Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

:
canim cigneyebiliyorsan cigneyerek yiyebilirsin, cigneyemem dersen ögütüp su ile yutabilirsin. kaydirigubbakcemile5

Cok teşekkur ederim bende sabah baslıyayım umarım çigneyebilirim tadı acı falan demiş bazı arkadaslar,umarım işe yarar özellikle wc duzeninde:kedi:

:

Cok teşekkur ederim bende sabah baslıyayım umarım çigneyebilirim tadı acı falan demiş bazı arkadaslar,umarım işe yarar özellikle wc duzeninde:kedi:

Rica ederim...ben cigneyemedim, cok aciydi tadi :1no2: toz haline getirip yutmak daha iyi geldi. wc düzeninde bana hic faydasi olmadi ne yazik ki :sinifsinif: 1ocaktan buyanadir kullaniyorum...

Dnemekten zarar gelmez herhalde umarım işe yarar

taze oalrak kullanmazsanız faydasını göremezsiniz arkadaşlar. taze derken ; günlük taze çekeceksiniz. bugün çektiğinizin yarına etkisi kalmıyormuş ona göre. yerimseniben

taze oalrak kullanmazsanız faydasını göremezsiniz arkadaşlar. taze derken ; günlük taze çekeceksiniz. bugün çektiğinizin yarına etkisi kalmıyormuş ona göre. yerimseniben

Hadi ya fisfisfis kavanozun hepsini ögüttüm öyle kullaniyorum ben ...burda bir arkadas ondan hic bahsetmemisti. Ne yani simdi, hic faydasi yokmu böyle eyvahedigeldismile

canım şu güne kadar dinlediğim tüm lokman hekimlerin söylediği bu. taze öğütülmezse faydası olmuyormuş. etkisini bir sonraki günde kaybediyormuş. hatta bir likn verilmişti konu başların da orayı tıklarsan orada da anlatıyor a.s.

canım şu güne kadar dinlediğim tüm lokman hekimlerin söylediği bu. taze öğütülmezse faydası olmuyormuş. etkisini bir sonraki günde kaybediyormuş. hatta bir likn verilmişti konu başların da orayı tıklarsan orada da anlatıyor a.s.

Bir kac sayfaya baktim , dediginle ilgili bir yazi göremedim. Fakat cörekotunun, cogu yerde, kilo vermekle hic bir alakasi olmadigini yaziyor...insanin kafasini karistimaya birebir bu siteler ... bilmiyorumkismile Doğal zayıflama: Çörek otu zayıflatır mı?

kızlar büyük aktarlarda aldığınız çörekotunu öğüttürebilirsiniz annem için çektirmiştik biz balla karıştırarak tüketmişti

link silinmiş galiba. burada link vermek yasak diye biliyorum.diğer siteden de kopyalanma yasağı var kopyalanmıyor. sana özel mesaj ile dediklerimin yazdığı yeri link olarak atayım canım. olumunekankayizsmile

Dün akşam kayınpederim söyledi.O şeker hastası olduğu için kullanıyor ama zayıflattı da dedi.Ayrıca vücuduma dinçlik verdi dedi.Sabah ben de 1 kaşık ağzıma atıp çiğnedim ve yuttum.Çörekotunu çok severim ama o kadar şeyi çiğneyince midemi kaldırdı,Biraz sonra da tansiyonum düştü.Zor yatıştırdım.Ben de çörekotuna başlıyorum.Ama sanırım öğütüp su ile yutacağım.

Hadi ya fisfisfis kavanozun hepsini ögüttüm öyle kullaniyorum ben ...burda bir arkadas ondan hic bahsetmemisti. Ne yani simdi, hic faydasi yokmu böyle eyvahedigeldismile
Ya bende dinelmiştim Ömer Coşkun'dan kesinlikle taze çekilmesi gerekiyormuş.Öğütülen çörekotu oksijenle buluşunca etkisini yitiriyormuş..

ya ben çörek otunu çektim,ama azar azar çekiyorum,5 günlük falan...ama hala etki ediyo yaaa...neyse,be seferki de bitsin bi dahakine artık başka yöntemler denicem:KK43:böyle ii oluyodu ama ya...

bunu da deneyelim bakalım kaydirigubbakcemile3
faydalarını duymuştum.. paylaşım için teşekkürler.

peki arkadaşlar benim bildiğim çörek otu yağlıdır yanlışım varsa düzeltin hemen faydasını gören var mı?

arkadaşlar ben de şimdi çörekotu diye bir sitede günlük 600 tane çörek otu yenilmesi gerektiği bunuda 3 öğüne bölersek öğünde 200 tane çiğnenmesi gerektiği yazıyor bugünden itibaren bende başlayacağım

talay sayının doğru olduğundan eminmisin ben bir doktordan günde 20-30 taneden fazla yenmemesi gerekir diye duymuştum

Çörek otunu yiyince sanki böreğin son lokmasını yemişim gibime geliyor. Bizim evdeki nefis böreklerin üzerinde bolca bulunurda ondan olsa gerek azcık doyar gibi olmam:roflol:

cvp vermek zormu geldi arkadaşlar ya fazladan yağ yapmasın kullandıktan sonra

X