• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihayete ermeyen cinsiyet 🙈

canm benimde ilk gebeligim 18 hafta oldu hala öğrenemedim .. Sabret sende kese şekli şu bu hic birine inanmiyorum ultrason cihazini nasil tutarsa şekli degisiyor inan her turlu sekli gördüm:) saglikla gelsin
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız da istee merak ediyor insan ☺️

Merhaba 13 haftalık burda bacak arası bariz görünüyor. Doktor tahminim erkekten yana değişe bilir. Böyle bacak arası kız olurmu? Benim yaşadığım ülkede hemen söylemiyorlar ve ya yanlış söylüyorlar. Bu gittiğimiz doktor tanıdık doktordu ilk hamileliğimde oğlumu doğru bilmişdi.

Eklentiler

• IMG_4482.jpeg
    IMG_4482.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_4480.jpeg
    IMG_4480.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 20
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 18 haftalık hamileyim.. Fakat kaç doktora gittiysem bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrenemedim. En son %70 erkek olabilir denildi ama bu da kesin bir cevap olmadı ne yazık ki.. 3 hafta sonra bakarız denildi ve zaman geçmiyor sanki..İlk gebeliğim kız-erkek olmasından ziyade sağlıklı olması mühim ama onun için bir seyler almak istiyorum heves ediyorum👼🏻🥰 Buraya bir video kesitinden bir fotoğraf bırakıyorum anlayanlar yorumlarsa çooook mutlu olurum 🙏🙈
Merhaba öğrendinizmi cinsiyeti ? Sanki altta 3 çizgi var gibi ve çıkıntı üçgen şeklinde.Çok videolar izledim bazen kızlarda çıkıntı oluyor erkeklerden farklı olarak çıkıntı üçken oluyor.Ama sizin haftanıza göre eğer kız ise çıkıntı olmamalı. Önemli olan sağlıklı olması. Sağlıkla kavuşun bebeğinize

Merhaba öğrendinizmi cinsiyeti ? Sanki altta 3 çizgi var gibi ve çıkıntı üçgen şeklinde.Çok videolar izledim bazen kızlarda çıkıntı oluyor erkeklerden farklı olarak çıkıntı üçken oluyor.Ama sizin haftanıza göre eğer kız ise çıkıntı olmamalı. Önemli olan sağlıklı olması. Sağlıkla kavuşun bebeğinizyo

Merhaba öğrendinizmi cinsiyeti ? Sanki altta 3 çizgi var gibi ve çıkıntı üçgen şeklinde.Çok videolar izledim bazen kızlarda çıkıntı oluyor erkeklerden farklı olarak çıkıntı üçken oluyor.Ama sizin haftanıza göre eğer kız ise çıkıntı olmamalı. Önemli olan sağlıklı olması. Sağlıkla kavuşun bebeğinize
evet öğrendim erkekmiş teşekkür ederim 🥹👼🏻♥️

Back