldim herseyi deniyorum birde bunu yapiyim :))
peygamber efendimiz (asm) ın çöörek otu için şöyle bir hadisi şerifi var çörek otu ölümden başka her derdin dermanıdır.
o yüzden zayıflattığınada inanırımm hemen yapıcam
kizlar ben keten tohumu(ögutulmus)kullandim ayrica yagini kullandim,bagirsaklari nasill calistiriodu anlatamam...ama pek uzun sure kullanmadim...ama bu cörek otunu herderde sifa niyetine saglik icin gunde bi tatli kasigi bal ile beraber aldim ama pisman oldum,yutmamla beraber midem bi sancidi anlatamam...:bbo:ama yeniden denesemmiki diye dusunuyorum simdideee?farki yazarim kullanirsam..ya bide heryerde bulunmuyor burdaki marketlerde pek yokk bu cörek otu..bakalim..deneyenler yazsin ltfn..kaydirigubbakcemile5
evet çörekotu zayıflatıyor arkadaşlar deneyn derim.Hamileyken 25 kio aldım çörek otuyla 4 ayda zayıfladım şimdi 59 kioyum.
çörek otunu nasıl ezebiliriz bilgisi olan var mı?
çörek otunu nasıl ezebiliriz bilgisi olan var mı?
ya benimki plastik denedim ezilmedi nasıl yapacağımı şaşırdım ilk önceleri çiğniyordum miğdem kalkmıyordu artık öğürmeye başladım off yaa