Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var yarın baslasammi bilemedim çünkü bobrek tasi dusuruyorum ilaç kullanıyorum bilemedim tabi kısmet amaKızlar kullanmaya başlayan var mı, ben yarın başlıyorum dualarınızı bekliyoruuum :)
Yumurtlama gününe 2/3 gün kala ve 2/3 gün sonrası içilecek sanırım , akşamları bir bardak . Sorun olur mu ki ilaç içiyorsunuz diyeBende de var yarın baslasammi bilemedim çünkü bobrek tasi dusuruyorum ilaç kullanıyorum bilemedim tabi kısmet ama
Canım bitkiyi sabah sürahi içine koyup akşama geri mi çıkarıyorsunuz anlamadım daAdetten bittikten sonra yaptim büyük sürahiye koydum geceden dua ettik namaz kıldık suya koyup okuduk sabah baktığımda açılmıştı sonra 10 gün içtik sabah akşam su bittikce su koydum. Sonra tekrar gece çıkardım eski halini almıştı sabah
Hayır çıkarmiyoruz içiyoruz bir hafta 10 gün sonra çıkartıyoruz eski halini alıyor inşallah doğumda da kullanırızCanım bitkiyi sabah sürahi içine koyup akşama geri mi çıkarıyorsunuz anlamadım da
Yani ozaman akintini takip et ozamnlarda yap yumurtlama belirtileri zamanıOtu buldum ama ben yumurtlama günümü bilmiyorum ve adet olmuyorum ilacsiz nasıl yapcam aklım karışık of ya
İnşaAllah teşekkür ederim mayaHayır çıkarmiyoruz içiyoruz bir hafta 10 gün sonra çıkartıyoruz eski halini alıyor inşallah doğumda da kullanırız
Canım yumurtlama takibi yap, gebelik testi gibi yumurtlama testleri de var adetin hiç mi olmuyor? İlk önce adet düzenine baktır canim daha sonra adetin ilk gününden sayarak 9/10. Günden itibaren her gün bak koyu çift çizgi gördüğünde yumurtlama gününOtu buldum ama ben yumurtlama günümü bilmiyorum ve adet olmuyorum ilacsiz nasıl yapcam aklım karışık of ya
Adet olmuyorum ilaçla oluyorum sadeceCanım yumurtlama takibi yap, gebelik testi gibi yumurtlama testleri de var adetin hiç mi olmuyor? İlk önce adet düzenine baktır canim daha sonra adetin ilk gününden sayarak 9/10. Günden itibaren her gün bak koyu çift çizgi gördüğünde yumurtlama günün
Tamam işte canım, adet olduktan sonra testle takip et , dr bu konu da sor yumurtlama ne zaman oluyor vs ben bu konuyla ilgili bir şey bilmiyorumAdet olmuyorum ilaçla oluyorum sadece
Adet olmuyorum ilaçla oluyorum sadece
Hadi hayırlısı canım :)Bu ay başlayacagım bakalım
Sağol canım inşaAllah hayırlı kılıp rabbim bize nasip eylesinHadi hayırlısı canım :)
Merhaba acaba hamile kaldiniz mi ot ise yaradi mi?merhaba kızlar, yaklaşık 3 yıldır bende arkadaşım da bebek istiyorduk ne yazık ki olmadı tabi benim , ,arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim göz aydınlığı için aradım bugün ve bana MERYEM ana otunu duyduğunu alıp içtiğini ve o ay hamile kaldığını söyledi çok heyecan yaptım yarın alacağım inşallah benim de ve bütün isteyenlerin de olur. Hiç bu şekilde hamile başka kalan var mı duydunuz mu? Umarım hepimize şifa olur başka birine daha söylemiş oda hamile kalmış bana da söyledi zaman da kaybetmeden sizinle paylaşmak istedim, derman arayanlara belki faydası olur . İnş tutarsa buradan güzel haberi paylaşırım
Canım sadece 1 ay denedim ben o zaman kalmadım, tüp bebek yaptırdık bizMerhaba acaba hamile kaldiniz mi ot ise yaradi mi?