• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merve_o nikahım :)

Çok çok çokk güzel olmuşsun, çok yakışmışsınız maşallahh size :nazar::nazar::nazar:

Herşeyin harikaa:nazar::nazar:

Yüzünün güzelliği hayatına yansımış resmen umarımm bi ömürr mutluluğunuz daim olurr yüzünüz bir ömür boyu hep böyle gülerr :nazar::16:

Allah mesut etsin diyorum ve darısı başıma demeden geçmiyorum tabi :77: :69::69::69:

maşallah Allah nazardan saklasın.. çok çook hoş gönüyor herşey.. mutluluklar dilerimmm........

Çok çok çokk güzel olmuşsun, çok yakışmışsınız maşallahh size :nazar::nazar::nazar:

Herşeyin harikaa:nazar::nazar:

Yüzünün güzelliği hayatına yansımış resmen umarımm bi ömürr mutluluğunuz daim olurr yüzünüz bir ömür boyu hep böyle gülerr :nazar::16:

Allah mesut etsin diyorum ve darısı başıma demeden geçmiyorum tabi :77: :69::69::69:

rabbim ömür boyu ağız tadı versin...çok yakışmışsınız

maşallah Allah nazardan saklasın.. çok çook hoş gönüyor herşey.. mutluluklar dilerimmm........

çok teşekkür ederim canlarım :)

çok güsel herşey özenle hazırlanmışş bellki ellerinize sağlıkk :) Allah bi ömür mutlu mesut etsinn :nazar::nazar:

Back