• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merve'yle her gün diyett :)

geç oldu ama bir şeyler yemek zrundaydım

kavun
vişne
2 dilim peynir

soda içicem birazdan ve yeşil çay bakalım Allahım bana kilo vermeyi nasip etsinnnnnn

aminnnnnnnnnnnnn canım hepimize şçyle ilk önce 65 i görsem bu bana süper moral olacak işallah diğer hagta sonuna kadar görürüm ee kızlar ramazanda geliyor ramazanda nasıl yapacağız bir program belirleyelim hepimiz burada paylaşalım ve ramazanda mümkün olduğunca uymaya çalışalım ne dersiniz bilgilerimizi aktaralım

sudenazcım ah bir bilsem...spor da yapamıcaz çünkü uzun süreli açlık sonrası yemek yiyip üstüne spor kalp krizine bile yol açabiliyor.Ki ben hala tutup tutamayacağımı kestiremiyorum:uhm::Saruboceq:Allahım günah yazmasın ama nasip etsin tutmayı ...

SABAH:
Kalkar kalkmaz 500gr. soğuk su
2 dilim kare küçük tost ekmeği
tost makinasında üstüne peynir ve domates koyarak bastırdım
bir bardak elma suyu
5 adet yeşil zeytin

şu an yeşil çayımı içiyorummmm :lepi:

Son düzenleme:
BU TARİFİ UYGULAYIN

Herkese önerecek bir beslenme alışkanlığınız var mı?

Benim önerim; elma suyu alışkanlığı edinmenizdir. Ben elma suyumu masamın üzerinden hiç eksik etmiyorum. Elma suyu metabolizmayı hızlandırır ve idrar miktarını artırır. Kilo sorunu olan kişilerin ödemi atmasını sağlar. Bir-iki elmayı kesip haşlayın. İçine bir limon ya da portakal atın. Karanfil ve tarçın ekleyin. Çocuklara verecekseniz, bardağın içine bal koyup öyle verin. Elma suyunu hazırlarken içine koyacağınız limon ve portakalı sakın soymayın. Kabuklarıyla haşlayın. Bunların kabuklarında sitrik asit vardır. Bu, zayıflama ilaçlarının içinde de bulunur.

İşte size zayıflamak için mucize bir reçete. Üstelik son derece sağlıklı, ucuz ve bol vitaminli. Elmanın pek çok yararı var. Bu yararlara bir de zayıflatıcı etkisi eklendi.MALZEMELER :
3 adet elma, 2 adet portakal, 2–3 adet karanfil, bir tutam tarçın.YAPILIŞI : Elma ve portakalları kabukları ile birlikte dilimleyin. Bütün malzemelri 1 litre suya katarak kaynatın. Meyve karışımının suyunu süzün. Sıcak veya soğuk olarak günde 5–6 bardak için. Meyvelerin poslarını sakın atmayın. Bu posaları saat 3–4 gibi yiyin. tokluk hissi verdiğinden zayıflamanıza yardımcı olacaktır.

bu da tam anlamıyla uygulanışı...

tatlım devam etmeişsin?eee noldu son durumun yazmasakta emin ol okuyoruz bee..sen yazmaya devam edermisin.

canım eğer kilo kaybettim mi açısından sorduysan daha tartılmadım haftamın dolmasını bekliyorum :)perşembe günü tartılıcammmm :lepi::Saruboceq:allahım umarım bana kilo kaybı gösterirrrrr:Saruboceq:

Ara:
1 parça tavuk
1 şişe elmalı soda

AKŞAM:

Taze fasulye yemeği
1 kaşık pilav
1 kase cacık

akşam:
magnum yicem:bbo:

merhaba canım diyetinde başarılar bende senin gibiyim bir listem yok kafama göre takılıyorum akşam üstü 4-5 gibi yedikten sonra başka yemek yemiyorum ackırsam 7 gibi yoğurta salatalık rendeleyip içine nane atıp onu yiyorum o da baya tok tutuyor beni şuan 4. günümdeyim diyetimin

sende hoşgeldin aramıza delikız işallah hep birlikte istediğimiz kilolarımıza ulaşır ve mutluluğumuzu burada beraber paylaşırız:):)

merb kızlarr=) bende bugun basladım umarım hepımız ıncecık olruz=)58 kıloyum 6 kılo vermem gerek:(
sabah:sütlü k-fleks
öğlen:3 incir 1 seftalı yedım yazmya devam ederım hepımıze ıyı sanslar=)

ah angelcım ah spor hocam da aynı şeyi dediiii :):oklava:

Diyet döneminde yenen o tür gıdalar direk tümüyle vücut tarafından emiliyormuş normal bir insanda bir kısmı vücuttan hemen atılıyormuş çok pişmanımmmmm:oklava:ama olsun çok güzel spor yaptım bugün:

SPOR:
20 DK koşu bandında yürüdüm(6-7 hız aralığı)
12 dk bisiklet
10 dk ayak çevirme
50 tane ayak itme
45 ağırlık mekik
150 mekik
300 sopa
300 yaa eğilme
5 dk. twist

KAHVALTI:
2 dilim kepek ekmeği üstüne peynir yumurta maydanoz karışımı (fırında pişti)
1 bardak elma suyu

şu saate kadar 2,5 lt.ye yakın su içtim

şu andada yeşil çayımı içiyorum

ayrıca elma suyumu da yaptım onu da soğutuyorum şu an güğn içinde onu da içcem :)öptümmm hepiniziii

ezgicim aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn:1hug:

hosbuldm canım=)bozma moralını bende aksam sade dondurma yemeyı dsunuyorum:) bu arada avatarıma fotoraf koymak ıstıyorum ama beceremedm sıtede yenıyım yardımcı olablr msnz

ay bende gaza geldim 4 5 kilo fazlam var kızlar vermek istiyorum merve bahsettiğin elma suyu nasıl bişey ben cappynin elmalı suyunu içiyorum onun gibi bişeymi acaba?

ah angelcım ah spor hocam da aynı şeyi dediiii :):oklava:

Diyet döneminde yenen o tür gıdalar direk tümüyle vücut tarafından emiliyormuş normal bir insanda bir kısmı vücuttan hemen atılıyormuş çok pişmanımmmmm:oklava:ama olsun çok güzel spor yaptım bugün:

SPOR:
20 DK koşu bandında yürüdüm(6-7 hız aralığı)
12 dk bisiklet
10 dk ayak çevirme
50 tane ayak itme
45 ağırlık mekik
150 mekik
300 sopa
300 yaa eğilme
5 dk. twist

KAHVALTI:
2 dilim kepek ekmeği üstüne peynir yumurta maydanoz karışımı (fırında pişti)
1 bardak elma suyu

şu saate kadar 2,5 lt.ye yakın su içtim

şu andada yeşil çayımı içiyorum

ayrıca elma suyumu da yaptım onu da soğutuyorum şu an güğn içinde onu da içcem :)öptümmm hepiniziii

ezgicim aramıza hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn:1hug:

Ben de kilo problemi çeken ama yakın zamanda bu probleme artık bi çare bulma çabalarına giren biriyim .. :kedi: 95 küsür başladığım bu maratonda şuan 84 kiloya yakınım.. 83.7 diyelim kaydirigubbakcemile3 sana nacizane önerim, koşu bandında 20 dakikadan fazla kalman.. çünkü gerçekten vücudun yağ yakmaya başlaması 20. dakikadan sonra gerçekleşiyormuş, biliyorum zor bir durum ama en azından 30 dk yapmaya gayret et derim ben.. Ben de kısa zamanda 11 kilo verdiğim için devamlı olmasa da arada spora gidiyorum.. umarım kilolarımızı veririrz en yakın zamanda, ama ramazanda napcaz bakalım.. :1no2:

ya evet şu ramazan olayı beni de düşündürüyor her ramazan kilo alarak geçiyor biz de vermeye çalışıyoruz nasıl olcak :çok üzgünüm:

Back
X