MERYEM ANA OTU İLE ARKADŞIM HAMiLE KALMIŞ

Amin canım teşekkür ederim
Senin durumun ne ?
Ben teşekkür ederim
Benim ve eşimin sorunu yok
Regl çok düzenli
Yumurta çok iyi
Çatlamıyor sanırım
Meryem ana otuna başladım
Hacdan gelen meyveyi yedim
Daha yeni ama
Bakalım hayırlısı
Bir de Meryem suresini okuyorum 14.ncü günüm
Bu ay 4 kere de teravihe gittim
10 a tamamlıcam inşallah
Dualarla demiyorum bu sefer

Merabalar biraz zaman geçmiş ama yine de sormak istedim bu otla sende hamile kaldın mı

Bursada nerde yaşıyosunuz ? Faydasını gördünüz mü ?

Merhaba ovagaribi çok zaman geçmiş üzerinden ama sayfada yazınızı okudum çok merak ettim meryem ana otu ile hamile kalabildiniz mi? Yani nasıl kullandınız? Cevap yazarsanız çok sevinirim

Merhaba ovagaribi çok zaman geçmiş üzerinden ama sayfada yazınızı okudum çok merak ettim meryem ana otu ile hamile kalabildiniz mi? Yani nasıl kullandınız? Cevap yazarsanız çok sevinirim
ben üzerimde taşıdım meryem ana otunu ama bir işe yaramadı

Ben bu otu sadece şu şekilde duymuştum doğuma giden biri için bunu suya koyup üstüne dualar okununca o bitki açılıyormuş o kişinin rahmi de açılıp doğumu kolaylaşıyor diye biliyorum sadece sizin dediğinizi ilk defa duydum

Beni yanlış anlamayın sakın kızlar şimdi ben bişey anlatmam lazım size bu konyla alakalı, birileri bana da önermişti tabiki de inanarak aldım içtim ve sonuç üzücü tabi.. alıştık hiç sorun yok, ta ki bana öneren arkadaşımın tüp bebekle hamile kaldığını Meryem ana otyla olmadığını öğrenene kadar.. ben baya şok oldum ve üzüldüm açıkcası böyle yalan söyleyen de var gerçekten meryem ana otuyla hamile kalan da var .. elbette kimse kimseye söylemek zorunda değil tüp bebek yaptırdığını, bu aşırı hassas bir konu insanın bir kendisi bilir bide allah bilir nelerle savaştığını nelerle mücadele ettiğini maddi manevi psikolojik olarak yıprandığını vs. Ama herşeye bel bağlamak da doğru değil ,benim anlattığım gibi arkadaşım öve öve bitiremedi bu otu sonra kendisinin tüp bebek yaptığını öğrendim kendisi 8 yıllık evli. Eğer insanlara iyilik yapılacaksa mesela umutlandırmak değilde nerde güvenilir işinin ehli doktoru varsa onu önersin. Allah büyüktür ve asla umut kesilmez umudunuzu kesin bu ot bişeye yaramaz demek istemiyorum ama bazen dürüst davranmak gerekir bu şans nasip işi arkadaşlar hamile kalmak kolay değil kimi kadınlar için.. allah tez vakitte gönlünüze göre versin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…