Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesettürlü nasıl şık ve zaarif gelin olunur nasıl imrenilicek kadar güzel ollunur göstermişsin içimden geçeni söyledim canım emin ol
ve damatla da çok yakışmışsınız uyumunuz harika ALLAH mutlu mesut etsin bir yastıkda kocayın AMİN
Çok güzel resimler canım MaşAllahh mutluluklarr dilerimmm
cnm gelinliğine bayıldım çok güzel bir seçim yapmışsın allahım çok mesud etsin çok yakışıyorsunuz
ne kadar güzel bir gelin olmuşsun maşallah Allah nazarlardan saklasın Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah..2 ay sonra benimde düğünüm var umarım benimde böyle güzel geçer herşey ...
Maaşallah çook güzel bir gelin olmuşsunuz.balayı yerleriniz harika vallahi bayıldım.darısı bana inş.prag güzelmiş ama ben dubrovnik çok mmerak ediyorum bide ohri yi bakalım olur inş:)
bayıldımmm yaa..herşey harika olmuş..maşallah bi ömür hep böyle mutlu olun inşallah
Herşey ne kadar mükemmel görünüyor ya maşallah Gelinliginden tut ta kına hazırlıklarına kadar bu kadar mı uyumlu olur , bayıldımmmm Allah mutlu mesut etsin
mutluluğunuz daim olsun
çook yakışmışsınız, Allah mutluluğunuzu daim etsin
sayfanızı açınca ve fotoğraflarınıza bakınca içime huzur doldu. maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin.....
sayfanızı açınca ve fotoğraflarınıza bakınca içime huzur doldu. maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin.....
Gerçekten çok çok çok..
Gelinlik..
Siz.. Eşiniz..Uyumnuz..
balayınız..
Bayıldım..
Allah Bir Ömür Mutluluk Huzur Nasip Etsin..
Bişey Öğrenmek İstiyorum..
Gelinliğinizi Nerede Diktirdiniz Acaba?
Çok Güzel Olmuş..
Kavacık hidayet gelinlik canım. Nişantaşının gelinlikçisidir ve çuval dikse beğenirsin... güzel yorumların için bin teşekkür :)
.
Çook güzel canım , bir ömür boyu mutluluklar dilerim
nazarr değmesin diyorumm harikaa gözüküyorsunn gelinliğinee bayıldım çok yakışmışş nişanda oldugun gibisinn gene göz kamaştırıyorsun :)
Canım bende senin fotoğraflarına baktım çok güzel bir gelin olmuşsun herşeyin mükemmel gözüküyor. İnşallah benim düğünümde seninki gibi dört dörtlük olur. Mutluluklar
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm.
MaşaAllahh nazar değmesin size
Maşallah! Gelinlik o kadar güzel yakışmış ki!
Hemide dantelli, benim favorim! :-D
Muhabbetiniz bol olsun!