Meşhur çörek otunu deneyen var mı??

Ben de bgn kilo yüzünden bunalıma girenlerdenim.

Hele de eşim kilolu olduğumu ima ettiği için.

Diyet yapamam belki de üç beyazı kesmekle ekmeği azaltmakla ve gece 7 den sonra bir şey yememekle başlayacağım. Eşimden gizli yapacam :)

Bu çörek otunun ben de deneyecem

selam ,çörek otuna başlayalı 2 hafta oldu sanırım,daha önce diyet yapmayacağımı söylemiştim,biraz dikkat ettim ama bi değişiklik olmadı hatta iştahımda baya arttı ama faranjit var bende baya bi rahatladım,öksürüğüm kesildi,bağırsaklarım rahatladı,bilginize :)

Nasıl iştahını açar anlamadım,tokluk hissi vermesi lazımdı.Yemeklerden yarım saat ya da 45 dakika önce yiyorsun değil mi?Eğer yemeklerle ya da yemekten hemen sonra yiyorsan kilo aldırır

Aynen aynen yemeklerden yarım saat önce yiyordum ama iştahım açıldı benim,bana kilo konusunda yaramadı yani ama sizlerde aynı etkiyi göstermeyebilir.Yalnız bırakmadım,çörek otunu,en azından sabahları bi kaşık yiyorum...

Aynen aynen yemeklerden yarım saat önce yiyordum ama iştahım açıldı benim,bana kilo konusunda yaramadı yani ama sizlerde aynı etkiyi göstermeyebilir.Yalnız bırakmadım,çörek otunu,en azından sabahları bi kaşık yiyorum...

Çok ilginç.Birde yapabilirsen 45 dakika önce yemeyi dene istersen.Ben çörek otu kullandığım zamanlar çok doymuşum gibi bir his olurdu midemde

X