Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

bilge85

RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİYN
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
2.057
9
geçen akşam yine dr. ömer coşkun u dinledim,ısrarla çörek otunu anlatıyor..yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı yenecekmiş..ama ağızda çiğnenmesi gerekiyomuş..tadı biraz acı ama...çiğneyemeyenler için de ezdikten sonra yiyin diyo..çörek otunda kendine özgü bir yağ olduğu için bağırsaklarda müsil etkisi yaptığını söylüyo,yani metabolizmayı hızlandırıp,sindirim sistemini düzenlediği için kilo vermek kolaylaşıyomuş..merak ettim ACABA YAPAN VE KİLO VEREN OLDU MU DİYE??ben de başlıcam..ve de merak edip başlamak isteyen olursa burda yazışalımkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Ben birkaç ay önce denemiştim cnm.Kısasürede 4 kg kadar vermiştim.Sonra devam edemedim çünkü tiroid hastalığımı öğrendim.Sabahları aç karnına ilacımı içip,yarım saat kadar sonra kahvaltı yapmak zorundayım.
Eşime hemeroid rahatsızlığı için hazırladığım öğütülmüş çörekotu ve bal karışımı her daim mutfak masamızın üzerindedir,evde olduğum günler tüketiyorum.Çünkü çörekotu gerçekten her derde deva,kesinlikle tavsiye ediyorum.

way be 4 kilo verdin demek,gerçekten sindirimini düzenledi yani...süper ya..ben de yarın başlamayı düşünüyorum..yalnız bişe sorcam..çörek otunu sahanda mı dövüyodun,rondodan mı geçiriyodun..ben suyla içmeyi düşünüyorum...kaydirigubbakcemile2

mısra bişe daha sorcam sana,ben çörek otunu sahanda dövmeye çalıştım ama ufalayamadım,çok sert ya,rondodan geçirdim,tam un halini almadı ama,o şekil biraz önce bir tatlı kaşığı aldım,yarım saatin dolmasını bekliyorum...sen çörek otunu nasıl ezdin,un haline mi getirdin??

Annem ve teyzem (60 yaş civarındalar) kahve değirmeni ile öğütüp sabahları aç karnına yuttular
çok kısa sürede değil ama kilo verdiler
verdikleri kiloya oranla dahazayıf görünüyorlar sıkılaşmışlar

ya ben de kahve değirmeni yok,ama o da tam un haline getirmez herhalde..benim sabah içtiğim işe yaradı sanırım,sindirim sistemim herzaman çok kötüdür,ama çörek otundan yedikten sonra kahvaltı yaptım ve daha sonra lavaboda rahatladım:kedi:inş. hep böyle olur,devam edicem bakalım..bu şekil ii kilo verilir yani..o bildiğimiz pahalı çaylara fala da hiç gerek yok...:lepi:

bugün tartıldım ve inanamadım,p.tesi başladım çörekotuna bugün itibariyle 1 kilo verdim,hem de öle çok sıkmadım da...çok güzel tuvalete çıkarıyor,ondan heralde..

Cörek otunun binbir derde deva oldugunu biliyorum...bir senesi aktardaki adam da bana ne kadar faydali oldugunu hatta hergün 1 kasik agzima atip yiyorum demisti...fakat fazlasi zararli diye biliyorum...O günden sonra yemege basladim diyebilirim, yoksa ekmeklerin üzerinde olsa bile ayiklardim, sevmezdim lezzetini . Fakat denenebilir zemuszemus Paylasim icin cok tesekkür ederim bilgecim opuyorumnanaktan

rica ederim,bu yöntemle bi dene istersen..

Bugün ilk denedim, tadi cok kötü zor yarim tatli kasigi kadar anca yiyebildim :sinifsinif: cignenmeden su ile yutsak olurmu ki acaba :uhm:

hayır olmaz,çünkü çörek otu tane halinde yutulunca bağırsaklara hiçbir yararı olmuyomuş doktorun dediğine göre,ama ben de keşfettim onu,ben bir su bardağı çörek otunu rondodan geçirdim,ağzı kapalı bir kavanoza koydum ,sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı ağzıma alıp bol suyla yutuyorum...çok pratik oldu,bu şekil yapın,tavsiye ederim..bugüne kadar denediklerimin içinde bana en iyi bu geldi ve en ekonomik:)bağırsaklarım süper çalışıyor:kedi:
Bugün ilk denedim, tadi cok kötü zor yarim tatli kasigi kadar anca yiyebildim :sinifsinif: cignenmeden su ile yutsak olurmu ki acaba :uhm:

Tamam bilgecim tavsiyen icin tesekkür ederim, bende öyle deneyim, cok daha kolay bir yöntem :1rolleyes:

merhaba.bilge 85 devam ediyormusun canım çörekotuna.nasıl gidiyor merak ettim.bende kullanmak istiyorumda.a.s.

çörekotu geldiiiiii guclubacismile kaydirigubbakcemile3

benim burada çörekotu ismini alma sebebim de bu. bunu duymuştum. ve o gün bugündür çörekotu çiğniyorum. gerçekten tok tutuyor ama zayıflattı diyemem. aslında kişiden kişiye göre değişiyor. bide bende yarım saat önce değil hemen öncesinde yiyordum. yarım saat önce yemeye başlayım belki bende zayıflatma etkisini görürüm. olumunekankayizsmile

Paylaşım için teşekkürler.
İnternette arasanız çörekotunu anlatıyor. Kopya yapıştır yapamadım sitede site koruması vardı.
Bende deneyeceğim. Deneyimlerimizi paylaşalım.

evet tabi ki devam ediyorum,topik ilgi görmediği için buraya yazmadım:umursamaz:ben çok memnunum,öncelikle şunu söliyim,ben 2,5 yıl önce sezeryanla doğum yaptım,ne yaparsam yapim,göbeğimi önceki haline getiremedim,ama çörek otu yerken,bi hafta içinde göbeğim mucize bi şekilde indi,ben ilk önce psikolojik sandım,ama eşim ve arkadaşlarımda aynı şeyi diyince çok sevindim tabi...internetten araştırdığıma göre,çörekotu yediğimiz yemeklerdeki yağları depolamadan bağırsakladan atıyomuş..ama zaten ben hissediyorum da bunu..iki günde bazen üç günde bir tuvalete çıkan ben,günde iki kere çıkıyorum...kesinlikle tavsiye ederim...mesela ben yarım saat önce yine aldım,gidim de kahvaltımı yapim:)
merhaba.bilge 85 devam ediyormusun canım çörekotuna.nasıl gidiyor merak ettim.bende kullanmak istiyorumda.a.s.

kilonuzda bir değişiklik oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…