Ayy ne güzel bi haber hayırlı olsn canım benimde bat bi haftam kaldı belirtin varmıydı biraz bahsedermisin ben otu üstümde tasıyorum eşimle okuyup içmiştik birdeYaptım silik cizgi cikti kanda onaylanır inşallah Rabbım herkese nasip etsin
Bu ay çok kasık ağrım oldu adetten sonra bir hafta geçti tekrar başladı ama böle batma gibi yerimden hoplatiyordu göğüs uçlarım acıdi biraz koşulastiğini gördüm halsizlik oldu yani adet ağrısı çekiyorum şuan da da sanki heran olucam gibi karnım baya agriyorAyy ne güzel bi haber hayırlı olsn canım benimde bat bi haftam kaldı belirtin varmıydı biraz bahsedermisin ben otu üstümde tasıyorum eşimle okuyup içmiştik birde
Teşekkür ederim canım hayırlı olsn tekrar :)Bu ay çok kasık ağrım oldu adetten sonra bir hafta geçti tekrar başladı ama böle batma gibi yerimden hoplatiyordu göğüs uçlarım acıdi biraz koşulastiğini gördüm halsizlik oldu yani adet ağrısı çekiyorum şuan da da sanki heran olucam gibi karnım baya agriyor
Aminnnnn amin Allah yardımcıniz olsun Rabbim ol desin bu otta vesile olsun inşallahHerkese merhaba arkadaşlar , bu ay m.ana otunu ( bazı yerlerde Fatma Ana eli otu olarak geçiyor ) kullandım yumurtlama öncesinden yumurtlama bitimine kadar karı koca içtik Meryem suresi okundu bitkiye bi parçasını da sardım üstümde taşıyorum çok hevesli ve mutluyum ta ki dün sabaha kadar adet oldum ama şu var adetim ağrılı sancılı olurdu ne ağrım ne de sancım oldu baya adet oldum hala daha üzerimde taşıyorum ama şu var önce Allah Kader ve kısmet , tüp bebek tedavisine başlıyoruz bi iki aya kadar umarım tüm isteyenler bende dahil bebeğimizi kucağımıza alırız hayırlısı ile...
Çok teşekkür ederim canımAminnnnn amin Allah yardımcıniz olsun Rabbim ol desin bu otta vesile olsun inşallah
Canıııım gözün aydın inşallah pozitif :) çok sevindim adına :)Yaptım silik cizgi cikti kanda onaylanır inşallah Rabbım herkese nasip etsin ben hala inanamadım inş kanda çıkar
Canım bu arada sen ne kadar zamandır bebek istiyordun, problem neydi acaba ?Yaptım silik cizgi cikti kanda onaylanır inşallah Rabbım herkese nasip etsin ben hala inanamadım inş kanda çıkar
Saol canım inş kan testin de iyi cikar tutunur.5 ay olmustu prolaktin yuksekligi çıkmışti hormon testinde oda gebe kalmayı engelliyor demişlerdiCanım bu arada sen ne kadar zamandır bebek istiyordun, problem neydi acaba ?
İnşallah canım, silik çizgi verse çok yüksek ihtimal hamilesindir :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Saol canım inş kan testin de iyi cikar tutunur.5 ay olmustu prolaktin yuksekligi çıkmışti hormon testinde oda gebe kalmayı engelliyor demişlerdi
Amin canım inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım, silik çizgi verse çok yüksek ihtimal hamilesindir :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kan testi yap varsa çıkar canım gönlüne göre olsunKızlar bu ay bende Meryem ana otunu suya koydum üzerine Fatiha ihlas Yasin nas felak okuduk ovülasyon günlerinde ben de eşimde içtik ama Meryem suresini okumadık 2 rekat namazda kılmadık. 18 Ocak'ta doktora gittim yumurtam çatlamıştı dün adet günümdü olmadım bugünde adet olmadım ama sancımda var karnımda kasıklarımda mide bulantımda var. İnş tutmuştur. Dün adet günümdü basit bi idrar testi yaptım negatif çıktı.yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur deniliyor ama 16. Günüm bugün acaba mı diyorum ? ?????
Kan testi yap varsa çıkar canım gönlüne göre olsun
Sağlık olsun canım önümüzdeki ay tekrar yap, ilk seferde olacak diye bir şey Yok arkadaşım ilk ay kalmıştı, onun arkadaşı 2. Ay benimde adetim bitiyor az kaldı inş hepimize nasip olurBiraz önce adet oldum malesef.
Aynen canım üzülme en yakında sizde güzel haberi alırsınız inş.Sağlık olsun canım önümüzdeki ay tekrar yap, ilk seferde olacak diye bir şey Yok arkadaşım ilk ay kalmıştı, onun arkadaşı 2. Ay benimde adetim bitiyor az kaldı inş hepimize nasip olur
İnş cnm alıştım artık 23 ay oldu nerdeyse her ay kırmızıları görünce bünye alışıyor doğal olarak ilk gün çok kötü oluyorum sonra da kabulleniyorum galiba durumu. Bu ayda deneyecem inş soğan kürünü de incir kürünü de Meryem ana otunu da inş. Bakalım belki vesile olur inş....Sağlık olsun canım önümüzdeki ay tekrar yap, ilk seferde olacak diye bir şey Yok arkadaşım ilk ay kalmıştı, onun arkadaşı 2. Ay benimde adetim bitiyor az kaldı inş hepimize nasip olur
İnş cnm teşekkürler...Aynen canım üzülme en yakında sizde güzel haberi alırsınız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?