• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERYEM ANA OTU İLE ARKADŞIM HAMiLE KALMIŞ

Peki normal bir suya meryem süresini okuyup içilse olurmu acaba otu bulamıyorum int güvenmiorum hacca giden biride yok şuanda etrafıMDA ee giden olsa söylemez utanırım kafayı yicem:KK17:
Canım meryem duasını okumak çok iyi ama otun özelliği var, Rahmi genişletip spermin geçmesini kolaylaştırıyor, erkekte ise sperm sayısını artırıyor

Onlar gercekmi canimpeki
Canım aynı ota benziyor adama sordum doğal mı , kesinlikle doğal dedi Arabistan'dan geliyor dedi, arkadaşım da internetten aldı ve o ay hamile kalmış 3 yıldan sonra başka bir arkadaşına da söylemiş o da 2. Ay kalmış inşallah bize de nasip olur heyecanla günün gelmesini bekliyorum

Canım ben hiç adet olmuyorum sadece ilaçla okuyorum peki faydası olurmu sence

Teskkurler canim

merhaba kızlar, yaklaşık 3 yıldır bende arkadaşım da bebek istiyorduk ne yazık ki olmadı tabi benim , ,arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim göz aydınlığı için aradım bugün ve bana MERYEM ana otunu duyduğunu alıp içtiğini ve o ay hamile kaldığını söyledi çok heyecan yaptım yarın alacağım inşallah benim de ve bütün isteyenlerin de olur. Hiç bu şekilde hamile başka kalan var mı duydunuz mu? Umarım hepimize şifa olur başka birine daha söylemiş oda hamile kalmış bana da söyledi zaman da kaybetmeden sizinle paylaşmak istedim, derman arayanlara belki faydası olur . İnş tutarsa buradan güzel haberi paylaşırım

Rabbimm sana da bizede tez zamanda nasip etsin insallah..peki aklima takilan bise oldu meryem suresini bir defa mi okuyoruz yoksa hergun mu okuyup o sekilde iciyoruz?

Eklentiler

• IMG_3872.webp
    IMG_3872.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 1.138
Merhaba bende aldım meryem otu suya koydum 3-4 gün içtik üzerimede bir parça aldım taşıyorum yumurtlama zamanım bir hafta geçikti çalıstık zamnları değerlendirdik beklmedeyim sonucu yazarım inşAllah Rabbim nasip eder :dua:

P a
Merhaba bende aldım meryem otu suya koydum 3-4 gün içtik üzerimede bir parça aldım taşıyorum yumurtlama zamanım bir hafta geçikti çalıstık zamnları değerlendirdik beklmedeyim sonucu yazarım inşAllah Rabbim nasip eder :dua:[/QUOTE
Insalahhh canım

Bana da umreden getirdiler en yakın zamanda içicem inşallah

Arkadaşlar elimde bu ottan var! Allah rizasi için ihtiyaci olan biri e ulaştirmak isterim,Bursa da yasiyorum.

Merhaba bende aldım meryem otu suya koydum 3-4 gün içtik üzerimede bir parça aldım taşıyorum yumurtlama zamanım bir hafta geçikti çalıstık zamnları değerlendirdik beklmedeyim sonucu yazarım inşAllah Rabbim nasip eder :dua:
Hadi inşallah canım Güzel haberin olur inşallah ben daha beklemedeyim 20 gün fln var

Acaba Fatma anamızın eli otundan mi benim çok ağrım oldu bu ay kasık ağrısı siz de yaşayan var mi

Acaba Fatma anamızın eli otundan mi benim çok ağrım oldu bu ay kasık ağrısı siz de yaşayan var mi
Tatlım okudum senin için fatiha Allah gönlüne göre versin benimde kasıklarım agrıyo bilmiyorm meryem otundan mı psikolijk mi anlamadım

Kızlar benim Batıma 1 gun kaldı bana dua edermisiniz 1 fatiha okusanız bile yeter Rabbim nasip etsin ınsalahhh hepimize
Canım test yaptın mı sonuc nedir bizede haber ver merak ediyoruz

Back
X