• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merve'yle her gün diyett :)

tatlım elma suyu tarifi şüle :Üç tane elmayı 2 lt.suya atıyorsun içine tarçın ve bir bütün limonu atıp kaynatıp süzüp suyunu içiyorsun ;)

Oburşirincim evet haklısın ama çok yükleniyorum ya ondan ama bi sorayım bakalım spor hocam ne dicek:)ayrıca seni bu 11 kilo için tebrik nederim nasıl verdin?Bilgilerini bizimle paylaşabilir misin?

Kızlar evet dün çok abarttım size yazayım :

SABAH:
Yumurta(tavada)
az kepek ekmeği

ÖĞLE:
3 ADET köfte
az patates kızartması
pilav

AKŞAM:
AZ MAKARNA
AZ patates kızartma

sevgilimin ablasını doğum günüydü

3 çatal yaş pasta
az badem
1 kase dondurma:oklava::oklava::oklava:

kaydirigubbakcemileof offffffff

BUGÜN:

SABAH:
3 bardak su

KAHVALTI&ÖĞLE:
TAVUKlu kumpir
meyveli soda

eveetttt yarın kilo vermemiş olursam tek nedeni dünkü yediklerim ve düzenszliği:oklava::oklava:

pazartesı
sabah:kfleks sutlu(5kasık)
oglen:bezelye 3 kasık+1 kepek ekmegı+1 bardk lımonata
aksam:1orta boy mılkshake:(
salı:
sabah:ıkı un kurabıyesı+1 bardk lımonata:(
oglen:3 kasık bezelye+1 kepek ekmegı
ogleden snra:2ıncır+1armut
aksam:4 kasık pılav+3 kasık yogurt
carsamba:
sabah:1 yumurta +yarım kase pudıng
oglen:yıyemedm
akam:3 kasık bezelye+2 kasık pılav+yogurt ve boylece 3 gun sona ererr. Aksamda seftalımı yerımm
ama hıc te ıyı gıtmıyo goruldugu kadaryla :(pudıng ve un kurabyesıne dayanamadm sekere cok alısmısım:(

yemısken sabah yıyım dedım=) ne desenız haklısınız umarım 4.gun sekerlı yemeyı keserım:) bu arada form cayı aldım mıdeyı gercekten rahatlatıyo tavsıye ederım:)okul baslayana kadar nasıl verıcem bu kıloları bılmıyorum:(

Ezgicim hadi sen de gel aramıza :):1hug: ramazanda napcaz bilmiyorum yaaaa:(

ayrıca yarın tartı günüm umarım iyi gider ama hiç emin değilimmmm :(offf offff:oklava:

arkadaslar ben de sizin gibi bir diyet menüsüne baglı kalmadan yapıyorum biseyler...ilk haftam pazartesi dolacak...malesef bende de ara sıra kacamaklar oluyo

dikkat ettiğim hususlar,

ekmek sadece kahvaltıda yiyorum
en az 2 lt su içiyorum
elimden geldigince tatlıdan uzak duruyorum
bir öğünü korn flakes ve yağsız sütle geciriyor
gunde en az 2 bardak yeşil cay ve ara ogunlerde meyve yiyorum
sabahta bir tane ceviz yiyorum

bu hafta 2 gunde spor yaptım dun biraz plates ondan onceki gun kardio pazartesi gorecem sonucları ama bende cabuk verebilenlerden değilim offf:(

tamam magnum yedim ve geçen gün 3 çatal pasta ve azcık sütlü dondurma yedim...ama tek kaçamaklarım bunlardı :( 4 gün spor yaptım veeee sonuç koca bir hiçççççççççç!!!1 gr. bile veeremez mi insan kızlar?VEREMEMİŞİİM :(Ağlıcam dokunsanız çok kötüyümmmmm:1no2::gitme::1no2:

veremez canım seni çok iyi anlıyorum herkesin bunyesi farklı bazıları hemen veriyor bazıları günlerce veremeyip sonra bir anda veriyor...sen de benim gibisin malesef...en iyi tavsiyem sana aksam cok az ye ve kesinlikle tatlıdan uzak dur...hani cok canın cekerse 2 top vanilyalı dondurma falan...malesef bir magnumda gunluk almamız gereken kaloriye yakın kalori var :( ayrıca canım kumpir kızarma makarna ve pilavdan da uzak durmanı tavsiye ederim...

aynen devam et moral bozmak yok...şu an vücut bi afalladığı için her yediğini tutuyor ondan da vermiyorsun...sakın pes etme canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canm ılk haftdan kesnlıkle moralını bozma ben amerıkan kalp vakfının dıyetını yapmıstm 1 ayda 2 kılo verebıldm kı 10 kıloya kadar verenler var.Haggardın tavsıyelerne kesnlıkle katılıyorum bugune kadar olan sureyı ısınma surecı olarak kabul edıp hersye yenıden baslıyorum=)k-fleksı gunde 2 öğüne cıkarmayı dencem:(

evet canlarım haklısınız ama bugünün şerefine bozdum valla yarın da ramazan siz napcaksınız kızlar???

canım ben kahvaltı seklinde sahurda yedim bir dilim cavdar ekmegi ile yumurta peynir salatalık domastes falan bir de meyveli yogurt yedim...aman bozma canım dikkat et derim yoksa aniden daha da alırsın...

iftarda da bol su ve zeytinle acıp ardından corba yemeyi dusunuyorum ve 1 saat sonra ana yemek olabilir tabi boyle diyorum ama ne kadar uyguluycam...9.30 gibide yuruyus ya da plates yapacam...

uzmanların dediğide iftardan yatana kadar 3e bolerek az az sık sık yemek...sahura da mutlaka kalkmak gerekiyomus...iftardan sonraki aralarda da light süt ve elme dusunuyorum bakalım...

tamam magnum yedim ve geçen gün 3 çatal pasta ve azcık sütlü dondurma yedim...ama tek kaçamaklarım bunlardı :( 4 gün spor yaptım veeee sonuç koca bir hiçççççççççç!!!1 gr. bile veeremez mi insan kızlar?VEREMEMİŞİİM :(Ağlıcam dokunsanız çok kötüyümmmmm:1no2::gitme::1no2:

sen şükret şeker,ben 8 ay akşam yemeğ hiç yemedim,öğlen haşlama,sabah az peynır ekmek,ikindi penırı ekmek,8 ay boyunca 4 gün 1500 metre yüzme,5 gün 60 dk yürüyüş,ağırlık fitness yaptım nemı oldu,kocaman bir hiç dicem ama olmaz,yalan olcak neler olmadıki,kilo vermemdım,mıde ve bağırsal sağlığımı kayıp ettim,piskolojim bozuldu,sonra diyetıeyen gittim,verdiği yemekleri ye ye bitiremedim,işsizdim,evde yan gelip yattım,2,5 ayda 10 kılo verdim,yorum sizin kızlar...

sen şükret şeker,ben 8 ay akşam yemeğ hiç yemedim,öğlen haşlama,sabah az peynır ekmek,ikindi penırı ekmek,8 ay boyunca 4 gün 1500 metre yüzme,5 gün 60 dk yürüyüş,ağırlık fitness yaptım nemı oldu,kocaman bir hiç dicem ama olmaz,yalan olcak neler olmadıki,kilo vermemdım,mıde ve bağırsal sağlığımı kayıp ettim,piskolojim bozuldu,sonra diyetıeyen gittim,verdiği yemekleri ye ye bitiremedim,işsizdim,evde yan gelip yattım,2,5 ayda 10 kılo verdim,yorum sizin kızlar...

Stres insanın metobolizma hızını dibe vurdurtuyormuş depresyonda ondan sinir bozuklugu ve depresyondan uzak durmak gerek ama diyet yaparken bu cok zor :1no2:

endulus hic spordamı yapmadın diyetisyenden sonra nasıl verdin diyetisyene gittikten sonra...nasıl bir diyet listesi verdi ? ben de sana bir yonden katılıyorum soyle ki abuk subuk yapılan diyetlerın geri donusu fena oluyor ondan dikkatli olmak gerek..ani diyetlerden kacınmak gerek .yoksa biseyi duzeltirken insan saglıgından oluyor...

kızlar baya güzel bir sahur yaptım valla hem de ne tahinler pekmezler de aman aman o keyfi yaşamak istedim güzel de bir iftar yapıcam tüm aile bizde tartıldım şu an tam 72 kiloyummmm:lepi::)herhalde ramazanda verebilirim kilo ama yooo bugün yicemmm :)

Stres insanın metobolizma hızını dibe vurdurtuyormuş depresyonda ondan sinir bozuklugu ve depresyondan uzak durmak gerek ama diyet yaparken bu cok zor :1no2:

endulus hic spordamı yapmadın diyetisyenden sonra nasıl verdin diyetisyene gittikten sonra...nasıl bir diyet listesi verdi ? ben de sana bir yonden katılıyorum soyle ki abuk subuk yapılan diyetlerın geri donusu fena oluyor ondan dikkatli olmak gerek..ani diyetlerden kacınmak gerek .yoksa biseyi duzeltirken insan saglıgından oluyor...

şekerim valla işsizdim,dışarı çıkıp para harcıcak durumda değildim,sadece arada bi iş görüşmesine,haftada bir diyetısyene gittim,valla yan gelip yattım,doktor dediki sabah kalk kahvaltını yap geri yat öenmli değil dedi.2,5 ayda tam 10,3 kilo gitti,

liste çok doluydu,hatta bana dediki sana çok az yazdım,sen yemek yemeyen biri olduğun için dedi,yanı bu az ise valla inanamadım,yemek çok geldi,kustum,yiyemedım,çenem ağrıdı,doktor dediki,yemek yemeye yemeye çenen ağrı şimdi tabi dedi,yanı 30 yaşında yemek yemeyı öğrendimya,ama sağlık sorunlarımda bitti,iyi bir diyetısyene gidin

ben diyet yapıyorumm 3-4 kilo fazlam var benide alın aranıza kızlaaarrrrr:lepi:

selam canım olur alalım seni de aramıza :) valla kızlar benim diyet dalgalı seyrediyor gecen hafta 1 kilo vermişim...eee benim için buyuk basarı cunku ben kolay kolay veremem her hafta bir ya da yarım kilo versem de yeter aslında...ama bu haftaya tatlı ile basladım :1no2: dün aksam aksam kadayıf yedim cooook pişmanım :oklava: ondan bu hafta kilo veremezsem sasmamam gerek..neyse bakalım bu hafta nasıl olacak...

şekerim valla işsizdim,dışarı çıkıp para harcıcak durumda değildim,sadece arada bi iş görüşmesine,haftada bir diyetısyene gittim,valla yan gelip yattım,doktor dediki sabah kalk kahvaltını yap geri yat öenmli değil dedi.2,5 ayda tam 10,3 kilo gitti,

liste çok doluydu,hatta bana dediki sana çok az yazdım,sen yemek yemeyen biri olduğun için dedi,yanı bu az ise valla inanamadım,yemek çok geldi,kustum,yiyemedım,çenem ağrıdı,doktor dediki,yemek yemeye yemeye çenen ağrı şimdi tabi dedi,yanı 30 yaşında yemek yemeyı öğrendimya,ama sağlık sorunlarımda bitti,iyi bir diyetısyene gidin

canım senin adına çok sevindim inşallah aynı şekilde vermeye devam edersin...senin belki de yememekten metabolizman yavaslamıstı...doktor da kesin ona gore hızlandırıcı bir rejim listesi vermiştir...ben oyle yememe rejiminde değilim onlar ya da tek tip diyetler cidden cok zararlı oluyor bırakınca da tüm kiloyu geri alıyorsun...ben sadece işte kalorili şeylerden (elimden geldiğince ) uzak durmaya calısıyorum bir de sık sık metabolizmayı calıstırıyorum yani ara ogun mutlaka yiyorum meyve vb. ile...

kızlar baya güzel bir sahur yaptım valla hem de ne tahinler pekmezler de aman aman o keyfi yaşamak istedim güzel de bir iftar yapıcam tüm aile bizde tartıldım şu an tam 72 kiloyummmm:lepi::)herhalde ramazanda verebilirim kilo ama yooo bugün yicemmm :)

Merve sesin çıkmıyor diyetin ne alemde bıraktım deme sakınnnnn mafoldumben

Back
X