• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesafeler engel mi

kim demiş engel diye benim en sağlam ilişkim uzaktan şuan ama birbirmizi çok seviyoruz. sartlar el verdikçe görüşüyoruz. onun işi benim okulum ama tabiki bizim 11 senelik taanısıklığımız önceden burda otururdu. 1 senelikte bir ilişkimiz var birbirini sevince inanki engel değil :KK22:

Birbirini seven iki insana mesafeler engel degildir.Benim de 3 senelik iliskim var ayrı şehirlerdeyiz evet bazen cok zorlaniyoruz ama sevgimizle birbirimize olan saygimizla atlatip devam ediyoruz onemli
olan iki tarafin sevgisindem emin olmasi ve saygidir.

3 yıla yakın uzak ilişki yuruttuk senede birkaç kez geldi 1haftaligina. Ama evlendikten sonra harikaydı. Sanki asıl şimdi sevgiliydik. Ozamanlar yapamadgmz hersey heyecan Verdi. Herşey evlilik sonrasına kaldı sikilmadik kısa sürede .yeterki çok Sevin birbirinizi..tabiki özledik diye agladigmz zamanlar oldu bazen günler geçmedi ama şimdi gülerek hatirliyoruz. .

merhaba arkadaşlar

çok yakın bi arkadaşım evlendi geçtiğimiz yaz kocası asker ve onun sayesinde gittiği yerde çalışan asker biriyle tanıştım bende herşey çok güzel beni düşünüyor iyiliğimi istediğinide biliyorum her gece konuşuyoruz nerdeyse kendinden fedakarlık ettiğini düşünüyorum..bende arkadaşımın yaşadığı şehre gitmek istiyordum onları görmeye ama gidersem konuştuğum kişiyide görücem bi yandan görmek istiyorum ama bi yandada yanlış anlaşılmaktan korkuyorum..birşeylere başlarsak uzaktan uzağa yürütülebilir mi ve karşımdaki kişinin daha önce hiç ilişkisi olmamış..sizce napmalıyım nasıl davranmalıyım
Değil kesinlikle ben evlenmeden önce eşimle aramızda 1000 km vardı ben nerde o nerdeydii

merhaba arkadaşlar

çok yakın bi arkadaşım evlendi geçtiğimiz yaz kocası asker ve onun sayesinde gittiği yerde çalışan asker biriyle tanıştım bende herşey çok güzel beni düşünüyor iyiliğimi istediğinide biliyorum her gece konuşuyoruz nerdeyse kendinden fedakarlık ettiğini düşünüyorum..bende arkadaşımın yaşadığı şehre gitmek istiyordum onları görmeye ama gidersem konuştuğum kişiyide görücem bi yandan görmek istiyorum ama bi yandada yanlış anlaşılmaktan korkuyorum..birşeylere başlarsak uzaktan uzağa yürütülebilir mi ve karşımdaki kişinin daha önce hiç ilişkisi olmamış..sizce napmalıyım nasıl davranmalıyım
canim insanlar ne kadar çok desede ''mesafe engel degil''diye.
inan mesafe çok sey degistirebiliyor bir iliskide....su an aynisini ben yasiyorum çünkü. nisanliyim ama ikimiz ayri ülkede oturuyoruzz.. ister istemez araya sogukluk giriyor :( bence çok iyi düsün... öyle karar ver. çok zor bir durum çünkü

Degil tabiki 2 yila yakin esimle flort ve nisan doneminde ayri sehirde yasiyorduk su an 1.5 seneye yakindirda evliyiz ama bizim bi avantajimiz universitede arkadastik sevgili olmasakda az cok taniyoduk birbirimizi. Bence en guzeli arkadasinizin yanina gittiginizde hemen bi iliskiye baslamak yerine orda gecirdiginiz sureyi birbirinizi tanimaya calisarak gecirin zaten tanima surecinde bi elektrik olursa hersey kendi kendine gelisicektir

konuşmalarımız daha da güzelleşti şuara gönlünden geçeni aklından geçeni herşeyi açık açık söylüyor ve bana karşı yanlış hiç bi düşüncesi yok çok kısa zamanda oluyor ve ben bunların önüne geçemiyorum

Birbirini seven insanlar için mesafe hicbir seydir. Bi gun kavusma umuduyla devam ettirmekten daha guzeli yok.. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah :)

Back
X