• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERYEM ANA OTU İLE ARKADŞIM HAMiLE KALMIŞ

Kızlar kullanmaya başlayan var mı, ben yarın başlıyorum dualarınızı bekliyoruuum :)
Bende de var yarın baslasammi bilemedim çünkü bobrek tasi dusuruyorum ilaç kullanıyorum bilemedim tabi kısmet ama

Adetten bittikten sonra yaptim büyük sürahiye koydum geceden dua ettik namaz kıldık suya koyup okuduk sabah baktığımda açılmıştı sonra 10 gün içtik sabah akşam su bittikce su koydum. Sonra tekrar gece çıkardım eski halini almıştı sabah
Canım bitkiyi sabah sürahi içine koyup akşama geri mi çıkarıyorsunuz anlamadım da

Otu buldum ama ben yumurtlama günümü bilmiyorum ve adet olmuyorum ilacsiz nasıl yapcam aklım karışık of ya

Otu buldum ama ben yumurtlama günümü bilmiyorum ve adet olmuyorum ilacsiz nasıl yapcam aklım karışık of ya
Canım yumurtlama takibi yap, gebelik testi gibi yumurtlama testleri de var adetin hiç mi olmuyor? İlk önce adet düzenine baktır canim daha sonra adetin ilk gününden sayarak 9/10. Günden itibaren her gün bak koyu çift çizgi gördüğünde yumurtlama günün

Canım yumurtlama takibi yap, gebelik testi gibi yumurtlama testleri de var adetin hiç mi olmuyor? İlk önce adet düzenine baktır canim daha sonra adetin ilk gününden sayarak 9/10. Günden itibaren her gün bak koyu çift çizgi gördüğünde yumurtlama günün
Adet olmuyorum ilaçla oluyorum sadece

Ben bu ay kullandım kızlar beklemediyim umarım nasip olmuştur, olmadıysa embriyolarım var Mart'ta transfere gideceğim. Ama bu otu bir kaç ay denemek lazım ben zaman kaybetmek istemiyorum yaşta kemale erdi :110: zamanı olan denesin bir kaç ay düzenli

merhaba kızlar, yaklaşık 3 yıldır bende arkadaşım da bebek istiyorduk ne yazık ki olmadı tabi benim , ,arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim göz aydınlığı için aradım bugün ve bana MERYEM ana otunu duyduğunu alıp içtiğini ve o ay hamile kaldığını söyledi çok heyecan yaptım yarın alacağım inşallah benim de ve bütün isteyenlerin de olur. Hiç bu şekilde hamile başka kalan var mı duydunuz mu? Umarım hepimize şifa olur başka birine daha söylemiş oda hamile kalmış bana da söyledi zaman da kaybetmeden sizinle paylaşmak istedim, derman arayanlara belki faydası olur . İnş tutarsa buradan güzel haberi paylaşırım
Merhaba acaba hamile kaldiniz mi ot ise yaradi mi?

Tesekkur ederim Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..

Merhabalar. Herkesin yazdigini tek tek okudum. Benimde 3.5 yildir cocugum olmuyor. Esimin sperm hizi dusuk, bende bir sey yok. Bu ottan bende kullanmak istiyorum. Bu otla hamile kalanlar bizimle deneyimlerini paylaşabilir mi?

Back
X