• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merve'yle her gün diyett :)

canım senin adına çok sevindim inşallah aynı şekilde vermeye devam edersin...senin belki de yememekten metabolizman yavaslamıstı...doktor da kesin ona gore hızlandırıcı bir rejim listesi vermiştir...ben oyle yememe rejiminde değilim onlar ya da tek tip diyetler cidden cok zararlı oluyor bırakınca da tüm kiloyu geri alıyorsun...ben sadece işte kalorili şeylerden (elimden geldiğince ) uzak durmaya calısıyorum bir de sık sık metabolizmayı calıstırıyorum yani ara ogun mutlaka yiyorum meyve vb. ile...

şekerim 55 kılosun daha ne diyeti?boyun kaçki,bana ramazan bayramının sonunda diyetısyen yolu göründün,kadın soğuk davranıyo diye devam etmiştim,ama 68 den 63 düşmeyi başardım evde devam ederek,ama tıkandı,gitmem şart,55 olacağım aslında gönlüm 48 de...

şekerim 55 kılosun daha ne diyeti?boyun kaçki,bana ramazan bayramının sonunda diyetısyen yolu göründün,kadın soğuk davranıyo diye devam etmiştim,ama 68 den 63 düşmeyi başardım evde devam ederek,ama tıkandı,gitmem şart,55 olacağım aslında gönlüm 48 de...

canım boyum 1.60 kilolu durmuyorum zaten oyle zayıflık takıntımda yok ama benim normal kilom 52 civarı...son 6 ayda ilac kullanımından 7 kilo almıştım şimdi 2sini verdim işte biraz daha verirsem mutlu olacam...işte sende bilirsin insan kabullendiği kiloda olmak istiyor....

10gundur teknedeydm yıyecekler ortak oldugu ıcın 3 ogun yaglı seyler tatlılar yedım yedım ve yedım cok mutsuzum:(cumartesı aksamı dondum 1 kılo almısım:( artık kılom 59
3gundur aksam yemegı yemıyorum sabah kahvaltısı nesfıt +elma oglen sebze baskda bısı yemem artık cok pısmanım:(

10gundur teknedeydm yıyecekler ortak oldugu ıcın 3 ogun yaglı seyler tatlılar yedım yedım ve yedım cok mutsuzum:(cumartesı aksamı dondum 1 kılo almısım:( artık kılom 59
3gundur aksam yemegı yemıyorum sabah kahvaltısı nesfıt +elma oglen sebze baskda bısı yemem artık cok pısmanım:(

canım bence moralini bozma 1 kilo almışşın gene ucuz atlatmışsın daha çok da alabilirdin. bende bayramdan sonra gidecem o zamana kadar biraz daha iyi gitse ve kilo almasam hatta versem iyi olacak yoksa tatilde alınıyor malesef :( sende dediğin gibi devam edersen verirsin ama aksam meyve ve corba da olsa birşeyler ye yoksa vücut ona alısır metabolizma hızında duser mutlaka metabolizmayı canlı tutmak gerek....

Haklısın canım aksamda elmayla uzum yıyorum ve 2lt su ıcıyorum bu 4.gunum bır de lıptonun form cayına basladım tadı cok guzel tavsıye ederım hıc bır zararıda yok.Sımdılık guzel gıdıyor umarım okul acılıncaya kadar boyle devam eder:)sızınkı nasıl gıdıyor?

Haklısın canım aksamda elmayla uzum yıyorum ve 2lt su ıcıyorum bu 4.gunum bır de lıptonun form cayına basladım tadı cok guzel tavsıye ederım hıc bır zararıda yok.Sımdılık guzel gıdıyor umarım okul acılıncaya kadar boyle devam eder:)sızınkı nasıl gıdıyor?

Şekerim benim diyet dalgalı seyrediyor :) oyle bir programa uymuyorum ama işte hamur işinden uzak durmaya calısıyorum bol su içiyorum...biraz kendimi toparlamam gerek boyle durdu cunku kilo verişim bir de işte haftada 3 gun falan yurumek cok iyi geliyor tembellik yapamyıp yurusek mirmirmirmir

liptonun o cayını biliyorum canım....ben yeşil cay içiyorum hergun 2 koca bardak falan poset diil direk su caykurunkilerden içiyorum suzgeçli bardakla...hihoyyyt

ıse yaramazsa yesıl caydan devam ederım:) bende dıyet lıstesıyle baslamadm bu sefer dogaclama gıdıyorum:)vee bugun 6.gun=)kendmle gurur duydum 6 gundur hıc abur cubur yemedım:)ve 1 haftda 4 saat yuruyus yaptm:)15. ve 30.gun tartlmayı dusunuyorum bu sefer motıvasyonumu daha ıyı arttırıcak sanrm:)

ıse yaramazsa yesıl caydan devam ederım:) bende dıyet lıstesıyle baslamadm bu sefer dogaclama gıdıyorum:)vee bugun 6.gun=)kendmle gurur duydum 6 gundur hıc abur cubur yemedım:)ve 1 haftda 4 saat yuruyus yaptm:)15. ve 30.gun tartlmayı dusunuyorum bu sefer motıvasyonumu daha ıyı arttırıcak sanrm:)

1 Haftada 4 saat yürüyüş süper...hiç abur cubur yememiş olmanda cok iyi...bu durumda kesin verirsinde 15 gün tartılmadan nasıl duracaksın akannehir ben 2 gun bile tartılmadan edemiyorum yaaaaa sanki cok veriyormus gibi :)

haklısın canm ya tutamadm kendmı zaten=) cumartesı 1 hafta oldu tartldım 57.6 cıktım tam 1 kılo vermısım=)darısı 2.haftanın basına=)

bugun sabah:nesfıt oglen:1elma aksam:3 kasık kıymalı kabak 1 dılım ekmek ve 1 yumurta yedım galba cok oldu 1 saat yurudum hala hazmedemyorm:( ölmek var donmek yok bu sefer:) kızlar oralarda mısınızz?

bugun sabah:nesfıt oglen:1elma aksam:3 kasık kıymalı kabak 1 dılım ekmek ve 1 yumurta yedım galba cok oldu 1 saat yurudum hala hazmedemyorm:( ölmek var donmek yok bu sefer:) kızlar oralarda mısınızz?

canım valla forumu acan ortada yok ama ben takip ediyorum halal forumu merak etme....cok birsey yememişsin offf benide bi gaza getirde devam edeyim yaaa:( tombul bacakalrımı gordukce midem bulanıo...bide bu halde bikini gicem bayramda tatile gitcem mafoldumben

cnm diyet listen biraz az gibi geldi bana hiç protein yok kahvaltında çok zayıf biraz çeşit katmalısın haftada bikaç sabah yumurta bi iki zeytin falan ye öğlen yada akşam bi kase sıcak çorbanı iç meyvede yemiyosun 20 küsür kilo vermiş biri olarak diyetini uygun bulmadım amaç yağdan göndermek kastan değil canım

Oglenlerı üzüm aksamları bır elma yıyorum meyveyı fazla sevmem zaten:(kaslardan gondermek derken hergun 45 dakıka hızlı tempo yuruyorum kas agrlıgı artsın dıye umarm azalmıyodr:) teskkr ederım tavsyen ıcın elımden geldgnce corba ıcmeye calısıcam ama ara ogunlerı kattıgım anda tekrar kılo almaya baslıyorum haftada 1 yıyodum ama 2 gunde yumrtada yıyeblrm artık.20 kılo gercekten super benım 6 kılo fazlam kaldı sende dıyet suresınce neler yaptıgını anlatrsan cok sevnrm:)

Canım senın boyun kactı?55 kılo hıcte o kdr fazla degıll benım 1.58 boyum kışın 60 kıloydum:D sımdı 56yım.50ye kadarda dıyete devam=)ama bu yaz ıtıraf edyorum bnde utancımdan mayo gıydım=)seneye bıkınıye donus yapamazsam depresyona gırıcem:)okulda da son senem.Verdım verdım veremedım kendıme guvenım azalıcak:( bu arada bende bankaya gırmek ıstyorumm en buyuk hayalım =) sende bankacıymıssın :)

Canım senın boyun kactı?55 kılo hıcte o kdr fazla degıll benım 1.58 boyum kışın 60 kıloydum:D sımdı 56yım.50ye kadarda dıyete devam=)ama bu yaz ıtıraf edyorum bnde utancımdan mayo gıydım=)seneye bıkınıye donus yapamazsam depresyona gırıcem:)okulda da son senem.Verdım verdım veremedım kendıme guvenım azalıcak:( bu arada bende bankaya gırmek ıstyorumm en buyuk hayalım =) sende bankacıymıssın :)

canım boyum 1.60 ideal kilom 50 52 civarı benim son 6 ayda ilac kullandıgımdan kilo aldım alması kolay ama verilmiyor malesef :( ben diyet yapamıyorum yapsamda bi sure sonra kalıyo en dogrusu saglıklı bir beslneme tarzı belirlemek aslında ama olmuyor ya...k fleksede ara verdim of offff mafoldumben

evet bankacıyım bi taraftanda mastır yapıyorum o konuda ozelden bilgi verebilirim sana. her sorunu da cevaplarım canım...a.s.

Back
X