• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merve_o nikahım :)

herşey ne kadar guzel.. :48: maşallah maşallah. bu güzelliklerin bir ömür boyu devam etmesi dileğiyle :38:

maşallah maşallah kırbirkere vallahi. herşeyin çok güzel olmuş. çok yakışmışsınız birbirinize. sana birşey sormak istiyorum. benimde kardeşimin düğünü yaklaşıyor. kına malzemelerini nereden aldın canım. sana kaça mal oldu. bizde değişik birşeyler yapmak istiyoruz. bizi biraz bilgilendirirsen çok sevinirim.

maşallah çok hoş görünüyosun balayın da bi o kadar güzel geçmiş gibi duruyor her günün aşkla geçsin :16::16:

Her şey çok çok güzel olmuş:nazar:, özellikle kınada hazırladıklarınıza bayıldım..
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :16:

maşallah maşallah kırbirkere vallahi. herşeyin çok güzel olmuş. çok yakışmışsınız birbirinize. sana birşey sormak istiyorum. benimde kardeşimin düğünü yaklaşıyor. kına malzemelerini nereden aldın canım. sana kaça mal oldu. bizde değişik birşeyler yapmak istiyoruz. bizi biraz bilgilendirirsen çok sevinirim.

çok güzel mutluluğunuz daim olsun

maşallah çok hoş görünüyosun balayın da bi o kadar güzel geçmiş gibi duruyor her günün aşkla geçsin :16::16:

Her şey çok çok güzel olmuş:nazar:, özellikle kınada hazırladıklarınıza bayıldım..
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :16:

hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım :) konu dışı sorularınız için mesaj atabilirseniz hemen yanıtlanırım.

Allah mesut etsin mutluluğunuz daim olsun sizde dail olmak üzere herşeyiniz çok güzel olmuş ömür boyu mutluluklar :)

çok yakışmıssınız mutluluklar... yurt dışında balayı yapmışsınız.yurt içine kıyasla tavsıye eder misiniz?

Back