MERYEM ANA OTU İLE ARKADŞIM HAMiLE KALMIŞ

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
42
merhaba kızlar, yaklaşık 3 yıldır bende arkadaşım da bebek istiyorduk ne yazık ki olmadı tabi benim , ,arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim göz aydınlığı için aradım bugün ve bana MERYEM ana otunu duyduğunu alıp içtiğini ve o ay hamile kaldığını söyledi çok heyecan yaptım yarın alacağım inşallah benim de ve bütün isteyenlerin de olur. Hiç bu şekilde hamile başka kalan var mı duydunuz mu? Umarım hepimize şifa olur başka birine daha söylemiş oda hamile kalmış bana da söyledi zaman da kaybetmeden sizinle paylaşmak istedim, derman arayanlara belki faydası olur . İnş tutarsa buradan güzel haberi paylaşırım

Cnm nasıl kullanmıs acaba ayrıntılı yazabilir misin.inş seninde tutar inş

Bende kullandn adetim 22 gun gecti idrar testinde herhngi bsy cikmadi benim duydugm kadaryla uzerinde ufak bi parcasinida tasiyosunz benm asiri adet duzensizligm okdugu icn pek umtlu degilm Allah dermansiz dert vermesn. İnsallah sizde ise yarar. Bide soylemedn gecmiym mryem otunu kydugn suya merym suresini oku bilmiyosanda okut birisine o suyu ic ben oyle yapmstm sonucunu bzmlede paylasirmsn

Ben de şuan içiyorum eşimle birlikte Rabbim inş vesile kılar ve nasip eder eğer olumlu sonuç alırsam inşallah buradan paylaşırim bende.

Arkadaşlar bende cavit aktaş hocadan sadece uzerinizde taşıyın diye okudum o yüzden meryem otunun bir kısmına az önce meryem suresi okuyup bir beze sarıp uzerimde taşımaya başladım.Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah.ben bu ay tüp bebek yapmıştım dunde negatif sonuç aldım maalesef olmadı.simdi bu ota inanıyorum duanın gücüne de inşallah .lütfen kullananlar varsa olumlu sonuç alanlar varsa yazsın

bu ot nasıl kullanılıyormuş.toz gibimi çay gibi mi bilgisi olan var mı.onuda deneyelim bari...

Kızlar nerden aldınız bende sordum aktarci larda yok bende almak istiyorum nerden temin ettiniz

Cnm bana komsum havdan getirdi cnm kutsa topraklarda yetişiyor.hacca gidecek bir tanidigin olursa isteyebilirsin.

Meryem Otu Nasıl Kullanılır?

Gebe Kalabilmek İçin;

Ovülasyon zamanına yakın ve ovulasyonu takip eden birkaç günde uygulanır.
Uygulama öncesi otu bir sudan geçirin.
Geceleyin eşinizle aynı anda bir defa 2 rekat namaz kılıp, sonrasında yine eşlerle birlikte Felak, Nas ve Ayetel Kürsi dualarını okuyarak (Bu duaların okunacağını yine bir başka topikte okumuştum ama siz bunların haricinde başka dualar da okuyabilirsiniz diye düşünüyorum. Hatta biz otu alınca bir amcamıza Meryem suresini okuttuk otun üzerine, malum o surenin faziletini birçoğunuz biliyorsunuzdur).
Dualarla birlikte o otu büyükçe bir cam sürahinin içine koyup içme suyu ilave ediyorsunuz...
1 gün sonrasında eşlerle birlikte içmeye başlıyorsunuz.

Tadına gelince çok hoş bir tadı var., Tarçınımsı, güzel bir baharatımsı bir tat.
Bende aldım bugün inş yarın 11. Günüm başlayacağım kullanmaya 16. Güne kadar. Yumurtlayana kadar yani. Bi de bi parça da üzerimde taşıyacağım (ilişki anında bile üstünüzde olsun deniliyor). Gebe olduğunuz anda üzerinizden çıkarın deniliyor yoksa düşük yapılabilirmiş.

Meryem ana otunun faydaları ;
* Yüksek östrojen hormonu bulundurur.
* Kolay hamilelik için tavsiye edilir.
* Kadınlarda kan akışını hızlandırır.
* Erkeklerde sperm sayısını artırır.
* Spermlerin kadınların yumurtalıklarına daha hızlı yerleşmesini sağlar.
* Rahim ağzını genişleterek doğumu kolaylaştırır.

Benim haciya gidenler getirmişti annemde duruyormuş istedim kullandm bu ay geniş sürahiye koydum baya açıldı içtik 10 gün felan şu bittikce ilave ettim eşim ve bn içtik sonra sudan çıkardım sabah baktığımda kapanmış tektar eski haline gelmiş

Tez vakitte allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Kızlar arkadaşım internetten almış bende o şekilde aldım, onun yaptığı yani ona söylenen ota meryem duası okutuluyor yada okuyorsunuz, bilen birinin okumsı daha iyi olur. Yumurtlama gününe 3 gün kala suda bekletip çıkarıyor o suyu eşi ve kendisi içmiş. internette de araştırdım bu şekilde yazıyor ve internette eş ve kendi 2 rekat namaz kılınsın yazıyor arkadaşım öyle birşey söylemedi, zararı olmaz kılın bence :) ben önümüzde ki ay denicem hepimize nasip olsun inş.

Evet biliorum int baktım satış var ama gerçek mi güvenmiorum 16 tl falan bit tanesi
Arkadaşım int almış, 3 yıl sonra kullandığı ay kaldı bende aldım zamanını bekliyorum inş nasip olur yarabbiiiim :) hepimize tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…