Merve'yle her gün diyett :)

cikin_f

tarihçi
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
512
3
96
36
İzmir
Merhaba kızlarr :) Bilen bilir uzun zamandır kilolarımla başım dertte ve bunun için yapmadığım kalmadı...Dün spora başlamamla birlikte diyete de bugün başlamış oldum ama yarın sabah tartılacağım...Amacım ne yediğimi bileyim ve kilo vermek isteyen olursa ben de bu yöntemle kilo verirsem o da sonra uygulayabilsin...Şimdi ben her gün ne yedim ne yaptım yazıcam ve sonra 1 haftada kaç kilo verdim burada belirticem...hadi bakalım bugünden başlayayım :)hihoyyyt:ecrin_bebek:

Sabah:

12 gibi kahvaltıya oturdum farkındayım biraz geç ama napimmm okulum açılcak bir ay sonra uyucam işte :sm_cool:

Kalkar kalkmaz dolaptan çıkardığım 500gr. su

1 bardak şekersiz çay
domates-nane-maydanoz-dereotu ve çökelekten oluşan salata(100gr.)
1.5 dilim kepek ekmeği

öğlen:
-----
acıkmadım çünkü
ara:
1 kup yeşil çay
500 gr. soğuık su

ara:
1 avuç ceviz
1 adet yeşil elma

akşam :
1 kase pilav
bamya yemeği
sirkeli biber turşusu
yoğurt
evet şimdilik böyle daha ilk günüm belki çok gibi gözükebilir ama ben bu yöntemle daha önceden 2 haftada 5 kilo verdim...

YÖNTEM ŞU:

Bir diyet listem yok sadece şeker yok,ekmek sadece sabah yenecek ya da akşama makarna ya da pilv alternatifi yoksa bir dilim yenecek,bol su,ve evde ne pişiyorsa ondan...bakalım işe yarayacak mı bu seferde...

Hadi kızlar bana şans dileyin...

ayrıcaaa yarım saat sonra 1 bardak yeşil çay içeceğim ve akşama 1 bardak soda,canım bir şey çekerse 1 top profiterol ya da elma yicem..

akşam yemeğim tam anlamıyla saat 18:00 itibariyle yenmiş durumda...hihoyyyt

işallah cnm hedefine ulaşırsın bende seninle aynı zamnda başladım ve benim de bilirli diyet lisatem yok şekeri hamur işleri ekmeği kestim sebze yemeklerine ve salataya ağırlık verdim birde beşi bir yerde çayı ve sabahları kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı bir bardak su içiyorum u an ki kilom 67 :)ve hedefim önce 60 olmak sonra 55 sonra 50 :=

akşam yemeği sonrası:

500 gr. soğuk su

powerade

dayanamadım yakşalık 4 adet incir yedimm..:oklava:

tatlım lütfen öğün atlama.. acıkmasan bile metabolizmanın çalışması adına 1-2 lokma bişeyler ye hiç olmazsa.

evet kızlar sabah tartıldım veee 73 kiloyla diyete başlamış bulunuyorum

sabah 09:00 uyandım ve saat 10:00 da spora gittim bu süreçte 500 gr. soğuk su içtim.Sporda da 500 gr. içtim ve 1 lt. suyum içilmiş oldu.

toplam 1 saat kardiyo egzersiz yaptım ve eve geldim.

SABAH:
1,5 tost ekmeğine yağ sürülmeden domates ve peynirli tost
1 bardak elma suyu

ara:

1 adet şekersiz kahve
2 bardak su

cokacimcoookhihoyyyt

eveeet şimdilik böyle kızlar şimdi dışarı çıkıyorum :)bir yerde salata yiyeceğim öğün olarak...ÖLÜ_GELİN cim çok teşekkür ederim dediğini yapıcam peki sudenazın da sorduğu gibi sen nasıl verdin bu kiloyuuu?

her ne kadar kimse bana bir şeyler yazmasa da ben azimle günlüğüme devam ediyorum...

ÖĞLE:

Burger King'te 180 kalorilik salata
1 orta boy potakal suyu

ara:
8 minicik kepekli grissini
1 bardak elma suyu

akşam:
1 tabak nohutlu pırasa yemeği
1 dilime yakın kepekli ekmek

şu an yasemin aromalı parça elma ve limonlu yeşil çayımı içiyorum ayrıca 3 lt.ye yakın su içildi...hihoyyyt

mrh mervecim ben bugün kaçamk yaptım malesef pilavlı tavuk çorba yedim akşamda 2 adet şeker pare ve az önce beşi bir yerde çayımı içtim:

sudenazcım valla olsun yaa ben de arada yiyorum kabak çekirdeği vs. hafta 2 kilo verceğime 1,5 veririm hem de sağlığımdan olmam...Ama bence de su konusunda dikkatli olabilirsin canım :)bir de sen spor yapıyor musun?

akşam kavun ve mısır yemeği düşünüom ben de :(napimmm:lepi:

spor malesef cnm çünkü haftanın beş günü kursa gidiyorum sabah kalkıorum ev işi yemek derken öğlen oluyor alel acele kursa gidiyorum ve 5 gibieve geliyorum yorgun bir şekilde o yüzden malesef yapamıorum lahana yağı almıştım o bile duruyor öylece:(

olu gelin mrh sen nasıl verdin 5 kiloyu ve ne kadar sğrede verdin

canım... 27haziranda 61 kilo gibi bişiymişm ben.. ondan sonraki gelişmeleri tek tek tarihle yazıcam sana şimdi dur. ara ara hastalandım ve diyete ara vermek zorunda kaldım ama bu arada bilgin olsun.
27.06.2009 Cuma 61.0
03.07.2009 Cuma 58.0
10.07.2009 Cuma 58.2
17.07.2009 Cuma 57.5
24.07.2009 Cuma 56.4
31.07.2009 Cuma 57.3
07.08.2009 Cuma 57.3
14.07.2009 Cuma 55.5

hollywood diyeti falan denedim ama bi halta yaramadı. ne zaman ki adam gibi günde 6 öğün yiyip spor yapmaya basladım o zaman ciddi anlamda incelme ve kilo verme gözlemledim kendimde.. bi dahaki cumaya yine yazarım sana.

eger aralarda kesintiye ugramasaydı coktan hedefime ulasmıstım.. ama sartlar işte... =(

spor malesef cnm çünkü haftanın beş günü kursa gidiyorum sabah kalkıorum ev işi yemek derken öğlen oluyor alel acele kursa gidiyorum ve 5 gibieve geliyorum yorgun bir şekilde o yüzden malesef yapamıorum lahana yağı almıştım o bile duruyor öylece:(

canım zaten sen spor yapıyor gibi bir şeysin yani şöyle gün içinde harcadığın kalori miktarı fazla diye düşünüyorum ben....:):lepi::1hug:

evettt bugünüm de güzel geçecek diye düşünüyorum :

sabah:

1lt. su
1 kup yeşil çay

kahvaltı etmedim çarşıya gidicem orda atıştırıcam bir şeylr ama şimdi minicik grissini ve elma suyu içicemmmm:sm_cool:kaydirigubbakcemile2

not:her yerim ağrıyor spora gitmicem bugün :(:roflol:

Bende bugÜn domates salatalık ve bır dılım kepek ekmeĞı salatamı yaptım ÖĞlen 3 yemek kaŞıĞı semız otu yemeĞı ve akŞamda 4 yemek kaŞıĞı pılav ce bır yemek kaŞıĞı bezelye yedım Şu andada beŞı bır yerde Çayımı ıÇıyorum:)

Gülbeyzacım çok sağol canım Allah tüm diyet yolundakilere yardım etsin inşallah...

Sudenazcım ben de sabah onları yedim ve

ÖĞLE:
5 adet ızgara köfte
Piyaz
ayran
1 dilim ekmek

ARA:

4 adet minicik lokum :)

AKŞAM:
Bir şey yemedim meyve yicem birazdannnn...evet çok gteç ama napimmm :(

Back
X