• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihayete ermeyen cinsiyet 🙈

canm benimde ilk gebeligim 18 hafta oldu hala öğrenemedim .. Sabret sende kese şekli şu bu hic birine inanmiyorum ultrason cihazini nasil tutarsa şekli degisiyor inan her turlu sekli gördüm:) saglikla gelsin
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız da istee merak ediyor insan ☺️

Merhaba 13 haftalık burda bacak arası bariz görünüyor. Doktor tahminim erkekten yana değişe bilir. Böyle bacak arası kız olurmu? Benim yaşadığım ülkede hemen söylemiyorlar ve ya yanlış söylüyorlar. Bu gittiğimiz doktor tanıdık doktordu ilk hamileliğimde oğlumu doğru bilmişdi.

Eklentiler

• IMG_4482.webp
    IMG_4482.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_4480.webp
    IMG_4480.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 18 haftalık hamileyim.. Fakat kaç doktora gittiysem bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrenemedim. En son %70 erkek olabilir denildi ama bu da kesin bir cevap olmadı ne yazık ki.. 3 hafta sonra bakarız denildi ve zaman geçmiyor sanki..İlk gebeliğim kız-erkek olmasından ziyade sağlıklı olması mühim ama onun için bir seyler almak istiyorum heves ediyorum👼🏻🥰 Buraya bir video kesitinden bir fotoğraf bırakıyorum anlayanlar yorumlarsa çooook mutlu olurum 🙏🙈
Merhaba öğrendinizmi cinsiyeti ? Sanki altta 3 çizgi var gibi ve çıkıntı üçgen şeklinde.Çok videolar izledim bazen kızlarda çıkıntı oluyor erkeklerden farklı olarak çıkıntı üçken oluyor.Ama sizin haftanıza göre eğer kız ise çıkıntı olmamalı. Önemli olan sağlıklı olması. Sağlıkla kavuşun bebeğinize

Merhaba öğrendinizmi cinsiyeti ? Sanki altta 3 çizgi var gibi ve çıkıntı üçgen şeklinde.Çok videolar izledim bazen kızlarda çıkıntı oluyor erkeklerden farklı olarak çıkıntı üçken oluyor.Ama sizin haftanıza göre eğer kız ise çıkıntı olmamalı. Önemli olan sağlıklı olması. Sağlıkla kavuşun bebeğinizyo

Merhaba öğrendinizmi cinsiyeti ? Sanki altta 3 çizgi var gibi ve çıkıntı üçgen şeklinde.Çok videolar izledim bazen kızlarda çıkıntı oluyor erkeklerden farklı olarak çıkıntı üçken oluyor.Ama sizin haftanıza göre eğer kız ise çıkıntı olmamalı. Önemli olan sağlıklı olması. Sağlıkla kavuşun bebeğinize
evet öğrendim erkekmiş teşekkür ederim 🥹👼🏻♥️

O üçgen çıkıntı dediğiniz klitoris şişliği denilen durum sanırım 18de öyle şişlik olmaması mı gerekiyormuş ? Ben 24. Haftada bir doktorun videosunu izlemiştim bebek resmen erkek gibiydi ama doktor kız dedi bu şişlik diyordu videoda

O üçgen çıkıntı dediğiniz klitoris şişliği denilen durum sanırım 18de öyle şişlik olmaması mı gerekiyormuş ? Ben 24. Haftada bir doktorun videosunu izlemiştim bebek resmen erkek gibiydi ama doktor kız dedi bu şişlik diyordu videoda
Evet çok doktor videosu izledim öyle. Bende anladığımı sanıyordum ama gerçekten doktorlar anlıyormuş çok benziyor organlar. 16 haftada doktor bana pipi gösterdi yüzde yüz erkek söyledi. Ama izlediğim videolar kafamı karıştırıyor yine emin olamıyorum.

Evet çok doktor videosu izledim öyle. Bende anladığımı sanıyordum ama gerçekten doktorlar anlıyormuş çok benziyor organlar. 16 haftada doktor bana pipi gösterdi yüzde yüz erkek söyledi. Ama izlediğim videolar kafamı karıştırıyor yine emin olamıyorum.
Ya ben 16da anlık gördüm bomboştu ama düz duruş ters duruş mu bilmiyorum, 18de kesinleştirmek için hemde kan için gittim hocam kız dediniz kesinleştirdim alışveriş yapacağım dedim, baktı büyük ihtimal kız dedi sonra alışveriş yapma sen dedi neden artık erkeğe dönmez dedim bana erkek gibi geldi dedi nasıl falan dedim erkek vibe aldım falan dedi baya konuştuk baktı hatta sonra ben ekrana baktım kordonu gördüm bacak arasını gördüm bacakları komple açıktı ortasıda bembeyaz kabarıktı ama çıkıntı değil baya kabarıktı eee kız işte dedim sen ne bekliyorsun daha bu haftada minik olur dedi sonra birşey demedim bir dahakine kesinleşir dedi o kadar

Ya ben 16da anlık gördüm bomboştu ama düz duruş ters duruş mu bilmiyorum, 18de kesinleştirmek için hemde kan için gittim hocam kız dediniz kesinleştirdim alışveriş yapacağım dedim, baktı büyük ihtimal kız dedi sonra alışveriş yapma sen dedi neden artık erkeğe dönmez dedim bana erkek gibi geldi dedi nasıl falan dedim erkek vibe aldım falan dedi baya konuştuk baktı hatta sonra ben ekrana baktım kordonu gördüm bacak arasını gördüm bacakları komple açıktı ortasıda bembeyaz kabarıktı ama çıkıntı değil baya kabarıktı eee kız işte dedim sen ne bekliyorsun daha bu haftada minik olur dedi sonra birşey demedim bir dahakine kesinleşir dedi o kadar
Erkekse erken belli ediyormuş, bana başka doktor 13 de erkeğe daha çok benziyor ama kızda ola bilir.16 da ağrım vardı acilen bir başka doktora gittim ( tanıdığım bilgili )ultrasonda vaginal servikal ölçtü ilk önce ben sormadım bile cinsiyeti ,erkek olduğunu biliyormusun diye sordu sonra pipi gösterdi.sonda kesinmi diye sordum yüzde yüz söyledi. Yine emin olamıyorum fazla video izledim ondan ola bilir

Erkekse erken belli ediyormuş, bana başka doktor 13 de erkeğe daha çok benziyor ama kızda ola bilir.16 da ağrım vardı acilen bir başka doktora gittim ( tanıdığım bilgili )ultrasonda vaginal servikal ölçtü ilk önce ben sormadım bile cinsiyeti ,erkek olduğunu biliyormusun diye sordu sonra pipi gösterdi.sonda kesinmi diye sordum yüzde yüz söyledi. Yine emin olamıyorum fazla video izledim ondan ola bilir
Bilmiyorum valla en azından sana emin konuşmuş :) benim şuan belirsiz bakalım 1 -2 haftaya gidicem belli olur diye düşünüyorum

Back