Bayanlar çörek otunun öğütülmüşünü kullanıyorum ben,bu ürün tok tutuyor,midemide yormadı aç karna sabah bir kaşık yetiyor.naturfoods öğütülmüş çörek otu diye duymuştum yazdım nete iş dünyası .net de bir ilandan buldum.fiyatıda uygun.hiç robottan çekeceğim fln diye uğraşmayınguclubacismile
ya ben bunu çiğneyemiyorum robottada ezemedim ne yapacam şimdi yaa(
peynirle yiyince etkisini kaybetmesin ben bide keten tohumuyla yiyiyorum sinbonun kahve öğütme makinası varmış onunlada ezilirmi bilmiyorum bilgin için tşk ederim :)
ne zamandan beri yapıyorsun...Ve kaç kilogram verdin başka neler yapıyorsun....
arkadaslar benin 2. gunum bugun.her sabah ac karna 1 tatli kasigi yutuyorum su ile(cignemeye calistim dunyaam döndu resmen yapamadim,ölece yutuyorum..)hafif bas agrisi ense agrisi basliyo ardindan, tansiyon olayi galiba..birbirimizi haberdar edelim kullananlar yazin sonuclari pls..kaydirigubbakcemile5
ya kızlar illa ki tatlı kaşığıyla mı olması gerekiyo çay kaşığıyla çiğnesek olmaz mıııı,3 kg fazlam var da belki bi umut verebilirim:))
kizlar bende dün sabah cörek otunu agzima atip ciynedim ve bir bardak su ictim ama karin agrisina duramadim acaba böyle yan etkisi olurmu ??
merhabalar bende bugün aktardan çekilmiş çörek otu aldım yarın sabah yiycem yanlız günde kaç kere yemek gerekiyo acaba bi de tok yiyince kilo aldırıyomuş haberiniz varmı