merve_o nikahım :)

Çok güzel resimler canım MaşAllahh mutluluklarr dilerimmm

cnm gelinliğine bayıldım çok güzel bir seçim yapmışsın allahım çok mesud etsin çok yakışıyorsunuz

ne kadar güzel bir gelin olmuşsun maşallah Allah nazarlardan saklasın Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah..2 ay sonra benimde düğünüm var umarım benimde böyle güzel geçer herşey ...

Maaşallah çook güzel bir gelin olmuşsunuz.balayı yerleriniz harika vallahi bayıldım.darısı bana inş.prag güzelmiş ama ben dubrovnik çok mmerak ediyorum bide ohri yi bakalım olur inş:)

bayıldımmm yaa..herşey harika olmuş..maşallah bi ömür hep böyle mutlu olun inşallah

Herşey ne kadar mükemmel görünüyor ya maşallah Gelinliginden tut ta kına hazırlıklarına kadar bu kadar mı uyumlu olur , bayıldımmmm Allah mutlu mesut etsin

mutluluğunuz daim olsun

çook yakışmışsınız, Allah mutluluğunuzu daim etsin

Cok ama cok tesekkur ederim canim arkadaslarim. Allah hepinizden binlerce kez razi olsun. Dilerim bin kat guzelleri sizin olur.

sayfanızı açınca ve fotoğraflarınıza bakınca içime huzur doldu. maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin.....

sayfanızı açınca ve fotoğraflarınıza bakınca içime huzur doldu. maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin.....

Canim benim... Bende mesajlarinizi okuyunca huzur doluyorum. Herkes oyle guzel seyler yaziyor ki... Hersey mukemmel oldugu icin degil elbet. Hepimizin zevki hayat tarzi farkli. Bakan gozler oyle guzel ki... Kimse kotu bisey yazmiyor yazamiyor...

yaz bitiyor nerdeyse nerde bu yaz gelinlerinin albümleri.
daha çok albüm istiyoruz

Çok yakışmışsınız canım ve çok güzel olmuşsun, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :)

çok güzel olmusunuz ikinzde canım Allahım daim etsin mutluluğunuzu huzurunuzu :) çook beğendim :)

Gerçekten çok çok çok..
Gelinlik..
Siz.. Eşiniz..Uyumnuz..
balayınız..

Bayıldım..
Allah Bir Ömür Mutluluk Huzur Nasip Etsin..

Bişey Öğrenmek İstiyorum..
Gelinliğinizi Nerede Diktirdiniz Acaba?
Çok Güzel Olmuş..

.

Çook güzel canım , bir ömür boyu mutluluklar dilerim

nazarr değmesin diyorumm harikaa gözüküyorsunn gelinliğinee bayıldım çok yakışmışş nişanda oldugun gibisinn gene göz kamaştırıyorsun :)

Çook güzel canım , bir ömür boyu mutluluklar dilerim

teşekkür ederim canım benim :)

nazarr değmesin diyorumm harikaa gözüküyorsunn gelinliğinee bayıldım çok yakışmışş nişanda oldugun gibisinn gene göz kamaştırıyorsun :)

çok çok teşekkürler :)

Canım bende senin fotoğraflarına baktım çok güzel bir gelin olmuşsun herşeyin mükemmel gözüküyor. İnşallah benim düğünümde seninki gibi dört dörtlük olur. Mutluluklar

Maşallah! Gelinlik o kadar güzel yakışmış ki!
Hemide dantelli, benim favorim! :-D
Muhabbetiniz bol olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…