- 2 Mayıs 2008
- 250
- 2
-
- Konu Sahibi sefamolsun
Kimi zamana şarta hiçbirşeye bakmaksızın nasılsa allah rızkını verir der ANNE OLUR
Diğeri ölçer biçer şöyle bir kendine bakar nasıl bir anne olur benden der ve kendini anneliğe daha anne olmadan hazırlar.
Aradaki fark aşikar!
Onlardan doğacak çocukların aynı sosyallikte olması beklenebilir mi????
fikrinize katılıyorum artı türk toplumunun her zaman taze kana ihtiyacı var:CüvCüv:Rabbim herkesi misafiri bile bereketinle yollar... bu demek degil tabiki hersene 1 tane ama şöyle bişey var arkadaşlar bebek gercekten rızkıyla geliyo kimi tanıdıysam bu bizim içinde gecerli böyle oldu... birde şöyle düşünün cok zenginsiniz ama yarın cok fakir olabilirsiniz.. nice fakirlerden cok büyük adamlar cıkıyo nice zenginlerdende eroinman Allah korusun.. yarın ne olacagımızı bilemeyiz bende sizin gibi düşünüyordum ama oglum şükür cok güzel bir şekilde rızkıyla geldi o yüzden artık katılmıyorum bu fikre önemli olan fakirsen bile güzel ahlaklı bi cocuk yetiştirmek
Benim bildigim "fakirin ekmegi cocuktur" yani belli bir cevre günümüzde bile cocugunu yaslilik icin bir garanti olarak görüyor...günümüzde hala cogu kadinin ne bir meslegi ne güvenilir bir emekliligi var...onun icin'de doguruyor...cünki o cocuklar büyüyünce annelerine bakacak??? Kisir bir döngü bu...
Benim bildigim "fakirin ekmegi cocuktur" yani belli bir cevre günümüzde bile cocugunu yaslilik icin bir garanti olarak görüyor...günümüzde hala cogu kadinin ne bir meslegi ne güvenilir bir emekliligi var...onun icin'de doguruyor...cünki o cocuklar büyüyünce annelerine bakacak??? Kisir bir döngü bu...
Tabi gaspçı, tinerci, eroinman, hırsız, şarapçı vs. olmazlarsa...
Elleri ekmek tutarsa... :uhm:
o eskidnemiş.:1closedeyes:
BU KONUDA AKLIM KARIŞIK SANIRIM.SOSYAL DURUMU KÖTÜ OLAN İNSANLARIN HEMENCİK HAMİLE KALDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM HERNEDENSE...CADIARZU
DAHA DOĞMADAN ÇOCUĞUMUN EVİ HAZIR................
HASTANESİ HAZIR..........
ONUNLA İLGİLİ HERŞEY RAPORLANMIŞÇASINA HAZIR...
ONA BAKABİLECEK GÜCÜM VAR ÇOK ŞÜKÜR....
AMA BEBEĞİM GELMİYOR BANA..............
OYSA YILLARDIR KİRADA OTURAN
YERİ GELDİĞİNDE CEBİNDE EKMEK ALACAK PARASI BULUNMAYAN İNSANLARIN ARD ARDA HİÇ DÜŞÜNMEDEN 3-4 TANE ÇOCUKLARI OLUYOR..........
HER GÜN DOKTORA GİDİYORUM.YOK STRESMİŞ YOK BİLMEM NEYMİŞ............
YA BUNCA KÖTÜ DURUMDA OLAN İNSANLARIN HİÇ Mİ STRESİ YOK:1no2:
geçen tv de izledim kadın 10. çocuğunu doğurmuş. 7 kilo. belki sizde izlemişsinizdir. muhtemelen anne şeker hastası falan deniyodu. neyse kadının konuşması ilginçti. kadın 35 ti sanırım yanlış hatırlamıyosam. 11.yi düşünüyormusun diye soruyorlar. bi kaç sene sonra kendimi toparlayınca diyor. :)
ve sonra devletimiz bize yardımcı olsun diyor.
bense sadece düşünüyorumCADIARZU