kilonuzda bir değişiklik oldumu
merhaba arkadaşlar çörekotunun bu özelliğini bilmiyordum ama ben çok sık kabızlık yaşarım ne denediysem ollmadı( zeytinyağı , kayısı vb herşeyi) en son bunu duydum ve ne çıkar bunu da deneyim dedim ve ertesi gün faydasını gördüm... o nedenle buna inanıyorum ha ben kilo amaçlı kullanmadım o nedenle yorum yapamayacağım... ama öyleyse süper gerçi tadı iğrenç ama:))
merhaba arkadaşlar,
çörek otu ile ilgili bende güzel şeyler duydum fakat bende aşırı bulantı yaptı.. sabah aç karnına bir tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu bir bardak suyla yuttum.. anında dayanılmaz bir bulantı ve arkasında istifar(
aranızda benim gibi kötü bir tecrübe yaşayan oldu mu? acaba ..
merhaba arkadaşlar,
çörek otu ile ilgili bende güzel şeyler duydum fakat bende aşırı bulantı yaptı.. Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu bir bardak suyla yuttum.. Anında dayanılmaz bir bulantı ve arkasında istifar(
aranızda benim gibi kötü bir tecrübe yaşayan oldu mu? Acaba ..
merhaba elinsu bendede aynı senin gibi bulantı yaptı ama istifra etmedim.bunu uygulayıp iyi sonuç alanlara sorum olacak.1 tatlı kaşığı çörekotunu ağzımıza alıp çiğnemeden yutsak aynı bizde zayıflayabilirmiyiz acaba?bide tiroiti olanlar kullanabilir mi?
denemeye değer sıkılaştırıcı etkisi de oldumu acaba
bende yarın başlıyorum inşallah gerçi şu an hala diyetteyim 16-17 gün falan oldu 5 kiloda verdim ... ama kabızlık var bunuda böyle çözerim belki...
geçen tvde izledim ben de her derde deva diyor çörekotu için ama her gün taze hazırlanması gerekiyor dedi ender saraç ve ibrahim saraçoğlu yoksa özelliğini mi ne kaybediyormuş istersen bi araştır bakalım internettenhayır olmaz,çünkü çörek otu tane halinde yutulunca bağırsaklara hiçbir yararı olmuyomuş doktorun dediğine göre,ama ben de keşfettim onu,ben bir su bardağı çörek otunu rondodan geçirdim,ağzı kapalı bir kavanoza koydum ,sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı ağzıma alıp bol suyla yutuyorum...çok pratik oldu,bu şekil yapın,tavsiye ederim..bugüne kadar denediklerimin içinde bana en iyi bu geldi ve en ekonomik:)bağırsaklarım süper çalışıyor:kedi:
evet tabi ki devam ediyorum,topik ilgi görmediği için buraya yazmadım:umursamaz:ben çok memnunum,öncelikle şunu söliyim,ben 2,5 yıl önce sezeryanla doğum yaptım,ne yaparsam yapim,göbeğimi önceki haline getiremedim,ama çörek otu yerken,bi hafta içinde göbeğim mucize bi şekilde indi,ben ilk önce psikolojik sandım,ama eşim ve arkadaşlarımda aynı şeyi diyince çok sevindim tabi...internetten araştırdığıma göre,çörekotu yediğimiz yemeklerdeki yağları depolamadan bağırsakladan atıyomuş..ama zaten ben hissediyorum da bunu..iki günde bazen üç günde bir tuvalete çıkan ben,günde iki kere çıkıyorum...kesinlikle tavsiye ederim...mesela ben yarım saat önce yine aldım,gidim de kahvaltımı yapim:)