Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle. .Yasalar kanunlar adamına göre mi işliyor? Böyle pislikler değil de saçma sapan mevzular yüzünden ceza alanlar varken. .yoksa yasaları ,kanunları kendine göre yorumlayan hakimler mi var?Ne idami yahu, tv de adamin seri tecavuzu ve cinayeti var hapse atilmamis idam gelse ne olacak? Her seferinde bir sekilde(!) salinmis.. bu it de 3-5 yil yatar iyi halden cikar.. bunlar iyi gunlerimiz hanimlar kimse kusura bakmasin..
Aynen öyle. .Yasalar kanunlar adamına göre mi işliyor? Böyle pislikler değil de saçma sapan mevzular yüzünden ceza alanlar varken. .yoksa yasaları ,kanunları kendine göre yorumlayan hakimler mi var?
Yani geçen ki olayda Adamın her türlü suçu, pisliği var kendi evlatlarına bile tecavüz etmiş yine adam girdiği gibi çıkmış.
Bu çocukların acziyetini bir Allahın kulu duymamış görmemiş. .Orda da 6 yaşında bir kız çocuğuna hamile kalmasın diye karnına taş bağlamışlar ..
Valla çıldırmamak elde değil.
Öğretmen belki bir şeyler yapmaya çalıştı ama belki de geç kaldı.Acaba durum öğretmeninin hiç dikkatini çekmemiş mi? Ne bileyim problemli bi çocuk bile olsa gözleri öyle mor gelen öğrencimi araştırırdım ben.
Şikayet edilmiş ama malesef dava 9 ay sonraya ertelenmiş ve adam serbest bırakılmış konuyla ilgili bir çok söylenti var adamın hırsız olduğu eski mahkum olduğu falan bile söyleniyor. Daha öncede aile içi şiddet uygulamış anne ve eşineAcaba durum öğretmeninin hiç dikkatini çekmemiş mi? Ne bileyim problemli bi çocuk bile olsa gözleri öyle mor gelen öğrencimi araştırırdım ben.
Keşke Benim evladım olsaydı o yavruKaç çocuk daha böyle ölecek. .Artık bu haberleri gördüğümde kalbim sıkışıyor.
Ne olur evliliginizi yola koymadan çocuk yapmayın!
6 yaşında..o daha bir bebek türlü eziyetlere, şiddete maruz kaldı ve kalbi dayanmadı melek oldu.6 yıllık ömrüne ne acılar sığdırdı.
Bunu yapan pislik babası, o aciz annesi de sadece kendisini kurtarmış. Ya o yavrular!
Gerçekten insanı duyguları olmayanlar çocuk yapmasın..
Yeter ya ! ne olacak bu toplumun hali
bnde bu insanlara dogru bi sekilde gelmesi gerektigni soluyorum yoksa bende biliyorumki bu ulkede adalet yok 7 aylik bebegi dovup serbes brakilan annedende anlasildigi gbii..Bu ülkede idamın doğru şekilde uygulanmayacağına o kadar eminim ki, söylediğinizi maalesef sırf bu sebepten dolayı destekleyemiyorum.
Benimki de çdev yapmıyo kızıyorum ama yok o daha çok bağırıp üste çıkıyo asıl ben öğretmene şikayet ediyorum bu kadar ödevden ben bıktım bu çocuk ne yapsın diye oda diyo zorlamayın isterse yapsın sonra tamamlar diyeKeşke Benim evladım olsaydı o yavru
Diye düşünüp duruyorum içim yanıyor nasıl caniliktir bu
Bir evlat ödevini yapmadı diye dövülür mü çocuk o ya ne yaparsa yapsın dövemezsin . Kim bilir nasıl canı acıdı küçüğümün
Bir tane bebeğim var geceleri ona nasıl yeterim ben nasıl geleceğini sağlarım diye uykularım kaçıyor onu nasıl korurum diye düşünmekten deli oluyorum
İnsan nasıl kıyar küçücük bir çocuğa
Ya bunlar oyun çocuğu o kadar ödevi dersi tabi yapamazlar yapmasınlar da zaten eğitimini alsın öğrenmesi gerekeni öğrensin tekrarını yapsın yeterBenimki de çdev yapmıyo kızıyorum ama yok o daha çok bağırıp üste çıkıyo asıl ben öğretmene şikayet ediyorum bu kadar ödevden ben bıktım bu çocuk ne yapsın diye oda diyo zorlamayın isterse yapsın sonra tamamlar diye
Dövmekle öğretiliyosa o pisliği de dövsünler de insanlık babalık öğretsinler biraz vicdansız pislik umarım bi küçük çocuğa muhtaç kalır
Palu ailesi var en baş örnekNe idami yahu, tv de adamin seri tecavuzu ve cinayeti var hapse atilmamis idam gelse ne olacak? Her seferinde bir sekilde(!) salinmis.. bu it de 3-5 yil yatar iyi halden cikar.. bunlar iyi gunlerimiz hanimlar kimse kusura bakmasin..
Sanki adam çocuğun eğitim hayatını çok önemsediği için dövmüş gibi öğretmen ödev vermeseydi diye ortaya çıkıyor insanlarYa arkadaşlar işin aslı ödev mi? Çocuğunu öldüresiye dövecek kadar manyak bir adam sizce eğitimini çok umursadığından falan mı dövüyor yani, öyle mi sanıyorsunuz? Alakası yok, bu psikopat her şeye bahane bularak çocuğu dövüyordur. Öksürmesi bile dövülme sebebi olabilir. Ödeve falan takılmayın, ödevle alakası yok yapmayın allaseniz.
Araba kullanmak için ehliyet alır gibi evlenmek ve çocuk yapmak için de ehliyet almalı insanlar. Sıkı psikolojik ve fiziksel sağlık, çocuk yapacaklarsa ekonomik şartlar vs. gibi kontrollerden geçmeliler. Ehliyet alamayan insanlar evlenememeli. Ütopik geliyor ama cidden yapılmalı bu yani. Sağlıksız aile, sağlıksız topluma dönüşüyor ileride.