- 22 Eylül 2008
- 862
- 137
Ya kızlar çignencekmi yoksa ögütülüpmü yutulacak kafam karıstı biriniz yardım edin bende baslayayım
canim cigneyebiliyorsan cigneyerek yiyebilirsin, cigneyemem dersen ögütüp su ile yutabilirsin. kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar çignencekmi yoksa ögütülüpmü yutulacak kafam karıstı biriniz yardım edin bende baslayayım
canim cigneyebiliyorsan cigneyerek yiyebilirsin, cigneyemem dersen ögütüp su ile yutabilirsin. kaydirigubbakcemile5
:
Cok teşekkur ederim bende sabah baslıyayım umarım çigneyebilirim tadı acı falan demiş bazı arkadaslar,umarım işe yarar özellikle wc duzeninde:kedi:
Dnemekten zarar gelmez herhalde umarım işe yarar
taze oalrak kullanmazsanız faydasını göremezsiniz arkadaşlar. taze derken ; günlük taze çekeceksiniz. bugün çektiğinizin yarına etkisi kalmıyormuş ona göre. yerimseniben
canım şu güne kadar dinlediğim tüm lokman hekimlerin söylediği bu. taze öğütülmezse faydası olmuyormuş. etkisini bir sonraki günde kaybediyormuş. hatta bir likn verilmişti konu başların da orayı tıklarsan orada da anlatıyor a.s.
Ya bende dinelmiştim Ömer Coşkun'dan kesinlikle taze çekilmesi gerekiyormuş.Öğütülen çörekotu oksijenle buluşunca etkisini yitiriyormuş..Hadi ya fisfisfis kavanozun hepsini ögüttüm öyle kullaniyorum ben ...burda bir arkadas ondan hic bahsetmemisti. Ne yani simdi, hic faydasi yokmu böyle eyvahedigeldismile