Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

ayy harikasın valla bu hiç aklıma gelmemişti şişeyle ezmeyi deneyim ben e hadi oda olmadı diyelim bu kçük kahve öğütme makinasını nerden alabilirim kusuru bakma çok soru sordum ama :KK43:

Cörekotu degil de ben cevizi böyle ezerim genelde :1rolleyes: hhim ben almanyada yasyiorum, buralarda satiliyor öyle makinalar ama Türkiye de varmidir yokmudur hic bir fikrim yok kafamçokkarıştı

evet arkadaşlar benim de 1 arkadaşım 1 ay sonra gördüğümde baya incelmiş ve zayıflamıştı. sordum sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otunu ezip yutp 1 bardak ılık su içiyorum dedi. çörek otunu tok karnına yersen kilo yapıcı etkisi varmış aç karnına yersen zayıflatıcı...
ben de başlıyacam...sonuçları yazarım...kaydirigubbakcemile3

Kizlar ac karna alindiginda mukemmel kilo verdiriyormus,ama tok karna ise kilo aldiriyormus.. bilginize..

(dun az bi cay kasigi kadar cigneyip yuttum oyyyyyy o neydi yaa cok aciiiii tadi varrrrrr)..

2 gun yaptım 2. gun biraz yogundum unuttum bende agzımda cıgneyerek yutuyorum ama kotu be ya zor yutuyorum

Son düzenleme:
ilk gun agzımda çigneyeek yuttum ck zor oldu nerdeys ıkındıye kadar içimden çıkmadı kokusu bıde degırmenle denıyecem

Ben de uyguluyorum arkadaşlar herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama ben 2 haftada diyet +sporla 1 kg verdim.Bu arada belirteyim.Vücudum kilo vermeye karşı çok dirençlidir.Tiroid var bende.

ya bu çörek otunu sinbonun kahve öğütme makinası varmış acaba onunla ezilebilirmi ki? bilgisi olan varmı bu konuda

valla ben sabah ac karnına bı kasık ezdım yedım ıstahımı acdı bugun neler yedıgımı bı ben bılıyorum

Bende bi kaç sabah aç karnına yedim ama tansiyonumu düşürdü galiba .böyle bi özelliği var mı acaba?Balla karıştırıp yesek olmaz mı?

evet çörekotu tansiyonu düşürüyor.a.s
ben 2-3 gün denedim,tansiyonum düşüktü temelli düşürdü.
şimdi arada yiyiyorum.
arkasından bir bardak tuzlu ayran için faydası olyor,tansiyon düzeliyor.opuyorumnanaktan

benim annemde bu yöntemle bayağı bi kilo vedi..
ama annem çiğneyerek yutuu acılara dayanıklı kadın nede olsa kaydirigubbakcemile3
ama çok faydasını görmuştu .. ama diyete yaptı onunla birlikte..
sadece çörek otu yiypte bırakmadı yedine içtinede dikkat etti..
benmde verilcek 9 kilom var ama ben yapabilirmiim bu ii bilmıorum..

ya ben bunu çiğneyemiyorum robottada ezemedim ne yapacam şimdi yaa :KK43:(

X