- 26 Aralık 2016
- 806
- 571
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Size göre çok kalabalık, ben çok beğeniyorum.Çok kalabalık , ne kadar sade o kadar şık.
Ya aslında tüm dekorasyonu böyle yapmak istemiyorum tabiiBu tarza ne deniyordu country mi? Benim için fazla yorucu ve kalabalık ama siz sevdiyseniz böyle dekore edin
Benim evim çok daha sade, ama renksiz de değil. Renk severim sadece kalabalık ev sevmem. Ben böyle çiçekli pembeli ev döşeseydim eşim kahrolurdu galibaYa aslında tüm dekorasyonu böyle yapmak istemiyorum tabiievde kocam da boğulur ama böyle çiçekli çiçekli şeyleri çok seviyorum, pinterestte bunları bulabildim
Cok teşekkür ederimBenim evim çok daha sade, ama renksiz de değil. Renk severim sadece kalabalık ev sevmem. Ben böyle çiçekli pembeli ev döşeseydim eşim kahrolurdu galiba
Pinterestte bu tarz şeylere denk gelirsem size de gönderirim fikir olur
Ee tamam sen de bizim ne düşündüğümüzü sormadın mi ?Size göre çok kalabalık, ben çok beğeniyorum.
Sordum ama benim tercihlerimi sormadım kiEe tamam sen de bizim ne düşündüğümüzü sormadın mi ?
Ya hu senin tercihini eleştiren mi var ? Bana kalabalık geldi yazdım ayyy amannnSordum ama benim tercihlerimi sormadım ki
Tamam kızma bende seni çok seviyorum.Ya hu senin tercihini eleştiren mi var ? Bana kalabalık geldi yazdım ayyy amannn
Yok zaten sanırım kimse anlamamış zaten dekorasyonlar ayrı ortak noktaları çiçekler, çiçekli konseptleri seviyorum işte insanlara o yüzden sordum belki sadeleştirip gene içine çiçekler ve renkler eklerimBir odanizi boyle yapabilirsiniz butun evi yapmayin kalabalıktan kacacak alaniniz olsun. Boyle civil civil oldugunuzda renkli odanizda takilirisniz